Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende bu karışımları kullanıyorum bayanlar..ve gercektende faydasını görüyorum...yumurta sarısı+bepantene+bemiks+badem yagını sac diplerime sürüp 2 saat bekletiyorum..sonra elseve in 5 onarıcı etkili şampuanıyla yıkayıp aynı sampuanın saç kremini kullanıyorum(kırmızı kapaklı olanı) ve hem yumusak hem saglıklı saclara sahibim suanda.. tavsiyemdir..

ben saçlarım için gittiğimde sormuştum canm bi zararı olmaz çokta yararı olmaz gibi bakış atmştı ama yapabilirsin sonuçta dıştan şampuanla besliyeceksin saçlarını demişti yaptm bende saçlarım çok dökülüyordu suan yalan yok yne dökülüyor ama çok şükür eskisi gibi değil saçlarımnda çok hassas yapısı war yaptıgım boyaların acısı şimdi cıkıyor ama öncekine göre karısımdan memnunum tavsiye ederim..

teşekkürler amaril cevap için. peki ampullerin üçünü de mi koyuyorsunuz şampuana miktarı ne kadar olacak ayrıca şampuanı bozmuyor mu kokusu falan bildiğime göre bemiks ampul kötü kokuyordu.

rica ederim cnm.eczacı bana 750ml ye hepsini karıştr demişti doktora da ssordugumda hepsini boşaltmamı söyledi benm şampuanım 500ml oldugun için ben hepsinden 4er ampul kırdım içerisine kalanlarıda saç diplerime banyodan önce yedirdim beklettm normal yıkadım. kokusuna gelince cok cok kötü kokmuyor benm şampuanım tresan kokusunu aynı bebeklerin dalin şampuanı gibi yaptı (ya da ben ona benzettim) kıvamıda daha sıvı ve koyu renk oldu.

4'er ampulde çok gibi geldi ama. benimki de 400 mlik otacı. ikişer tane bari koyayım. teşekkürler bilgi için canım saol.

saçlarımı 2. kez sirke ile yıkadım.sonuç başarılı tararken dökülme yarıya indi

anladığım kadarıyla dökülmeye faydası var oldukça.bende deneyeceğim bakalım... denedikten sonra yazarım inş..

anladığım kadarıyla dökülmeye faydası var oldukça.bende deneyeceğim bakalım... denedikten sonra yazarım inş..

canım sirkeyi diyorsan evet var ama su anda daha 2 defa oldugu çin sadece tararkeni kesti..normal zamanda dökülmesi devam ediyor..saçlarımı kestireceğim bu pzar ve şu bepantenli bakımdan alacagım bakalım güzel sonuçlar bekliyorum saç kalmadı kafamda

Kızlar şuan piyasada evigen yok Evicap diye bir kapsül var kapsülü iğne ile deldiğinizde içinden sıvı çıkıyor banada eczacı söyledi evigenle aynı şeyi içeriyorlarmış ilacın içeriğinide baktım genel anlamda vitamin yani buarada ben birşey farkettim saçlarımın ucundan yarım cm bile kestirsem dökülmesini kesiyor bikaç ay sonra gene artış oluyor kesilince canlanıyormu ne ama kesinlikle test edildi onaylandı :):):)

selam kızlar sabahtan beri sizleri okudum. bende bölgesel bi şekilde döküldü saçımın ön kısımları bi ara resmen açıldı şimdi çıkmaya başldı demir hapı ve vitamin kullanıyorum bide düzensiz beslenmedende kesinlikle saç dökülmesi oluyor buna inanıyorum ama bu yaptıklarınızı yarın akşamdan itibaren denicem 1 ay sonra size sonuçları yazarım..bu arada ben bioblas şampuan kullanmaya başladım 1 hafta oldu gayet güzel bi şampuan tavsiye derim.. bemiks evigen ve bepantene ampül alıp yavaş yavaş başlayalım bakalım...

Arkadaşlar bende dün doktora gittim badem yağı bepanthen falan vermıs eczane hazırladı ama ıcınde badem yağı olduğu için saçlarımı döker mi diye merak edıyorum yağlı bakım bana iyi gelmıyoo.

Arkadaşlar merhaba,,,

ben 8 haftalık hamileyim ve saçlarım çok dökülüyor. Sizlerden okuduğum kadarıyla dün eczaneden bemik ampül,evigen ampül ve bepantene ampul aldım.. Eczacı çörek yağı ve badem yağı verdi bunlarla karıştır hafta da bir bakım yap dedi. Ama sormadım gebelikte zararı olurmu. Gebelikte böyle bakım yapan oldumu. izce bi sakıncası olurmu ?

gerçekten mi tatlım ?
bende uzasın diye kestirmeyi bıraktım..çok kısalar ve yaza omuzuma gelmelerini umuyorum..

Bioblas şampuanın hangi saçlar için olanını kullanıyorsun canım ?
ben normal saçlar için olanını almıştım ama pek tavsiye eden olmadı,ben de geri verdim.yerine ısırganlı bir şampuan aldım..
yeniden alsam mı acaba ?

bende bugün başladım bu küre:) 3 ampule ilave olarak ;
2 diş sarımsak
biraz saf zeytinyağı
2-5 damla çam terebenti
1 yumurta sarısı ekledim..streç ile sardım şimdi..bir gece bekletmeyi düşünüyorum...hafif kaşınmaya başladı..dilerim işe yarar..acayip döküldüğü için kazıtmaya yakın kestirdim kısacık..kansızlık var..demir takviseyide alıyorum..dilerim sağlıkla uzar artık..haftada 1 yapacağım bu kürü..sonuçları paylaşırım sizlerle:)
hepimize sağlıkı günler dilerim

bence 1gece bekletme 2 saat yeterli yumurta koymussun çünkü iyice derine işler kokusu çok kötü kokar

sabaha kadar uyuyamadım kokusundan:)) bir daha gece yatarken yapmam.) şmdi okudum mesajını teşekkür ederim uyarınız içn:)

slmmm arkadaşlarrr bu bepantene için bişey sormak istiyorum aceba saçı yıkadıkdan sonra 1 ampülü direk saçımıza uygulasak hani böle yaglarla karıştırmadan hem bi dahaki yıkmaya kadar saçımızda kalsa bepantene nası olur ki :S böyle direk uygulayan ve sonuç alan varmı aceba nerdeyse 3 aydır saç dökülmesi yaşıyorum ve kel kalıcam yakında iice seyreldi saçalrım cevap verebilirseniz çok sevinirirmmm :)) şimdiden tşk ederimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…