canım bu durumu bende çözemiyorum nasıl olduda o 3 günde kopartmadın ne yapmıştın? bir düşün aynen benimde öyle kopartmadığım günlerim var bende kendime soruyorum acaba ne olmuştu da kopartmamıştım şimdi neden kopartıyorum nasıl engellemiştim şimdi neden olmuyor falan ama işin içinden çıkamıyorum bir türlü:uhm:
sanırım sen sadece akşamları girebiliyorsun topiğe sen de parmak uçlarını bantla çok işey yarıyorcanım ben psıkıytra 200 mılyon bayılınca elım sacıma her gttıgınde aklıma o gelıodu,cekıodum..
ama vızelerım basladı yanı ders calısmaya basladım bu nedenle arttı cekemıorum elımııı ohaoldumsmile
klava:
İNŞALLAh dualarımız kabul olur başka çaremiz yok ilaç falan çare değil bol bol dua rabbim duyacak sesimizi :Saruboceq:bilmiyorum nasıl olacak ama bu dertten kurtulmanın bir yolunu bulucaz.mutlaka vardır bir çaresi.ben daha fazla böyle olmak istemiyorum.ne gerekiyorsa yapmalıyım dedim.eğer böyle bekleyip sonra pişman olmak yerine kendimi sonuna kadar zorlıycam.şu an ne yapacağım konusunda bir fikrim yok ama bulucam bir yolunu.bulucam ve kurtulucamm.böyle olmasını diliyorum.iyi düşünmek galiba en önemlisi.her akşam dua ediyorum.bana dayanma gücü ver allahım diyee.hepimize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?