bıde o kadar duygusalımkı kahretsın dun iş arkadasım işten ayrıldı ve masası boş kaldı oturdugu yere baktıkca gözlerım doluo aglıcak gbı oluyorum tabı herseyde böle ızledıgım bı dızıde mavış aglayınca bende baslıyorum aglamaya bıseyde gerılıolarsa bende gerılıorum en ufak bıseyde kendıme bellı etmesemde strese grıorum sonra sevdgımı dusunuyorum sacımı koparınca ne kdr uzuluo dıe ordan kopardıklarımı dusunup haydeeeee bıda saldr guzelım saclara ne degısık bıse oldum bılmıorum ben byle saclarım suan hıc bellı olmuo allaha sukur ama sınırda bıraz daha yolsam sacım kalmıcak bellı olcak acıklıklarımı gızlemem cok zor olcak offf
bende çok duygusalım,çok neşeli birisiydim aslında ama herşeyi içime ata ata acısını saçlarımdan çıkardım yıllarca,daha yeni saçlarımı yoldum yarısı yok şu andaçok kederliyim çoook!!! konuşmamda sesimde kalbimin kırgınlığı var pek konuşmuyorum bi konuşursam ağlicam o derece,hayattan ne bekledim o bana ne verdi birde bu hastalık yüzünden çok kilo aldım çok mutsuzum,bende takıntımı kilo vermeye yöneltiyorum biraz faydası var,bide estetik yaptırsam belki biraz mutlu olucam,sende kendini mutlu edicek şeyler yap para bizim gibileri mutlu etmez ama kendimizde yaptığımız değişikler moral motivasyon olarak geri dönebilir:) bu hastalık ilerlemeden önüne geç sen mutsuz oldukça başkaları mutlu olur unutma,bu konuda biraz bencil ol,kendin için yaşıyorsun başkalarını düşünme,ben bugune kadar öyle değildim ama artık öyle olucam!