• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç düzleştiricisinde remington s6500 mü yoksa s9500 mü?

Remington s6500 müş :1:

Eklentiler

• $REMINGTON-S6500-SAC-DUZLESTIRICI-15-sn-de-HAZIR__45229672_0.jpg
    $REMINGTON-S6500-SAC-DUZLESTIRICI-15-sn-de-HAZIR__45229672_0.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 349
cnm sen özelden sormuşsun tekrar buraya yazmıyım ama elektiriklenme konusuna gelince kabarık ve gür ssaçlarım hiç elektiriklenmiyor
ben saçımda hiçbirşey kullanmıyorum gerek kalmıyor
ama saçını nemlendirici bakımlar uygula arada ozaman iyi geliyor

canım nemlendirici olarak ne kullanıyorsunn

Remington s6500 müş :1:

çok güzel görünüyor değil mi.. remingtonun bu kadar iyi olduğunu ben bilmiyordumm, yardımlaşmak çok iyi... ben dayanamadım aldım s 9500 ü..

Son düzenleme:
canım görmemişim mesajını neyse karemel cevap vermiş.. ikiside çok iyidir eminim.. ama ben 9500 ü alarak doğru yaptığımı düşünüyorum..

hiç bir fikrim yok o medel için.... kalın plaka mı o , senin bukle ihtiyacın yok , kalın plaka olabilir senin için..

evet evet güzel bir yorum daha.. ben braun s1 kullandım 1 saatimi alıyor elektiriklendiriyor, kalıcı olmuyordu..... son teknoloji nasıl bilmme ama herkesin tvsiye ettiği remington

o kadar kalın telli ki saçım bilemiyorum.. ama kılıçbalığı var bu forumda saç konusunda baya uzman remington s6500 kullanıyor ve tavsiye ediyor.

:))))

teşekkür ederim canım.en kısa zamanda s 9500e bakacağım.aklıma yattı biraz.bir de mağazada bir tumamında denemeliyim:1: benim saçlar çok inatçı ve kabarık:37:

Son düzenleme:
dün son günmüş ne kadardı fiyatı, ne yaptın ne aldınn

bugün bir mağazaya gidipp tekrar denedimm canım 9500 ve 6500 pek fark olmuyo ya ... :/ benim saçım zaten düz o yzden fark olmuyo galiba :) ama jilet gibi dümdüz değilll biraaz şekillendirilmeye düzleştiriciyle üzerinden geçilmeye ihtiyacı olan bi şekli varrr :d neyse uzun lafın kısası ikisi arasında fark göremedimmmmm satan kzda tek farkı garanti süresi ve incili olan inci tozu verdiği için parlaklık sagllıyo, okdr büyük bir farklılık olmuyo falan filan diyince . internet üzerinden 89 tlye 6500 ı aldımmm canım :) :) ((taksitli alınca ) vade farkıyla 95 fln oldu sanırım ) büyük ihtimalle seninle aynı siteden aldıkkk :) yok cnımm son gün perşembe günü gözüküyo . dün kmpanya vardıı peşin fiyatına taksitli olarak alıyodun ama ben onu kaçırdımmm karar veeremediğim için .. olsun o pekde önemli değil.. fiyatıda önemsizdi benim için diğer düzleştiricimden ağzım yandı bundan da yanmasın yeterr :) =) ikimize de hayırlı olur inşallah . bugn yarınn gelirlerrrr ürünün geldiğinde bildir sonucu tatlımm .. :) hepinize teşekkürler bu arada özellikle karamel ve sana :)

