- 18 Mart 2018
- 30.542
- 121.452
- 598
- 35
Korkmam canım, nasipte varsa bende pro olurum, yoksa Yinede birgün olurumGözünü korkutmayalım.Oylama farklı olabiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkmam canım, nasipte varsa bende pro olurum, yoksa Yinede birgün olurumGözünü korkutmayalım.Oylama farklı olabiliyor
Mantarlı et yapEllerine sağlık abla.
Bayıldım yarın yapsam mı.
İnşaallah canımKorkmam canım, nasipte varsa bende pro olurum, yoksa Yinede birgün olurum
Çok teşekkür ederim canımMuhteşem olmus Nevreste ellerine sağlıkKarnım acıktı "
Kiz sus
Ağzından çıkanı kulağın duysun
3.yü alınca zaten katılsamda birşey olmayacakAma alamıyorum merak etmeyin:)Sen bidaha katılma yarışmaya Abla
Çekil aradan madalyalarin neyi yetmiyo
Neden alamıyormussun3.yü alınca zaten katılsamda birşey olmayacakAma alamıyorum merak etmeyin:)
Forumdakiler tariflerimi beğenmiyorNeden alamıyormussun
Bu tarifi beğenmiyorlarsa hiç bişeyden anlamıyorlar demektirForumdakiler tariflerimi beğenmiyor
Neyse oylama sonrası bunu tekrar söylersinBu tarifi beğenmiyorlarsa hiç bişeyden anlamıyorlar demektir
Bu tarif birinci olurNeyse oylama sonrası bunu tekrar söylersin
1.olursa zaten başka hakkım yokSonra keyfi katılacağımOlmazsa benden kurtulamazsınızBu tarif birinci olur
Ama sen bidaha katılma boşver yorulduğun için söylüyorum yani yanlış anlama
Teşekkür ederim canımImmmm Ellerine sağlık Ablacım Yarışmada başarılar diliyorum
Ayy birinci olsun bu tarifte madalyalar bize kalsın1.olursa zaten başka hakkım yokSonra keyfi katılacağımOlmazsa benden kurtulamazsınız
Mesajını görmesinler fırça yersinAyy birinci olsun bu tarifte madalyalar bize kalsın
Onlar da benle aynı düşüncedelerdir seni pistten indiricezMesajını görmesinler fırça yersin
O nasıl oliiAyy birinci olsun bu tarifte madalyalar bize kalsın