ay çok fenaymış canım ama o renkleri ne cesaretle kullananlar var bravo :)) bende o boyadan bulamayınca annem boya o paletteyle dedi zorla boyadı ama çok şükür o Kınalı kız gitti normale döndüm havada güzel oldu attım şapkayı :))Bi keresindede kızıl boyuyordum , hadi değişiklik olsun dedim 8/44 mü neydi ben nerden biliyim (ozamanlar öyle bilinçsizdim valla) bi boyadım anam dipler çilekten bile daha açık kırmızı sonrası nasıl koyu. 2-3 gün işe leoparlı eşarbımla gittim sonra da emine bederin taktığı şeylerle 1 hafta idare ettim sonra siyah boyadım kurtuldum
ay çok fenaymış canım ama o renkleri ne cesaretle kullananlar var bravo :)) bende o boyadan bulamayınca annem boya o paletteyle dedi zorla boyadı ama çok şükür o Kınalı kız gitti normale döndüm havada güzel oldu attım şapkayı :))
Tmm teşekkürler :)
aminnnEee iyi bari allah hicbir bayan kardesime yasatmasınbide erkekler saç boyuyor öyle renklere cesaret o bence.
Bir sey değiiiil :)
canim ferihanin sac rengi ne.bi turlu bulamadimetcanim lutfen bana yardimci olurmusun..Eki Görüntüle 1012757
Canim tsk ederim.markasinda soylersenslm benim saçım şuan bu renk 7.0 kumralla boyadım aynı bu renk oldu belki yardımcı olur bende balyaj altı olarak yapmuştım :)
Canim tsk ederim.markasinda soylersen
palette delüx le boyadım canım ama boyamadan önce saçımın rengi açıktı açık renk üzerine böle tuttu
Merhabalar, saçlarından çok çabuk sıkılan biri olarak yeniden değiştirmeye karar verdim ^^
Beyaz tenli, açık kahve goz rengine sahip biri olarak daha sac rengimi oturtamadimOnerebilecegin bi sac rengi var mi tatlım? Kızıl hariç.Kızıl kullandım ve cok yıprattı saçlarımı
merhaba.bende beyaz tenli acik kahve gozluyum.saridan uzak kac bence,bize olmuyo.bence kumral ve kahve renkleri daha cok uyumlu.ben ferihanin sac rengini yaptirmayi dusunuyorum.su an sari saclarim.
evet canim sana uygun tonunu bul .tatlim goz rengine uygun yaptir sacini o zaman yakisiyoo.saridan once tesadufen goz rengime cok yakin kumral acik kahve reng gibi bi sey olmuwdu saclarim.arkadaslarim soyledi sacin ayni goz rengin gibi ne kadar yakisiyoo.o zaman fark etdim bunu.Evet tatlım sarıdan uzak duruyorum zaten.Ama bal köpüğü rengi de hoş bence :) bu arada kahve rengi suan sıkıldım :/