saçımla ilgiliyaptıgım şeylerı herkese ders olsun dıye anlatmak istiyorum
çikolata kahve uzun sütyen arka hızasındakı saçımı gittim ve bı buhranla ense acık kestırmıştım
öyle üzgündümkı gittim bıotın alıp kullanmaya basladım bu arada 1 cm uzadı önlerden az aldırdım
sonra sacımı barı havalı bı renk yapım dıye 12 numaraya 2 kez bı gün arayla açtım sapsarı oldu güzeldı de çevrem iğrenç buldu ertesıgün daha fazla kımse görmeden tekrar cıkolata kahveye boyadım saçım öyle acık sarıydı kı boyayı fazla almadı karamel gıbı kınalı bı renk çıktı 4 gün kullandım ve bugun 5 numara acıkkahveye tamamen kapansın dıye boyadım normalde sacım 6 numara gıbı.. amaancak böle kapanır modele üzülürken rengımden de oldum..
genç kızlar lütfen sacınızı boyamayın en fazla en en en uçlara pırıltı attırın ve alısık olmayanlar asla saçını bırden kısa kestırmesın üzüntümü anlatamam uzuuunca bı süre kısa saçlı kalıcam
((( bıotın kulllanıyorum ve sacım uzadıkça ayda bır sadece önden aldırıcamkı klasık katlı modele dönebıleyım
(( bu da en az 1 2 yıl sürecek neysekı bu kısa sacımı havalıca kullanabılecegım bı model yapabılıyorum tel tokalarla...
ama artık saçımı 2 yıl asla boyamam 2yıl sonrada sadece uçlara çok az belkıbalyaj belkı onuda yapmam..
çok pişmanım üstelık beyaz tenlı çok güzel bı kızım her renk gıdiyo ama dogalolmayan yaşlı bi görüntü çıkıyo ortaya...