- Konu Sahibi ela
-
sağolun canlar...ya aslında sinamekili kür güzel ama saç da çıksın istiyorum.bitek sarımsakla kalmak istemediğim için saç çıkartan yağlardan karışım hazırladım onu sürcem...ama ampullerde işe yarıyo diyolar çok mu zorlarım diye de korkuyorum tabi..
şimdi niye otacı kullanmıyorsun peki? Memnun kalmışken.. malum insanın kendine uygun şampuanı bulması çok zor arkadaşımevet ketorali bir aydan fazla kullanmak zararlı. market şampuanı istemiyorsan otacı kullanabilirsin ben memnun kalmıştım =)
şimdi niye otacı kullanmıyorsun peki? Memnun kalmışken.. malum insanın kendine uygun şampuanı bulması çok zor arkadaşım
Saçını çok zorlamak istemiyorsan haftada birgün yağlı karışımdani, birgün de ampüllü karışımdan uygula derim benyerimseniben
sağol .. benimde öyle geliyo aklıma...haftasonu sinameki hafta içi yağlı karışım..şampuana da ampul kırarım olur dimi? aslında demek istediğim bu?
o zaman ipek'i dene istersen kuru ve kepeksiz saçıma çok iyi geldi =) hem ucuz benim hoşuma gitti ama içine sarımsak rendeledim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?