• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saç kesimi hakkında ? Hangisi yakışabilir ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Daha hızlı cevap alabilmek adına buraya konu açıyorum, bir süre taşınmayabilir mi ?

Hayırlı günler kızlar,
Konum Saçım ile ilgili..
Şuan saçımın boyu belime kadar iniyor, uzun saçı seviyorum, fakat duş almak,kurutmak,taramak tam bir eziyet :(
Saçımı kestirmek istiyorum, fakat farklı modellere merak saldım şuan. Daha önce en kısa küt saç kullandım, ve şuan istediğim modeller çok daha kısa..
Yüzüm oval, alnım dar değil açık.
Fikir vermeniz açısından belirttim .
Aşağıda birkaç farklı istediğim tarzda model resmî yükledim,sizce bahsettiğim yüz hatlarına göre olur mu bana, ya da hangisi olabilir ?

Eklentiler

• 878D3E3B-16AC-4C99-8587-F536B2E142E2.jpeg
    878D3E3B-16AC-4C99-8587-F536B2E142E2.jpeg
    27,2 KB · Görüntüleme: 142
  • 1A4FB45B-C0E1-4864-B83D-FFB6B8E504BC.jpeg
    1A4FB45B-C0E1-4864-B83D-FFB6B8E504BC.jpeg
    29,1 KB · Görüntüleme: 219
  • 74110AC0-7196-4A39-8083-9707F7E8A2F1.jpeg
    74110AC0-7196-4A39-8083-9707F7E8A2F1.jpeg
    21,9 KB · Görüntüleme: 101
  • 94403E42-59DE-4B11-9469-7F08D5948A4A.jpeg
    94403E42-59DE-4B11-9469-7F08D5948A4A.jpeg
    26,3 KB · Görüntüleme: 133
Ben uzun saç sevenlerdenim.
Bele kadar çok uzun da sırtta uçuşan saçlar çok hoş oluyor bence.
Yerinde olsam çok kısa kestirmezdim,o kadar emek vermişsin,pişman olma sonradan.

Ben kısa saçı biraz daha üçgenimsi yüzü olan kadınlara yakıştırıyorum.
Elmacık kemikleri de çıkık olunca çok tatlı oluyor bence :) bir de burun boyutu da önemli.
Vücut tipiniz de önemli bence. Eğer kemikli/balık etli/iri veya 175 üzeri uzun boylu biriyseniz yine kısa saç hoş durmuyor :)

bende sacimi oyle kisa kestirdim ama simdi uzatmak icin ugrasiyorum.kisa sac kullanimi zor bence.her model olmuyor yada ozel gunlerde sekil vermek zor.biraz kisaltin ama cok degil.zaten asiri uzun saclar hic guzel durmuyor bence.cunku boyu kisaltiyor ve modern degil bana gore.o yuzden omuzlariniza yakin kestirebilirsiniz daha guzel durur

Ben uzun saç sevenlerdenim.
Bele kadar çok uzun da sırtta uçuşan saçlar çok hoş oluyor bence.
Yerinde olsam çok kısa kestirmezdim,o kadar emek vermişsin,pişman olma sonradan.

Öyle saçıma bakım yapayım,şunu süreyim bunu süreyim diye özenmedim hiç ama kendiliğinden sağlıklı şükür .
Ve çok çabuk uzuyor,o açıdan kısa kestirmek cazip geldi :) farklı bir model de denemek istiyorum aslında :)

kısa saç candır. 2009dan beri kestiriyorum. küt gibi benim de. yolladığın modellerin hepsi birbirine benziyor. önemli olan o şekli verebilmek. iyi bi küaför bulursan tuba'nın saçı güzelmiş.

Daha hızlı cevap alabilmek adına buraya konu açıyorum, bir süre taşınmayabilir mi ?

Hayırlı günler kızlar,
Konum Saçım ile ilgili..
Şuan saçımın boyu belime kadar iniyor, uzun saçı seviyorum, fakat duş almak,kurutmak,taramak tam bir eziyet :KK43:
Saçımı kestirmek istiyorum, fakat farklı modellere merak saldım şuan. Daha önce en kısa küt saç kullandım, ve şuan istediğim modeller çok daha kısa..
Aşağıda birkaç farklı istediğim tarzda model resmî yükledim,sizce bahsettiğim yüz hatlarına göre olur mu bana, ya da hangisi olabilir ?
Alnınız dar ise percem kesiminiz cene altindan yukarida olmasin. Yüzünüzü basık gösterebilir

Ben kısa saçı biraz daha üçgenimsi yüzü olan kadınlara yakıştırıyorum.
Elmacık kemikleri de çıkık olunca çok tatlı oluyor bence :) bir de burun boyutu da önemli.
Vücut tipiniz de önemli bence. Eğer kemikli/balık etli/iri veya 175 üzeri uzun boylu biriyseniz yine kısa saç hoş durmuyor :)

1.67 civarı boyum, kg da 50 civarı . Yüzüm oval fakat, burnum da ufak sayılır, çok az belli belirsiz bir kemik çıkıntısı var ama

Hayırlı günler kızlar,
Konum Saçım ile ilgili..
Şuan saçımın boyu belime kadar iniyor, uzun saçı seviyorum, fakat duş almak,kurutmak,taramak tam bir eziyet :KK43:
images (4).jpeg

Bazı saç markalarının uygulamaları var, resminizi yükleyip istediğiniz saç modelini ve rengini deneyebilirsiniz orada. Ben yaptım, bir model ve renk belirledim mesela. Ama kışı bekliyorum yaptırmak için :) burası çok sıcak çünkü, topuz yapmak daha kolay.

Öyle saçıma bakım yapayım,şunu süreyim bunu süreyim diye özenmedim hiç ama kendiliğinden sağlıklı şükür .
Ve çok çabuk uzuyor,o açıdan kısa kestirmek cazip geldi :) farklı bir model de denemek istiyorum aslında :)
Maşallah ne güzel. :KK36:
Ben de azimle uğraşıyorum uzatmak için,omzumu geçti çok şükür... :spor:
Gönlüne göre olsun inşallah arkadaşım.:KK74:

Ya değişiklik istiyorum, saçımı boyatmak istemiyorum, modeli ile ilgili bir değişiklik yapayım dedim. Ve hiç kullanmadığım bir kesim tarzı, merak ettim , biraz da cesaret lazım sanırım :)
Senle aynı durumdayım şu an benimde sacım düz ve uzun bele kadar olmasa da ama değişiklik istiyorum.

Yaklaşık 9 yıldır bende kısa ve küt saç kullanıyorum.
Bir kaç zamandır: eklediğin Tuba Büyüküstün saç modelini bende yapmayı düşünüyorum :)

Bergüzar korel kestirmiş. Kadını hiç beğenmezdim görünce ağzım açık kaldı şu an kestirme planları yapıyorum :KK70:
Gerçekten mi?
Ben hiç beğenmedim.
Birce de Bergüzar da hiç olmamış bence... :63:
Ben çok gelenekselciyim belki de...

Back