ben saçlarımı yolmaktan zevk almıyorum ve onları kökten kopartmıyorum.
ancak kendıme ne zaman gelsem eli saçlarımda
ya uçlarını kopartıyorum ya çatallaşanları dibine kadar ayırıyorum.
sizce hasta mıyım mafoldumben
vıola senın adına cook sevındım keske bısde kurtulabılsek sundan..pekı o kucuk kucuk sacların uzadı mı canım ??
kızlar kendimce bi fikir buldum bi çizelde yaptım kendime 1 aylık yoldugumda eksi atıyorum karsısına yolmadıgımda artı eksileri görmek istemedğim için yolmuyorum saçımı bide sonuna ödül koymaya karar verdım mesela 1 aylık cizelge bittiğinde hepsi artıysa kendıme ne istersem alıcam annem gözlüyo beni evde yerde saç bulunca eksi atıyoruz ama gelişme varsa artı annem söz verdi uzatırsam maşa alcakmış bana en cokta bunu istiyorum saçlarımı yapıp gezmeyi fotograf cekilmeyi istiyorum artık saçlarımı şöyle bi savursam rüzgarda annaam kesin karar verdim hadi kızlar hep birlikte ben buraya günlerimi de yazıcam =)sizde karar verin ve hep birlikte kurtulalım bu illetten...
evet 1 günüm bu gün bakalım neler olcak değişik hissediyorum arada bir aglamak geliyo içimden ama yazmak rahatlatıyo kızlar bide pc nin ekranına beni sinir etmek için fırsat kollayan birinin bol saçlı bi fotografını koydum gördükçe sinirim tepeme cıkıyo diyorumki lan kızım sen görürsün uzatcam ben bu saçlarımı sonrada savura savura gezicem diyorum ha gayret diyorum bide çok uzun oldu diyorum =)
neyse kızlar triktillosiz günler hepinize=)
ya ben de kalın ve tırtıklı olanları koparıyorum... çünkü normalde ince telli saçlarım. sizce hasta mıyım
Kizlar benim arkadasim da devamli elinde cimbiz sakallarini aliyor. Daha deriden cikmamissa ama siyah gorunuyorsa deri altinda, o kili igne ile cikariyor, cimbizla aliyorBu konuya uygun mu bilemedim, ama sonucta vucut killarini yolma sinifina giriyor, boyle yirmidort saat elinde cimbiz gezen var mi aranizda?
ya ben de kalın ve tırtıklı olanları koparıyorum... çünkü normalde ince telli saçlarım. sizce hasta mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?