Teşekkür ederim canımBitirdin bizi
Ellerine sağlık canım
Mükemmel ötesi
Ağzımın suyu aktı
Teşekkür ederim canım
Orası belli olmaz.Oylama başlayınca göreceğizPatates püresiyle et sote
Sac kavurmanın önünde saygıyla eğiliyor ona göre yani
Sağol canım benimMassallah kiz :) birde yuksek beklentide olmayin diyodun:) czn burak'a rakip olursun bu sacla:)) buarada iskender olmasaydi aklimdaki bi tarifte buydu:)) haha gerci herkeste bunu dusunmus:))
Bak tadını ve kokusunu sorsan şahane olduŞimdi sen hani beklentiyi yüksek tutmayın, sunumu iyi değil diyordun. Bu ne şimdi ?
Ellerine sağlık canım, yarışmada bol şans diliyorum bizlere
Kesin almislardr dedim:)) senden gusel sunamazdimki zaten : ( hak edene gitmis:)Sağol canım benimAma söylemedin:)
Nedendir bilmem başta kimsenin aklına gelmedi.Sonra son 2-3 kişiye neler var listesini atınca benim tarifide araya koydum.Ama o zaman 20 kişi tarif bildirmişti ve kimse almamıştıKesin almislardr dedim:)) senden gusel sunamazdimki zaten : ( hak edene gitmis:)
Sağol canımWouwwww
Çok güzel olmuş ablaam ellerine saglik yaktin kavirdun ortalığı sacla
Nedendir bilmem başta kimsenin aklına gelmedi.Sonra son 2-3 kişiye neler var listesini atınca benim tarifide araya koydum.Ama o zaman 20 kişi tarif bildirmişti ve kimse almamıştı
Sorsaydınız verirdim :)Daha önceki kategorilerde istediğim tarifi verdim:)Hatta 2 si 1. olduBende ayni şekilde
Nasılsa tarif kapılmıştır diye sorma gereği duymadım
Ve sık sık yapıyorum
Eşim bayılır sac kavurmaya
Sorsaydınız verirdim :)Daha önceki kategorilerde istediğim tarifi verdim:)Hatta 2 si 1. oldu
Bu sefer sen 1. Olursun ablamSorsaydınız verirdim :)Daha önceki kategorilerde istediğim tarifi verdim:)Hatta 2 si 1. oldu
Hakkini vermissin boncugum:)Nedendir bilmem başta kimsenin aklına gelmedi.Sonra son 2-3 kişiye neler var listesini atınca benim tarifide araya koydum.Ama o zaman 20 kişi tarif bildirmişti ve kimse almamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?