bu ampullerin şampuana katılmasını bir uzman ya da doktor tarafından duyan var mı? daha mı çok zararlı olur diye düşünüyorum acaba. yani şampuanın içinde saç köklerini tıkamaz mı. tamamen arındırılması gerekmiyor mu. sonuçta yağ gibi bişey o da.
anladığım kadarıyla dökülmeye faydası var oldukça.bende deneyeceğim bakalım... denedikten sonra yazarım inş..
Kızlar şuan piyasada evigen yok Evicap diye bir kapsül var kapsülü iğne ile deldiğinizde içinden sıvı çıkıyor banada eczacı söyledi evigenle aynı şeyi içeriyorlarmış ilacın içeriğinide baktım genel anlamda vitamin yani buarada ben birşey farkettim saçlarımın ucundan yarım cm bile kestirsem dökülmesini kesiyor bikaç ay sonra gene artış oluyor kesilince canlanıyormu ne ama kesinlikle test edildi onaylandı :):):)
selam kızlar sabahtan beri sizleri okudum. bende bölgesel bi şekilde döküldü saçımın ön kısımları bi ara resmen açıldı şimdi çıkmaya başldı demir hapı ve vitamin kullanıyorum bide düzensiz beslenmedende kesinlikle saç dökülmesi oluyor buna inanıyorum ama bu yaptıklarınızı yarın akşamdan itibaren denicem 1 ay sonra size sonuçları yazarım..bu arada ben bioblas şampuan kullanmaya başladım 1 hafta oldu gayet güzel bi şampuan tavsiye derim.. bemiks evigen ve bepantene ampül alıp yavaş yavaş başlayalım bakalım...
bende bugün başladım bu küre:) 3 ampule ilave olarak ;
2 diş sarımsak
biraz saf zeytinyağı
2-5 damla çam terebenti
1 yumurta sarısı ekledim..streç ile sardım şimdi..bir gece bekletmeyi düşünüyorum...hafif kaşınmaya başladı..dilerim işe yarar..acayip döküldüğü için kazıtmaya yakın kestirdim kısacık..kansızlık var..demir takviseyide alıyorum..dilerim sağlıkla uzar artık..haftada 1 yapacağım bu kürü..sonuçları paylaşırım sizlerle:)
hepimize sağlıkı günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?