saçlarımın altları uzun üstleri kısa bandana takıyorum su son 10 günde tekrar başladım engel olamıyorum okullarda açılcak herkes hastamısın diyo bende saçlarım dökülüyo diyorum saçlarıma bakmalarından sınır oluyorum yapıcak hiç bişeyim yok bırakmaktın başka çaremde yok 15 gün içinde ne kadar uzarsa artık ! en güzel yıllarımı aldı benden herkes saçlarını değişik değişik kestirirken ben hep aynı bandanayla dolaştım ama artık son buda can cekısıyo bende bu kez kesın kararımı verdım ne gerekıyosa yapıcam !
yaa arkadaslar saçı kazıtmayı nasıl göze alıyosunuzz tamam güzel bişey aslında hem gürleşir dipleride güçlenir sağlıklı uzar bende içimden istiyorum yani şeytan öle diyo :) ama yapamam kırıklarımı aldırdıgım zaman fazla kessin psikolojim bozuluyo resmen kafamçokkarıştı
karşıma dikilip aaa noldu kafana hastamısın demelerinden iyi bence kazıtınca gür çıksın diye dersin en azından saçını herkesten saklaman gerekmez heryerin delik deşik olmasıda ayrı bişey orayı kapatıcam derken orası açılıyo sabahları okula giderken ayrı işkence millet bi tokayla toplayıp giderken sen sabahın köründe kalk iki saat ugraş yetişmeyince otur ağla valla bunlardan daha iyidir kazıtmak
saç ne kadar tırtıklı ve kalınsa koparması o kadar zevkli oluyor:sinifsinif: elimi çekmeyi becerebiliyorum ama 2 dk geçmeden yine elim gidiyor. saçlarım uzun ama mahvolmasından korkuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?