Saç Kesim Şekilleri Saç kesimi.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

doLunaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
866
6
46
Eskişehir
Arkadaşlar saçlarımı kestiricem.Şuan saçlarım dümdüz kesim.omuzlarımın aşağısında..Yüz tipim Liv tyler gibi uzun.hafif yanaklıyım.sizce nasıl bi kesim olabilir?saçlarım çok hacimsiz duruyor..maşa tutmuyor bir de.hep kahkül kullandım değişik şeyler olsun istiyorum

küt kestirebilirsin ama biraz daha uzun kestir madem orta boylar istiyosun.
ben de kestiricem modele de karar verdim ama kuaförümü değiştrmek istediğm içn iyi bi kuaför arıyorum. daha bulamadım b an önce kestirmeliym ama

kuaförüm çok iyi de.. ya benim saçlarım şuan dümdüz kesim.omuzlarımın altında..yani uzun küt kestirsem o da düz olucak pek bi değişiklik olmaz diye düşünüyorum..

hmm o zaman V ya da oval düşün derim. kahkülünü de perçeme çevir. çok iyi oluyo benm saçlarm bayadır öyle kahküllü ve V kestirdim soora uzadı kahkülü perçeme çevirttim tabi artık saçım belimi de geçti seviyorum ama değişklik şart

oval düşünmüyor değilim canım.ama yani en uzun katı omuzlarımda olsun hafif kısa olsun istiyorum hep uzun hep uzun bıktım.kahkül evet 4 yaşımdan beri kahküllüyüm sen hesap et artık ama perçem yakışmaz diye düşünüyorum ya..yüzüm uzun biraz :18:
sen nasıl kestiriceksin bu arada?

liv tyler a baktm ben bence yakışr gbi. tabi sen kendni daha iyi bilrsn de denemelisn bence kahkül yaptrma bi daha çok kullanmışsn
bak bend yaptırcaam modelin resmni koyim.
böyle düşünüyorum. kuaförüme yıllardır gidiyorum ama artık beğenmemeye başladım kesim tarzını aslnda iyiydi neden böböyle gelio bana bilmiyorum. sen nereye gidiyosun nerde kuaförn?

ben samsunluyum canım.radikale gidiyorum kesim.müthiş yani istediğimin daha güzelini yapıyor

( ben de samsunluym. ama istanbulda yaşıorum. alttaki konu da benm oraya koymşum bi fotoğraf işte bööle istiyoruumm ((

Bu model güzel beğeniyorum ama benim saçlarım dalgalı ve belimde kıyamıyorumda
acaba kestirecek olsam dalgalı saça yakışır mı bu model

Canım Sakın Küt Kestirme, O Model Sadece Yuvarlak Yüzlülere Yakışıyor..
(ya da bana öyle geliyor)

kızlar bana da yardım edin
bu aralar bunalımdayım ve sürekli bişeyleri yenileme derdindeyim saçlarımı da kestirmek istiyorum ama bi heves uzattım
şimdi gidip kestirsem sonra pişman olcam diye korkuyorum kestirmesem aklıma takılıyo offf :78:

Bence derin bi nefes alıp o koltuga oturmak ve aynada kendısındekı degısıklıgı ızlemek sadece cesaret sahsen ben ole yaptım.Oturacaksın ve dusunmeyeceksın sonucta elbet uzayacak bu sac ama sonucu herkesın begenısı ıse bıde kendın begendıysen mutluluk anlatılmaz... uzun sac kısa sac onemlı olan bıze hos gorunmesı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…