Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küt kestirebilirsin ama biraz daha uzun kestir madem orta boylar istiyosun.
ben de kestiricem modele de karar verdim ama kuaförümü değiştrmek istediğm içn iyi bi kuaför arıyorum. daha bulamadım b an önce kestirmeliym ama
hmm o zaman V ya da oval düşün derim. kahkülünü de perçeme çevir. çok iyi oluyo benm saçlarm bayadır öyle kahküllü ve V kestirdim soora uzadı kahkülü perçeme çevirttim tabi artık saçım belimi de geçti seviyorum ama değişklik şart
liv tyler a baktm ben bence yakışr gbi. tabi sen kendni daha iyi bilrsn de denemelisn bence kahkül yaptrma bi daha çok kullanmışsn
bak bend yaptırcaam modelin resmni koyim. Eki Görüntüle 218022
böyle düşünüyorum. kuaförüme yıllardır gidiyorum ama artık beğenmemeye başladım kesim tarzını aslnda iyiydi neden böböyle gelio bana bilmiyorum. sen nereye gidiyosun nerde kuaförn?
( ben de samsunluym. ama istanbulda yaşıorum. alttaki konu da benm oraya koymşum bi fotoğraf Eki Görüntüle 218025 işte bööle istiyoruumm ((
liv tyler a baktm ben bence yakışr gbi. tabi sen kendni daha iyi bilrsn de denemelisn bence kahkül yaptrma bi daha çok kullanmışsn
bak bend yaptırcaam modelin resmni koyim. Eki Görüntüle 218022
böyle düşünüyorum. kuaförüme yıllardır gidiyorum ama artık beğenmemeye başladım kesim tarzını aslnda iyiydi neden böböyle gelio bana bilmiyorum. sen nereye gidiyosun nerde kuaförn?