Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Peki saç çıkarmada mı etkili oldu yoksa uzamada mı canım? Tembellik mi yapıyor aa delikafadulden

canım benim yeni saçlarım çıkmaya başladı ama bence sarımsaklı şampuandan oldu. sinamekili tarif de uzatıyor ve parlatıyor saçı.

Canım çok teşekkürler paylaşımların için. Ben şu sarımsak suyunu yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum aslında, şampuana koymaktan çekiniyorum çünkü şampuanım doktorun verdiği medikal bir şampuan

rica ederim canım. medikal şampuana koymaktan bir zarar gelmez bence ama anlıyorum seni insan çekiniyor =) bir de bu yeni saçlar çıkıyor dedim ya, sarı sarı çektı :/ onları nasıl koyulaştırsam ki?

Normalde sarımışınmısın canım? Belki o sebepten sarı çıkmıştır bilmiyorumkismile bu nedenle değilse de daha küçük ve yeni çıktıkları için olabilir, bence uzadıkça kendi rengine döner çıksında rengi hiç önemli değil takma kaydirigubbakcemile3

saçlarım koyu kestane hatta siyah bile denebilir =) inş şu minikler uzayınca siyaha döner çünkü uzaktan falan hiç belli olmuyor saç çıktığı =) veee inş hepimizin bisürü uzun uzun sağlıklı saçı olur =)

Bence kısa ve yeni çıktıkları için öyledir. Uzadıkça kendi rengine döner inşallah canım hepimizin gür uzun saçları geri gelir

ya kafam karıştı bu ampuller işe yarıyo dimi?gnn86 yoksa sarımsağa mı devam etsem...

canım ben sarımsağa devam ediyorum ama dedim acaba ampulde mi katsam ? daha karar veremedim belki bir arada yararları azalabilir :/

Bence sarımsağa devam et canım,ampülle hiç kafanı bulandırmakafamçokkarıştı. Ampülleri badem yağı ile karıştırmak daha faydalı kanımca.

Buarada ben doktor kontrolünde 20 gün olmuştur ketoral kullanıyorum ancak bir aydan fazla kullanmıcam zaten bitmek üzere daha önce sebamed kullanıyordum kuruttu , şimdi yine sebamede devam mı etsem diyorum yoksa başka bir şampuana mı geçsem ama asla market şampuanı kullanmam bu konuda önerileri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim:sinifsinif:

sağolun canlar...ya aslında sinamekili kür güzel ama saç da çıksın istiyorum.bitek sarımsakla kalmak istemediğim için saç çıkartan yağlardan karışım hazırladım onu sürcem...ama ampullerde işe yarıyo diyolar çok mu zorlarım diye de korkuyorum tabi..

Saçını çok zorlamak istemiyorsan haftada birgün yağlı karışımdani, birgün de ampüllü karışımdan uygula derim benyerimseniben

evet ketorali bir aydan fazla kullanmak zararlı. market şampuanı istemiyorsan otacı kullanabilirsin ben memnun kalmıştım =)

evet ketorali bir aydan fazla kullanmak zararlı. market şampuanı istemiyorsan otacı kullanabilirsin ben memnun kalmıştım =)
şimdi niye otacı kullanmıyorsun peki? Memnun kalmışken.. malum insanın kendine uygun şampuanı bulması çok zor arkadaşım

şimdi niye otacı kullanmıyorsun peki? Memnun kalmışken.. malum insanın kendine uygun şampuanı bulması çok zor arkadaşım

hem de baya memnundum saçlarım yağlıyken çok iyi gelmişti, kepeğim vardı onu kesmişti :) ama sonra cildim için hap kullanmaya başladım hap saçımı kuruttu o zaman otacı iyi gelmedi saçıma. ben de ilacı kullanan bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine ipek'i aldım şimdi. ama ilacım bitince saçlarım tekrar yağlanıcak, tekrar otacı'ya dönücem o zaman =)

Benim saçlarım yağlı değil aksine daha kuruya kaçıyor ama genel itibariyle normal saçlardan aslında ve çok şükür kepeğim yok bu şartlarda otacı bana göre değil sanırım.. Organicum almayı düşünüyorum ama bisürü olumlu ve olumsuz yorum okudum açıkçası daha ne yapıcağıma karar veremedim bilmiyorumkismile

Saçını çok zorlamak istemiyorsan haftada birgün yağlı karışımdani, birgün de ampüllü karışımdan uygula derim benyerimseniben

sağol .. benimde öyle geliyo aklıma...haftasonu sinameki hafta içi yağlı karışım..şampuana da ampul kırarım olur dimi? aslında demek istediğim bu?

sağol .. benimde öyle geliyo aklıma...haftasonu sinameki hafta içi yağlı karışım..şampuana da ampul kırarım olur dimi? aslında demek istediğim bu?

Rica ederim =) Ben şampuanıma hiç ampul kırmadım ondan bu konuda yorum yapmıyım. Bu şekilde kullanan arkadaşlar yazarsa daha iyi olur

o zaman ipek'i dene istersen kuru ve kepeksiz saçıma çok iyi geldi =) hem ucuz benim hoşuma gitti ama içine sarımsak rendeledim =)

o zaman ipek'i dene istersen kuru ve kepeksiz saçıma çok iyi geldi =) hem ucuz benim hoşuma gitti ama içine sarımsak rendeledim =)

Bence ipek kullanma canım içinde fazlasıyla kimyasal var deterjan gibi. Yıllar önce ablam kullanmıştı üstelik saç dökülmesi de yoktu maşallah ama ipekle yıkadıktan sonra saçı dökülmeye başladı hemen bıraktı. Eğer saçını dökmüyorsa bil ki sarımsakdandır. Bana kalırsa başka bir şampuan kullan daha bile verim alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…