Arkadaşlar maalesef bende de var bu sorun...Ben kirpiklerimi ve kaşlarımı yoluyorum...3-4 aydır hiç sorun kalmamıştı hepsi uzamıştı ama son bir haftadır kaş ve kirpiklerimi kendi ellerimle mahvettim yinetüysüz bölgeler oluşturdum...bunun önüne geçmek istiyorum sanırım psikiyatri bölümüne gitmek gerekiyormuş bazı sitelerde öyle okudum...canım birşey yapmak istemediğinde, birşeylere üzüldüğümde hemen ellerim kaşlarıma ve kirpiklerime yöneliyor...çok sıkıldım artık bu durumdan....insanların gözlerini boyalı kaşlarıma ve dökülmüş kirpiklerime dikmelerinden, yüzlerini buruşturup kirpiklerine noldu diye sormalarından, garip garip bakışlarından çok sıkıldım!! ama aylar sonra yine tekrarladım bütün bu hissettiklerime rağmen...
Şu an o kadar mutsuzum ki kelimeler bile yetersiz anlatmaya hislerimi...pazartesi ilk işim bir doktora görünmek...Acaba içinizde bir doktora gidip sonuç alan var mı?
canım bendede saç koparma hastalığı var merakımdan soruyorum kirpiğinizi kaşınızı elinizle mi koparıyosunuz ?Arkadaşlar maalesef bende de var bu sorun...Ben kirpiklerimi ve kaşlarımı yoluyorum...3-4 aydır hiç sorun kalmamıştı hepsi uzamıştı ama son bir haftadır kaş ve kirpiklerimi kendi ellerimle mahvettim yinetüysüz bölgeler oluşturdum...bunun önüne geçmek istiyorum sanırım psikiyatri bölümüne gitmek gerekiyormuş bazı sitelerde öyle okudum...canım birşey yapmak istemediğinde, birşeylere üzüldüğümde hemen ellerim kaşlarıma ve kirpiklerime yöneliyor...çok sıkıldım artık bu durumdan....insanların gözlerini boyalı kaşlarıma ve dökülmüş kirpiklerime dikmelerinden, yüzlerini buruşturup kirpiklerine noldu diye sormalarından, garip garip bakışlarından çok sıkıldım!! ama aylar sonra yine tekrarladım bütün bu hissettiklerime rağmen...
Şu an o kadar mutsuzum ki kelimeler bile yetersiz anlatmaya hislerimi...pazartesi ilk işim bir doktora görünmek...Acaba içinizde bir doktora gidip sonuç alan var mı?
canım bendede saç koparma hastalığı var merakımdan soruyorum kirpiğinizi kaşınızı elinizle mi koparıyosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?