bugün bir mağazaya gidipp tekrar denedimm canım 9500 ve 6500 pek fark olmuyo ya ... :/ benim saçım zaten düz o yzden fark olmuyo galiba :) ama jilet gibi dümdüz değilll biraaz şekillendirilmeye düzleştiriciyle üzerinden geçilmeye ihtiyacı olan bi şekli varrr :d neyse uzun lafın kısası ikisi arasında fark göremedimmmmm satan kzda tek farkı garanti süresi ve incili olan inci tozu verdiği için parlaklık sagllıyo, okdr büyük bir farklılık olmuyo falan filan diyince . internet üzerinden 89 tlye 6500 ı aldımmm canım :) :) ((taksitli alınca ) vade farkıyla 95 fln oldu sanırım ) büyük ihtimalle seninle aynı siteden aldıkkk :) yok cnımm son gün perşembe günü gözüküyo . dün kmpanya vardıı peşin fiyatına taksitli olarak alıyodun ama ben onu kaçırdımmm karar veeremediğim için .. olsun o pekde önemli değil.. fiyatıda önemsizdi benim için diğer düzleştiricimden ağzım yandı bundan da yanmasın yeterr :) =) ikimize de hayırlı olur inşallah . bugn yarınn gelirlerrrr ürünün geldiğinde bildir sonucu tatlımm .. :) hepinize teşekkürler bu arada özellikle karamel ve sana :)

deneyerek çok iyi yapmışsın canım.. hayırlı olsun ikisi de çok yakındır birbirine :) ilk karar verdiğini almışsın. dvd ye bakıp bol bol şekiller veririsin.. hatta aynı satıcıdan aldık, benimde peşin fiyatına taksitti ama bugün kalkmış.. ama sende çok far yok, 6 tl önemli değil.dün teknosayı gezdim, çook eski modeeller çok daha pahalı buraya s6500 gelmemiş bile.

ya bu arada senin aldığın düzleştiricinin (9500) saklama çantası ne kadar şıkkkkk :D hayran kalldımm :D :D

görmedim çook merak ediyorummmmmm

deneyerek çok iyi yapmışsın canım.. hayırlı olsun ikisi de çok yakındır birbirine :) ilk karar verdiğini almışsın. dvd ye bakıp bol bol şekiller veririsin.. hatta aynı satıcıdan aldık, benimde peşin fiyatına taksitti ama bugün kalkmış.. ama sende çok far yok, 6 tl önemli değil.dün teknosayı gezdim, çook eski modeeller çok daha pahalı buraya s6500 gelmemiş bile.

görmedim çook merak ediyorummmmmm

evet evet gerçekten ikisi çok yakın birbirine .. sende mi taksite böldürdün, dünki kampanyayı yakaladın dmi sen?? . . bende oh iyiymiş alıyım bugn demiştim (dün için ) ama kararsız kalınca salladım ..acele etmiyim dedimm .. kesinlikle katılıyorum 6 tl önemli değill :D:D

Son düzenleme:
sevgi_kelebeği s9500 ü ne kadara aldın acaba?ben en uygun 135tl ye gördüm internette.bir de hangi siteden aldığını bana özelden yazabilir misin?

evet evet gerçekten ikisi çok yakın birbirine .. sende mi taksite böldürdün, dünki kampanyayı yakaladın dmi sen?? . . bende oh iyiymiş alıyım bugn demiştim (dün için ) ama kararsız kalınca salladım ..acele etmiyim dedimm .. kesinlikle katılıyorum 6 tl önemli değill :D:D

evet canım yakaladım :) güle güle kullanalım :)))))))))
sevgi_kelebeği s9500 ü ne kadara aldın acaba?ben en uygun 135tl ye gördüm internette.bir de hangi siteden aldığını bana özelden yazabilir misin?

burda yazmamda sakınca varmı bilmiyorum gitti gidiyordan 129 a aldım 6 ya böldürdüm, candybu da ordan aldı... dün peşin fiyatına bölüyordu bugün 135, 140 çıkıyor canım ya, kargoda dahil.. dahil olmayınca 10 tl kapıda istiyorlar

Son düzenleme:
evet canım yakaladım :) güle güle kullanalım :)))))))))

burda yazmamda sakınca varmı bilmiyorum gitti gidiyordan 129 a aldım 6 ya böldürdüm, candybu da ordan aldı... dün peşin fiyatına bölüyordu bugün 135, 140 çıkıyor canım ya, kargoda dahil.. dahil olmayınca 10 tl kapıda istiyorlar

çok iyi almışsın.bir de 6 taksitli fiyatı.hemen bakıyorum oraya sağolasın canım...

