- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
remington 9500 al bence.
yanlıs yazmısım sorduklarımdan birisi s9500 olcaktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
remington 9500 al bence.
yanlıs yazmısım sorduklarımdan birisi s9500 olcaktı
6500 bnceeBenim de aklımdaki iki model bu ve çok kararsızım hangisini seçmem gerektiği konusunda..
Sleek&Curl'un dalgası buklesi gerçekten çok kışkırtıcı!
Fakat Pearl de saça getireceği parlaklık konusunda çok iddialı. 7 kat parlaklık!
Hangisini seçmeliyim, araştıra araştıra videoları seyrede seyrede beynim patladı yeminle.
Pearl'in Sleek&Curl'ü solladığı iki nokta var azcık farkla
Pearl'i alırsam Sleek&Curl'ün bukleler aklımda kalacak
Hangisi?Kesinlikle. harika bir alet kalın telli inatçı saçlarım 20 dakikada dümdüz oldu
hangisiKesinlikle. harika bir alet kalın telli inatçı saçlarım 20 dakikada dümdüz oldu
Biliyomusun benimde durumum sana cok benziyo babyliss le remington s6500 arasinda kaldim.benimde saclarim kabarik. Duzlestirdigimde dümmdüz olmasini istiyorum.hangisi
ben de iki seçeneğe düşürdüm karar veremiyorum ama acele etmem lazım, çünkü elimdeki zımbırtı saçlarımı mahvediyooo
remington 6500 ve rowenta 4412 arasındayım. Artı-eksilerini anlamaya çalışıyorum. Rowentanın kablosu çok sağlamdı, incecik değil, kırılma ihtimali yok gibi, Remingtonunki ince standart incelikte.
Plakaların genişliği ve uzunluğu ikinci kriterim, ikisi de iyi görünüyor bu anlamda. Ve ikisi de seramik.
Aklını karıştıran nokta ne? derseniz, yumuşacık olsun saçlarım istiyorum, çünkü normalde mat bir görünümü var, kalın telli ve dalgalı. Aksın istiyorum ..
Kullanıcı yorumu bekliyorum
bende babyliss var, 1 yıldır kullanıyorum ama hiiç memnun değilim, çatır çatır yoluyo, yakıyo saçlarımı. uçları kurudu çatal çatal dökülüyo hep daha önce böyle değildi. bendeki modeli wet-dry. kodunu unuttum.Biliyomusun benimde durumum sana cok benziyo babyliss le remington s6500 arasinda kaldim.benimde saclarim kabarik. Duzlestirdigimde dümmdüz olmasini istiyorum.
Ya benim philips iyon teknolojili bi duzlestiricim vardi valla o ozelligin ne ise yaradigini bilmiyorum sacim oncekine gore parlamadida kirilmasida azalmadi yani ne o bilmiyorumbende babyliss var, 1 yıldır kullanıyorum ama hiiç memnun değilim, çatır çatır yoluyo, yakıyo saçlarımı. uçları kurudu çatal çatal dökülüyo hep daha önce böyle değildi. bendeki modeli wet-dry. kodunu unuttum.
bugün teknosaya uğradım, ellerinde olsaydı remington alıp çıkacaktım ama kalmamış. bu durum seçim yapmamı kolaylaştırıyo aslında, talep ortada. ama rowentayı elime alınca çok güven verdi. bi de şimdi iyon teknolojisine taktım. ciddi fark yaratıyor mu dersin bu teknoloji?
ben internetten sipariş verdim az önce gg.den s8590. umarım verdiğim paraya değer. sağ salim elime ulaşsın da yazarım buraya yine görüşürüz cnm iyi geceler.Evet s8590 da guzel gibi ama ben bu remington urunlerini hic biyerde bulamiyorum bi tek s6500 le s5500 var
yaa, ben de bilmiyorum ama anladığım kadarıyla saçın yanmasını minimuma indiren elektronlar salgılıyo bu yüzden saçların parlamasa da kırılmamış olabilir. aman ne biliyim beynim döndü saatlerdir araştırmaktanYa benim philips iyon teknolojili bi duzlestiricim vardi valla o ozelligin ne ise yaradigini bilmiyorum sacim oncekine gore parlamadida kirilmasida azalmadi yani ne o bilmiyorum
Hayirli olsun canim:)ben internetten sipariş verdim az önce gg.den s8590. umarım verdiğim paraya değer. sağ salim elime ulaşsın da yazarım buraya yine görüşürüz cnm iyi geceler.
teşekkür ederim. bugün öğlen kargoya verildi, çok heyecanlandım ya, sabırsızlıkla bekliyorumHayirli olsun canim:)
Bende s9500 u istiyorum ama 210 tl evkurda .baska bi yerde yok .olmazsa s6500 alicamteşekkür ederim. bugün öğlen kargoya verildi, çok heyecanlandım ya, sabırsızlıkla bekliyorum
Bende s9500 u istiyorum ama 210 tl evkurda .baska bi yerde yok .olmazsa s6500 alicam
Yok evkur normal fiyatlara gore pahali zaten ya.mesela senin aldiginda 199 tl .ama ben shine ı denttirdim cok parlatiyo saci s6500 alirsam aklim onda kalicak ama 200 lira vermek istemiyorum bendeDüzleştirici için o kadar vermem şahsen, yarısından biraz fazla verdim 8590 için de. Bu arada sitelerdeki yorumları oku cnm, çok işe yarıyor karar vermede. Ben nedense en baştan beri ısınamamıştım 9500'a, tevekkeli çok yüksekmiş fiyatı