Et Yemekleri Sac Kavurma-Lavaş Sponsorluğunda

Ellerinize sağlık ağzım sulandı gecenin bi vakti
O değil de etler piştikten sonra atılmaz mıydı soğanı biberi acaba ben mi yanlış biliyormuşum

Ellerinize sağlık ağzım sulandı gecenin bi vakti
O değil de etler piştikten sonra atılmaz mıydı soğanı biberi acaba ben mi yanlış biliyormuşum
Cokkk teşekkür ederim

Soğanı falan diri sevmiyorum ben bide kavrulunca daha iyi tat veriyo çünkü ben suda attım içine ben etin lezzeti öne çıksın diye oyle yaptım öylede oldu valla eşimle cok şaşırdık çünkü hem döner tadı hem cantık tadı hemde sac kavurma tadı geliyordu ilginç bi şekilde

Kutsalım zebram harika ötesi olmuş. Çooook enfes gerçekten.Ellerine sağ!ik canım. Yarışmada bol şans diliyorum.

Kutsalım zebram harika ötesi olmuş. Çooook enfes gerçekten.Ellerine sağ!ik canım. Yarışmada bol şans diliyorum.
Ablam benim elhanım ablammm Cok teşekkür ederim Allah razı olsun Teşekkür ederim sana da bol şanslar

Şansımız bol olsun. Oyumuz var mı bilmiyorum varsa eğer kesinlikle saç tavasina bayıldım hele ortam aşk, huzur dolu... Keyifli yarismamız olsun canım.
Oyumuz var tabiki istediğimize verebiliyoruz Evet ortamımız cok güzeldi cok teşekkür ederim ablammm

Ellerine sağlık canım süper olmuş tarifin
Görüntü zaten iştah çekici bari anlatımda o kadar ballandıra ballandıra anlatmasaydın

Ellerine sağlık canım süper olmuş tarifin
Görüntü zaten iştah çekici bari anlatımda o kadar ballandıra ballandıra anlatmasaydın
Ayyy mjını görmemişim bildirimler içinde kaynamış canım özür dilerim gec döndüğüm için

Ayyy valla bak yalan söylemem oyle güzeldi ki bidaha hep bunu yapabilirim yani her pikniğe gidişim de çünkü acayip bişe olmustu lavaşa sardiğimizda hem cantık hem döner hemde sac kavurma tadı geliyordu ahahah cok acayip

Bu arada cok teşekkür ederim senin sunumların kadar olmasa da

Ellerine sağlık canım yalnız sunum olmamış orantısız güç kullanılmış Nevreste abla yaylalara mı çıksam ki sunum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…