kzlarrr düzleştiricim geldii ..... saçımın hepsini yapmadım birkaç yere denedimm ama performansdannnn memnunum güzel düzlediiiiiiiii hemde en düşük sıcaklıkda :) :) bukleyide gzel yapıyo ... :) tek sorunummmmmm vr dvdim çalışmadı ama sanırım oda benm pc'imden kaynaklı bir sorun.

kzlarrr düzleştiricim geldii ..... saçımın hepsini yapmadım birkaç yere denedimm ama performansdannnn memnunum güzel düzlediiiiiiiii hemde en düşük sıcaklıkda :) :) bukleyide gzel yapıyo ... :) tek sorunummmmmm vr dvdim çalışmadı ama sanırım oda benm pc'imden kaynaklı bir sorun.

hayırlı olsun canımm,memnun olmana çok sevindim. zaten bukle yada saç modelleri internette var.. senden bir gün önce almıştım ama benim ki hala gelmedi, gerçi gündüzleri evde olmuyorum, kargodadır herhalde.

sevgi kelebeği sanırım aynı yerden aldık seninle =)
bende 129 a aldım..ama kargo bedavaydı bende..

koşulsuz s9500 diyorum ben..plakaları inanılmaz..mükemmel ötesi..

kızlar ben de şu malum siteden s9500 almak istiyorum.ama birkaç şey takıldı aklıma.neden bu kadar ucuz çakmamı diye korkuyorum.bir de 5yıl birebir değiştirme garantili.ürün bozulursa ürünü nereye göndereceğiz?bir bilginiz var mı?6 gün kaldı ve stokta kalmaz diye de hemen almak istiyorum.....

Son düzenleme:
sevgi kelebeği sanırım aynı yerden aldık seninle =)
bende 129 a aldım..ama kargo bedavaydı bende..

koşulsuz s9500 diyorum ben..plakaları inanılmaz..mükemmel ötesi..

canım benim de kargo bedava ups kargo ile geliyor ve yarın gelecekmiş.sabrım kalmadı artık ya.

kızlar ben de şu malum siteden s9500 almak istiyorum.ama birkaç şey takıldı aklıma.neden bu kadar ucuz çakmamı diye korkuyorum.bir de 5yıl birebir değiştirme garantili.ürün bozulursa ürünü nereye göndereceğiz?bir bilginiz var mı?6 gün kaldı ve stokta kalmaz diye de hemen almak istiyorum.....

değildir canım hiç bir korkum yok, yıllardır tutulan bir site, bir sürü satıcı var o sitede, adam bu şekilde sürümden kazanıyor diye ucuza veriyor demek ki, kargo gelince , kuryenin yanında içini açıcakmışsın iyiyse, eksik yoksa o siteye iyi olduğuna dair onay verecekmişsin. para o zaman satıcının hesabına geçiyormuş...değilse geri göndereceksin paran hesabına yatacak..stok meselesi yok bence o da çabuk karar vermeniz için bir şey .. ben başlık açmadan önce baya baktım son bir gün diyordu s6500 için almadım sonra aynı ürün aynı fiyata 50 tane açıldı 9 gün koydu bu sefer. s9500 ise ben alınca kampanya sondu 5 ürün vardı, ertesi gün aynı fiyata 9 gün 10 ürün koydu aynı satıcı..candybu o siteden aldı çok memnun olduğunu söylüyordu, benimki yarın gelecek bir bakayım yorum yaparım

ben de bu hususu çok irdeledim ve belki de 50 tane soru sordum canım=) orda yorumum da var hatta..çakma değil..orijinal birebir..ve faturalı..remingtonun toptancısı olduklarını söylüyorlar..

canım benim de kargo bedava ups kargo ile geliyor ve yarın gelecekmiş.sabrım kalmadı artık ya.

evet canım aynı satıcı ozaman =)

sevgi kelebeği, mellodi cevaplarınız için teşekkürler.5 yıl garanti sürecinde bir sorun olursa ürünü satıcıya mı gönderiyoruz ya da remington servisi varmı acaba?orada bir bilgi göremedim.ben izmirdeyim burada yok diye biliyorum.kusura bakmayın çok soru sordum ama siz aldığınız için bilginiz vardır diye size soruyorum.iyice pimpirik yaptım ha:1:

Back