Kızlar bu başlığı açmamın sebebi, benim de saç koparma hastalığına sahip olmam. Bu nedenle kaşlarımın, kirpiklerimin ve saçlarımın büyük kısmını kopararak büyük açıklıklar oluşturdum. Bunun herhangi bir nedeni ya da tetikleyicisi yok. Bir anda bir kıl kökünde başlayan hafif acıma, ve o kılı koparınca sanki bütün dünyadaki en mutlu insan olacakmışım hissi ve sonra kaybolan kontrol... Kendime gelip de önümdeki kılları görünce de peşinden gelen üzüntü, sonra aynaya bakıp da kel bıraktığım bölgeleri görünce 2 kat üzüntü... Benim gibi bu rahatsızlığı yaşayanlar, tanıdıkları olanlar, çözüm önerileri olanlar için açtım bu başlığı. Daha önce bu konuda bir başlık açıldıysa özür diliyorum; çünkü ben rastlamadım. Paylaşımlarınızı bekliyorum ...
teşekkürler canım, benim kötü yönünden biri de özellikle kaş ve kirpiklerimi koparmam. Bazıları yerine geliyor, ama büyük kısmını kaybettim. Doktor nasıl bir tedavi uyguladı, çok özel olmazsa sorabilir miyim ?
bu başlığı görünce çok şaşırdım inanın
çünkü ergenlik dönemimde 12-13 yaşlarındayken ben de yapıyordum bunuhastaymışım meğer ben! ama allahtan bıraktım çook uzun yıllardır yapmıyorum. ne yazıkki o günlerden geriye biraz açıklık kaldı şimdi onu kapatmaya çalışıyorum ben de sarımsak yağı sürdüm geçen gün :) inşallah işe yarar
Badem yağı kullan arkadaşım kirpiklerinede saçlarınada iyi gelir hergün sür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?