- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
Ya kizlar s5500 sleek smooth la s6500 sleek curl arasinda cok fark varmi hangisini onerirsiniz saclarim kabarik zor duzlesir ve bozulur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa, yok ben gg'den 130 küsur liraya aldım cnm. daha fazla da vermezdim zaten yani üst sınırım bu. sen de internetten alabilirsin mümkünse tabi.. evkurdan alma o zmn yazık.. dediğim gibi 6500 almak niyetindeyken 8590'da karar kıldım. bnm aklım da kalacak elbet ama bi gelsin göreyim hele nası bişeymiş. çok methediliyorYok evkur normal fiyatlara gore pahali zaten ya.mesela senin aldiginda 199 tl .ama ben shine ı denttirdim cok parlatiyo saci s6500 alirsam aklim onda kalicak ama 200 lira vermek istemiyorum bende
Ya s6500 alicam ama iyi duzlestiriyomu acaba cunku sacim hic duzlesmiyo benim bozuluyo hemen arastirdim ama kesin olarak oyle diyen biri de yokaa, yok ben gg'den 130 küsur liraya aldım cnm. daha fazla da vermezdim zaten yani üst sınırım bu. sen de internetten alabilirsin mümkünse tabi.. evkurdan alma o zmn yazık.. dediğim gibi 6500 almak niyetindeyken 8590'da karar kıldım. bnm aklım da kalacak elbet ama bi gelsin göreyim hele nası bişeymiş. çok methediliyor
ben hem dalga hem düz yapıyorum, hatta daha çok dalga yapmak bnm için daha pratik ve kullanışlı oluyor. bu arada cihaz bugün geldi. dün gelmiş de dün ben erken çıkmıştım işten. henüz denemedim. ama ilk izlenimim olumluYa s6500 alicam ama iyi duzlestiriyomu acaba cunku sacim hic duzlesmiyo benim bozuluyo hemen arastirdim ama kesin olarak oyle diyen biri de yok
Hayirli olsuun :) ben napsam bilmiyorum saclarim zaten dalgali eger cok iyi duzlestiriyosa s6500 alicam ama kimse bisey demiyoben hem dalga hem düz yapıyorum, hatta daha çok dalga yapmak bnm için daha pratik ve kullanışlı oluyor. bu arada cihaz bugün geldi. dün gelmiş de dün ben erken çıkmıştım işten. henüz denemedim. ama ilk izlenimim olumlu
evet ikimizden başka yazan yok yine bana kaldın
Hayirli olsuun canim :) ya ben daha alamadim okul falanda var suan pek ugrasamiycam galiba onunla ama s6500 gibi duruyokullandım cnm, hem düz hem buklede oldukça başarılı. 180 denedim yetersiz kaldı, 200 derece uygun oldu bnm saçıma. özellikle düzleştirmede daha etkin diye düşünüyorum. ikinci sefer geçmeme bile gerek kalmadı jilet gibi ve yumuşacık yaptı yani tam istediğim gibi sen bi karar verebildin mi?
valla daha bugün 6500'a tekrar göz attım, inceledim, neden bunu almadım dedim kendi kendime, aynı markanın yine çok iyi bir modeli hem de bnm aldığımdan daha uyguna! özünde hepsi aynı işi yapıyo ve o da çok iyi bir model. neden faha fazla ödedim ki bi an gaza geldim heyecanlandım sanırım. memnunum elbet aldığımdan, hem de çok! ama maymun iştahlı mıyım neyim ben de anlamadım kiHayirli olsuun canim :) ya ben daha alamadim okul falanda var suan pek ugrasamiycam galiba onunla ama s6500 gibi duruyo
Him oyle diyosan alirim herhalde bende s6500 üvalla daha bugün 6500'a tekrar göz attım, inceledim, neden bunu almadım dedim kendi kendime, aynı markanın yine çok iyi bir modeli hem de bnm aldığımdan daha uyguna! özünde hepsi aynı işi yapıyo ve o da çok iyi bir model. neden faha fazla ödedim ki bi an gaza geldim heyecanlandım sanırım. memnunum elbet aldığımdan, hem de çok! ama maymun iştahlı mıyım neyim ben de anlamadım ki
Ya yine ben. bi yerde senin aldigin duzlestiriciyi gordum sence aliyiimmi onu yoksa s6500ü mü aliyim gordugun gibi hala kararsiziiimvalla daha bugün 6500'a tekrar göz attım, inceledim, neden bunu almadım dedim kendi kendime, aynı markanın yine çok iyi bir modeli hem de bnm aldığımdan daha uyguna! özünde hepsi aynı işi yapıyo ve o da çok iyi bir model. neden faha fazla ödedim ki bi an gaza geldim heyecanlandım sanırım. memnunum elbet aldığımdan, hem de çok! ama maymun iştahlı mıyım neyim ben de anlamadım ki
kararsızlıkta beni geçtin ama bence s6500 al cnm, bu arada saçlarının uzunluğu nedir?Ya yine ben. bi yerde senin aldigin duzlestiriciyi gordum sence aliyiimmi onu yoksa s6500ü mü aliyim gordugun gibi hala kararsiziiim
belimde uzunlugukararsızlıkta beni geçtin ama bence s6500 al cnm, bu arada saçlarının uzunluğu nedir?
benim saçlarım hiç kolay düzleşmiyo ama dümdüz ve kalıcı olmasını istiyorum öyle yaparmı6500 kullanıyorum ve çok memnunum
bilemiyorum saç yapını, benim ince tellidir saç yapım ve gayet kısa sürede istediğim görüntüye ulaşıyorum, sen en iyisi bir alışveriş merkezinde falan dene saçına uygun olup olmadığına daha rahat karar vermiş olursunbenim saçlarım hiç kolay düzleşmiyo ama dümdüz ve kalıcı olmasını istiyorum öyle yaparmı
Selam, s6500 ü aldın mı arkadaşım, memnun musun?Ya yine ben. bi yerde senin aldigin duzlestiriciyi gordum sence aliyiimmi onu yoksa s6500ü mü aliyim gordugun gibi hala kararsiziiim