ay galiba bu saçlarımızı yalmaya kaynana kayınpeder sebep oluyo,bende genelde bişeye uyuz olduysam onu kafamda düşünür dururum,kendi içimden konuşurum o esnadada 3-5 saç gidiyor tabi:jeyyar: şimdi röfle yaptırdım güzel oldum ellememeye çalışıyorum:dance:
bende ve ablamdada bole bır problem var ablamınkı daha ileri boyutta saçını koparıyo sonra ağzına alıyo ıssırıyo bunu bazen farkında olmadan yapıyo bazen karşı koyamıyo bırakamıyo. bende saçımı yolmuyorum fakat ensemdekı saçlarımı çekiyorum elimı kafamdan alamıyorum bışeye canım sıkılınca saçımı örüp örüp çözüyorum sonra bı bakıyorum bırsürü saç koparmışım
Kızlar hepiniz kayboldu nerelerdesiniz canımm:uhm:
Trikotilomani ve Sık Rastlanan Yaş Aralığı:
Hastalık genellikle erken ergenlik döneminde görülüyor. Her ne kadar her yaştan hastaya rastlanabiliyor olsa da ilk tipik saç yolma davranışı sıklıkla 12 yaşlarında ortaya çıkıyor.
evet benim orta okuldaki kız arkadasım sinirlenince tutam tutam sacını koparırdı kökten
ve surekli sacını koparmakla mesguldu ama sinirlendiginde daha cok tutup tutup sokuyodu ve onları parmaklarına dolar oynardı örerdi falan :S
o kız geldi aklıma birden demekki hastalıkmış bu :S
Hoşgeldin şekerim uzun zamandır yoktun bende hepsi nereye kayboldu diyodum:ecrin_bebek: Hpşgeldin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?