• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç düzleştiricisinde remington s6500 mü yoksa s9500 mü?

Ya kizlar s5500 sleek smooth la s6500 sleek curl arasinda cok fark varmi hangisini onerirsiniz saclarim kabarik zor duzlesir ve bozulur

Yok evkur normal fiyatlara gore pahali zaten ya.mesela senin aldiginda 199 tl .ama ben shine ı denttirdim cok parlatiyo saci s6500 alirsam aklim onda kalicak ama 200 lira vermek istemiyorum bende
aa, yok ben gg'den 130 küsur liraya aldım cnm. daha fazla da vermezdim zaten yani üst sınırım bu. sen de internetten alabilirsin mümkünse tabi.. evkurdan alma o zmn yazık.. dediğim gibi 6500 almak niyetindeyken 8590'da karar kıldım. bnm aklım da kalacak elbet ama bi gelsin göreyim hele nası bişeymiş. çok methediliyor :KK51:

Bende s5520 modelini kullanıyorum çok çok memnunum saça zarar verdiğini görmedim hiç, geniş tabakalı, sadece düzleştirme için çok ideal...

aa, yok ben gg'den 130 küsur liraya aldım cnm. daha fazla da vermezdim zaten yani üst sınırım bu. sen de internetten alabilirsin mümkünse tabi.. evkurdan alma o zmn yazık.. dediğim gibi 6500 almak niyetindeyken 8590'da karar kıldım. bnm aklım da kalacak elbet ama bi gelsin göreyim hele nası bişeymiş. çok methediliyor :KK51:
Ya s6500 alicam ama iyi duzlestiriyomu acaba cunku sacim hic duzlesmiyo benim bozuluyo hemen arastirdim ama kesin olarak oyle diyen biri de yok

Ya s6500 alicam ama iyi duzlestiriyomu acaba cunku sacim hic duzlesmiyo benim bozuluyo hemen arastirdim ama kesin olarak oyle diyen biri de yok
ben hem dalga hem düz yapıyorum, hatta daha çok dalga yapmak bnm için daha pratik ve kullanışlı oluyor. bu arada cihaz bugün geldi. dün gelmiş de dün ben erken çıkmıştım işten. henüz denemedim. ama ilk izlenimim olumlu :KK45:

ben hem dalga hem düz yapıyorum, hatta daha çok dalga yapmak bnm için daha pratik ve kullanışlı oluyor. bu arada cihaz bugün geldi. dün gelmiş de dün ben erken çıkmıştım işten. henüz denemedim. ama ilk izlenimim olumlu :KK45:
Hayirli olsuun :) ben napsam bilmiyorum saclarim zaten dalgali eger cok iyi duzlestiriyosa s6500 alicam ama kimse bisey demiyo

kullandım cnm, hem düz hem buklede oldukça başarılı. 180 denedim yetersiz kaldı, 200 derece uygun oldu bnm saçıma. özellikle düzleştirmede daha etkin diye düşünüyorum. ikinci sefer geçmeme bile gerek kalmadı :KK57: jilet gibi ve yumuşacık yaptı yani tam istediğim gibi :KK45: sen bi karar verebildin mi?

kullandım cnm, hem düz hem buklede oldukça başarılı. 180 denedim yetersiz kaldı, 200 derece uygun oldu bnm saçıma. özellikle düzleştirmede daha etkin diye düşünüyorum. ikinci sefer geçmeme bile gerek kalmadı :KK57: jilet gibi ve yumuşacık yaptı yani tam istediğim gibi :KK45: sen bi karar verebildin mi?
Hayirli olsuun canim :) ya ben daha alamadim okul falanda var suan pek ugrasamiycam galiba onunla ama s6500 gibi duruyo

Hayirli olsuun canim :) ya ben daha alamadim okul falanda var suan pek ugrasamiycam galiba onunla ama s6500 gibi duruyo
valla daha bugün 6500'a tekrar göz attım, inceledim, neden bunu almadım dedim kendi kendime, aynı markanın yine çok iyi bir modeli hem de bnm aldığımdan daha uyguna! özünde hepsi aynı işi yapıyo ve o da çok iyi bir model. neden faha fazla ödedim ki :KK67: bi an gaza geldim heyecanlandım sanırım. memnunum elbet aldığımdan, hem de çok! ama maymun iştahlı mıyım neyim ben de anlamadım ki :KK23:

valla daha bugün 6500'a tekrar göz attım, inceledim, neden bunu almadım dedim kendi kendime, aynı markanın yine çok iyi bir modeli hem de bnm aldığımdan daha uyguna! özünde hepsi aynı işi yapıyo ve o da çok iyi bir model. neden faha fazla ödedim ki :KK67: bi an gaza geldim heyecanlandım sanırım. memnunum elbet aldığımdan, hem de çok! ama maymun iştahlı mıyım neyim ben de anlamadım ki :KK23:
Him oyle diyosan :D alirim herhalde bende s6500 ü

Ya yine ben.:D bi yerde senin aldigin duzlestiriciyi gordum sence aliyiimmi onu yoksa s6500ü mü aliyim gordugun gibi hala kararsiziiim:D

benim saçlarım hiç kolay düzleşmiyo ama dümdüz ve kalıcı olmasını istiyorum öyle yaparmı
bilemiyorum saç yapını, benim ince tellidir saç yapım ve gayet kısa sürede istediğim görüntüye ulaşıyorum, sen en iyisi bir alışveriş merkezinde falan dene saçına uygun olup olmadığına daha rahat karar vermiş olursun ;)

S9500 aldım yanında hediyesi saç maşası vardı. Ama bu topic sayesinde öğrendim ki 9500 de bukle yapıyormuş. Daha ilk deneyinlerim ama çok memnunum. Özellikle düzleştirici kullanıp çıkan kişilerde en sevmediğim özellik tahta gibi hareketsiz saçlardı. Benim saçlar baya fön çekmiş edası içindeler. Parıldaması cabası.

Şimdi benim kafama takılan soru her nekadar iyi olsada düzleştirici saçı yıpratıyor. Bunun için ısı korumalı sprey öneriliyor. Ama kullanma kılavuzunda bu spreyllerin düzleştiricinin plakasında aşınmaya neden olacağı yazıyor. Uzun vadede kullanan varmı sprey kullanarak. Plaka zarar gördümü acaba

Back