- 11 Ocak 2011
- 817
- 36
- 98
- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
Kalın telli, gür, kuru saçlarım var.
Kesin remington alacağım ama hangi modeli almalıyım karar veremiyorum, günlerdir araştırıyorum.ikisi arasında gidip geliyorum.
s6500 ile 6 farklı şekil yapılıyor, içinde dvd var rahatlıkla bukle yapılıyormuş.
s9500 ise son çıkan ürünlerden, gerçek inci kullanılmış, yumuşak ve uzun ömürlüymüş.
kullananlar yorum yapabilir mi arkadaşlar?
Teşekkür ederim.
cnm gecen hafta s6500 aldım çok supper ve parlak görunum veriyo tavsiye ederim
cevabin icin cok tesekkürler canim. üstü isindiginda elini yakiyormu rahatlikla yapabiliyormusun?
kızlar remington s 9500 aldım internetten.5 yıl birebir değiştirme garantili yazıyordu.ama garanti belgesinde 2 yıl yazıyor.ve değiştirme garantili de değil.kutusunda 5 yıl garanti diyor ama garanti belgesi 2 yıl.bu üründen kullanan varsa garanti belgenizde kaç yıl yazıyor?
bende birkaçgün önce aldım 2 yıl yazıyo kutu üstünde 5 yıl diyo anlamadım =)
cnm özellikle sana tşk ederim aklımda pek yoktu bu model bakıyodum ama dikkate almıyodum 6500 dşünüyodum iyiki almışım diyorum9500 alanların mutlu olmasına çok sevindim
ben memnun kaldığım ürünü tavsiye ettim ister istemez bir sorumluluk oluyor insandasonuçlar güzel olunca çok sevindim
garantisine bakmak hiç aklıma gelmemişti :44: kutularını atmayın 5 yıl garanti yazan bir kutu delildirben bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum ama yinede tedbir amaçlı bir köşede saklayın
9500 alanların mutlu olmasına çok sevindim
ben memnun kaldığım ürünü tavsiye ettim ister istemez bir sorumluluk oluyor insandasonuçlar güzel olunca çok sevindim
garantisine bakmak hiç aklıma gelmemişti :44: kutularını atmayın 5 yıl garanti yazan bir kutu delildirben bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum ama yinede tedbir amaçlı bir köşede saklayın
9500 alanların mutlu olmasına çok sevindim
karamel sana da teşekkür ederim.bana da çok yardımcı olmuştun.kullananların yorumu çok önemli.bilmeden almamak lazım hiçbirşeyi.dediğin gibi kutusunu atmayalım.fişinde de alım yılı yazınca satıcının dükkanını basarız tüm kadınlar kulübü olarakburadan baya bir müşteri kazandılar.haberleri yok
kızlar bir şey soracağım 9500 kullananlara
karemelle az önce konuştuk dış yüzeyinin 6500 de olduğu gibi içi kadar ısındığını söyledi durum sizde de böylemi, benimki dışıda elbet ısınıyor ama iç yüzeyi kadar ddeğil
kızlar bir şey soracağım 9500 kullananlara
karemelle az önce konuştuk dış yüzeyinin 6500 de olduğu gibi içi kadar ısındığını söyledi durum sizde de böylemi, benimki dışıda elbet ısınıyor ama iç yüzeyi kadar ddeğil
karamel sana da teşekkür ederim.bana da çok yardımcı olmuştun.kullananların yorumu çok önemli.bilmeden almamak lazım hiçbirşeyi.dediğin gibi kutusunu atmayalım.fişinde de alım yılı yazınca satıcının dükkanını basarız tüm kadınlar kulübü olarakburadan baya bir müşteri kazandılar.haberleri yok
aaaa benmkinde de öyle yazıyomuşşşşşşşşşşşşkullanma klavuzunda ürün garanti süresi 3 yıldır yazıyor ama garanti belgesiinnde 2 yazıyoooooooo aaaa nasıl iş bu??? kutusunu attımmmm. ama kullanma klavuzunda da yazıyo 3yl diye .
byle şey olurmu hiç??? :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?