- 27 Haziran 2020
- 115
- 37
- 18
- 25
- Konu Sahibi Sevdanuroz
Arkadaşlar sac kabarikligina ne iyi geliyo ne yaptıysam engel olamıyorum kabarmasina. Hangi ürün önerirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hindistan cevizi yagi mi yoksa direk kendisimjBalla hindistan cevizini karistirarak saça uygulamanizi öneririm bana çok iyi geldi
Yag olarak tabi ben yağ diye belirtmemisimHindistan cevizi yagi mi yoksa direk kendisimj
Tamam canım teşekkür ederimYag olarak tabi ben yağ diye belirtmemisim
Tamam canım teşekkür ederim
Yaptıktan ne kadar süre sonra yikayayimTamam canım teşekkür ederim
En az 2 saat sonra canimYaptıktan ne kadar süre sonra yikayayim
Canım dalgalı olduğundan kötü duruyor simdi mavi fön suyu kullanıyorumAaa neden üzülüyorsun... Ben kabarık saç daha çok severim, yani aslında zevkler ve renkler farklı.
Durulanmayan saç kremi kullanma. Ben kullanıyorum çünkü kabarık şiş halde seviyorum, o dolgun gösteriyor baya.
Eğer kullanıyorsan kullanma derim. Birde saçını fön makinası ile kuruttuktan sonra ince iz yapmayacak bir toka ile topla yarım saate kabarıklığını alıyor... Saç kurutma makinası çok kabartıyor bir de kurutmamak, yani kendi halinde kurumasını beklemek.
Teşekkür ederim canim inşallah saçlarıma iyi gelirArgan yağı hem besler hem yatıştırır benimde saçlarım çok kabarık duştan sonra saçlarımı kuruttuktan sonra argan yağıyla yatıştırıyorum
Nerden alabilirim keratinKeratin bakım yaptık ablama onunda hafif dalgalı bayadir rahat
Hindistan cevizi yağı tatlı badem yağı karıştırıp maske yaapbilirsiniz yatıştırır :)Arkadaşlar sac kabarikligina ne iyi geliyo ne yaptıysam engel olamıyorum kabarmasina. Hangi ürün önerirsiniz.
İnternetten bakabilirsiniz video izleNerden alabilirim keratin