- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
canım sen birakabildinmiah arkadaşlar ben bunun bir hastalık olduğunu bugün öğrendim... bende de var bu illet. lise de başlamıştı, şimdi 28 yaşındayım. neyse ki ben saçlarımı kökünden koparmıyorum. uçlarını koparıyorum, o yüzden kafamda açıklık yok. ama saçlarım çok seyrekleşti. bu konu açılalı yıllar olmuş. benim yeni haberim oluyor. takıntı diyordum, önemsemiyordum, ama artık çok rahatsız olmaya başladım. etrafımdaki herkes beni uyarıyor. ailem, arkadaşlarım...ama onlar uyardıkça sinir oluyorum. sanki ben bunu kendi isteğimle mi yapıyorum diyorum. ama burda yazılanları okuyunca çok korktum. ya saçlarımda açıklık olursa diye... bi daha yapmiycam kendime söz verdim. inşallah buraya yazanlar da kurtulmuştur bu dertten...
ah arkadaşlar ben bunun bir hastalık olduğunu bugün öğrendim... bende de var bu illet. lise de başlamıştı, şimdi 28 yaşındayım. neyse ki ben saçlarımı kökünden koparmıyorum. uçlarını koparıyorum, o yüzden kafamda açıklık yok. ama saçlarım çok seyrekleşti. bu konu açılalı yıllar olmuş. benim yeni haberim oluyor. takıntı diyordum, önemsemiyordum, ama artık çok rahatsız olmaya başladım. etrafımdaki herkes beni uyarıyor. ailem, arkadaşlarım...ama onlar uyardıkça sinir oluyorum. sanki ben bunu kendi isteğimle mi yapıyorum diyorum. ama burda yazılanları okuyunca çok korktum. ya saçlarımda açıklık olursa diye... bi daha yapmiycam kendime söz verdim. inşallah buraya yazanlar da kurtulmuştur bu dertten...
Ben kökten kopatmyodum sadece uclarda n ama bıraktım arrk saçın duzeldimibenim hep yerinden yeniden saç çıktı Allah'ıma bin şükür. Hatta saç tellerim iyice kalınlaştı. Ve ilk defa saçımı da boyattım. Doktora da gittim. Bana iki tane ilaç verdi (isimlerini yazamıyorum yasak) hafifledi gibi eskisi gibi değilim. İnsallah tamamen biter de bu illetten kurtulurum.
Ben kökten kopatmyodum sadece uclarda n ama bıraktım arrk saçın duzeldimi
Yokmu cevap veren ya niye kimse yazmıyor
Koparılan saçların yerine zamanla yenileri çıkıyor. Önemli olan saç yolma davranışından kurtulup bir daha saç koparmamak. Sen birakabildinmi cnm sen kökleri ile mi kopariyodunki bn uçları kopardığım için hasar olusmadi
Koparılan saçların yerine zamanla yenileri çıkıyor. Önemli olan saç yolma davranışından kurtulup bir daha saç koparmamak. Sen birakabildinmi cnm sen kökleri ile mi kopariyodunki bn uçları kopardığım için hasar olusmadi
Benim böyle bir alışkanlığım olmadı hiç. Ben sadece sorunuza yorum yapmaya çalıştım.
merhaba bende sizlerdenim tek fark ben kaş ve kirpiklerimi yoluyorum ve sürekli kendime lanet ediyorum.
evet işimizi zorlaştıran da o zaten, yaparken dayanılmaz bir istek duyuyoruz, yapmaya başladığımız anda kontrolü kaybediyoruz, kendimize geldikten sonra da çok pişman olup bir daha yapmayacağız diyoruz; ama nafile aynı şey devam ediyor. Saçlarım dökülüyor zaten, üstüne bir de benim elim sürekli saçlarımda, iki kat dökülmesine sebep oluyor. Eskiden sık sık kirpiklerim vardı, herkes imrenirdi, şimdi cılız ve ara ara kel kısımlar kaldı. İnsanın yüzünde böyle sonuçlar doğurması malesef daha kötü. Ama Allah başka dert vermesin inşallah, hasta olan herkese şifalar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?