bıde o kadar duygusalımkı kahretsın dun iş arkadasım işten ayrıldı ve masası boş kaldı oturdugu yere baktıkca gözlerım doluo aglıcak gbı oluyorum tabı herseyde böle ızledıgım bı dızıde mavış aglayınca bende baslıyorum aglamaya bıseyde gerılıolarsa bende gerılıorum en ufak bıseyde kendıme bellı etmesemde strese grıorum sonra sevdgımı dusunuyorum sacımı koparınca ne kdr uzuluo dıe ordan kopardıklarımı dusunup haydeeeee bıda saldr guzelım saclara ne degısık bıse oldum bılmıorum ben byle saclarım suan hıc bellı olmuo allaha sukur ama sınırda bıraz daha yolsam sacım kalmıcak bellı olcak acıklıklarımı gızlemem cok zor olcak offf
doktor dırek ılaca gırdı rilepted die yarım yarım alıyorum her aksam aranızda bundan kullanan varmı
bende çok duygusalım,çok neşeli birisiydim aslında ama herşeyi içime ata ata acısını saçlarımdan çıkardım yıllarca,daha yeni saçlarımı yoldum yarısı yok şu andaçok kederliyim çoook!!! konuşmamda sesimde kalbimin kırgınlığı var pek konuşmuyorum bi konuşursam ağlicam o derece,hayattan ne bekledim o bana ne verdi birde bu hastalık yüzünden çok kilo aldım çok mutsuzum,bende takıntımı kilo vermeye yöneltiyorum biraz faydası var,bide estetik yaptırsam belki biraz mutlu olucam,sende kendini mutlu edicek şeyler yap para bizim gibileri mutlu etmez ama kendimizde yaptığımız değişikler moral motivasyon olarak geri dönebilir:) bu hastalık ilerlemeden önüne geç sen mutsuz oldukça başkaları mutlu olur unutma,bu konuda biraz bencil ol,kendin için yaşıyorsun başkalarını düşünme,ben bugune kadar öyle değildim ama artık öyle olucam!
iyiki varsın :) kendımı arada bı saclarım bi yana dunya bı yana diorum bu aralar uclarına mavılık attırmayı dusunuyrum dedgın gbı deişiklikler yapınca mutlu oluyor ından sende cok cekmıssın bellı allah bızım yardımcımız olsunnn içim cok acıo bazen cok acıorum kendıme
aynen dedıgını yapmıştım hatta 2 arkadasım benı örnek almaya baslamıslardı sonra bıraktıgıma bu hastalıktan kurtulduguma kaanat getirip hastalıga dair herseyı unutmak için gecmişimden kacmak ıstedm hayatımda herkesı sılıp yenı hayat kurdum ama cok yanlıs yapmısım trıkle yuzlesıp dırenmek gerekıo kacsanda ondan saklanamıosunn
bu hastalığı dikkat çemek için yaptığımızı düşünüyorlar,aslında hastalık bile olduğunu bilmiyorlar!bu hastalığın sebebi genelde aile içinde olmuş bir olay,ve senin bu konuda aşırı üzülmen ve travma geçirmiş olman bunu biliyormuydun! bu hastalık ölünceye kadar bizle ama hastalık bizi bastırmamalı,biz hastalığı bastırmalıyız, bıraksan bile en ufak bir üzüntü hastalığı tetikleyebilir! durum vahim
Ben bugün kendime söz verdim artık saçlarımı koparmıcam başarıcam eminim
hoşgeldin canım
ben de buraya yazdiğmda başladım, sanırım iki gün oldu... hiç dokunmadım
hatta bi yandan da mari winsor ve squats yapıorum
fiziksel bi değişim olcaksa hepten olsun istedim... bu halimle de güzelim evet ama bi farklılık olduğunu anlıyo insanlar... Kaşlar ve kirpikler boya... Kokoş sanıolar beniama makyajdan yoruldum. Markete giderken bile makyaj neyse, değişimim muhteşem olcak
hatta cesaretlendirme amaçlı, uzun süredir görüşmediğim bi arkadaşımla buluşcam 20 ağustosta, hedefim o güne kadar rimel sürebileceğim kirpikler ve kaşlar... bi de saçlarıma maşa yapcam
başarcağımı hissediyorum...
sanırım çözüm, HİÇ dokunmamak... Yani ay dokunayım nolcak, koparmıcam diyince mutlaka koparılıyo...
Yolun açık olsun senin de dost
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?