• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç düzleştiricisinde remington s6500 mü yoksa s9500 mü?

bende cok kararsizim yaa!!! banada yardim edin....!!

remington s9500 ve s6500 arasinda kaldim.hangisini alsam diye. :44:
ben buklede yapmak istiyorum.hangisiyle daha kolay bukle yapilir? s6500 üst kismi isindiginda elimizi yakma gibi durum varmi? s9500 üst kismi isniyormu,bukle yapiliyormu?

diger sac düzlestiricimde remington s9950 shine therapy di. ondanda memnundum güzel düzlestiriyor.ama bukle yapamiyordum. gecenlerde düsürdüm ve bozuldu :43: simdi remington s9500 yada s6500 almak istiyorum.ama coook kararsizim :44::44::44::44::44::44:

ben philipsi kullanıyorum çok emmnunun saçlarım çok dalgalı tek düzleştiren o oldu onu tavsıyee ederm

Kalın telli, gür, kuru saçlarım var.
Kesin remington alacağım ama hangi modeli almalıyım karar veremiyorum, günlerdir araştırıyorum.ikisi arasında gidip geliyorum.

s6500 ile 6 farklı şekil yapılıyor, içinde dvd var rahatlıkla bukle yapılıyormuş.

s9500 ise son çıkan ürünlerden, gerçek inci kullanılmış, yumuşak ve uzun ömürlüymüş.

kullananlar yorum yapabilir mi arkadaşlar?

Teşekkür ederim.

cnm gecen hafta s6500 aldım çok supper ve parlak görunum veriyo tavsiye ederim

kızlar remington s 9500 aldım internetten.5 yıl birebir değiştirme garantili yazıyordu.ama garanti belgesinde 2 yıl yazıyor.ve değiştirme garantili de değil.kutusunda 5 yıl garanti diyor ama garanti belgesi 2 yıl.bu üründen kullanan varsa garanti belgenizde kaç yıl yazıyor?

Son düzenleme:
kızlar remington s 9500 aldım internetten.5 yıl birebir değiştirme garantili yazıyordu.ama garanti belgesinde 2 yıl yazıyor.ve değiştirme garantili de değil.kutusunda 5 yıl garanti diyor ama garanti belgesi 2 yıl.bu üründen kullanan varsa garanti belgenizde kaç yıl yazıyor?

bende birkaçgün önce aldım 2 yıl yazıyo kutu üstünde 5 yıl diyo anlamadım =)

bende birkaçgün önce aldım 2 yıl yazıyo kutu üstünde 5 yıl diyo anlamadım =)

konyadan geldi dimi?servisi aradım.garantide kaç yıl yazıyorsa odur dediler.ama medıa markt gerçek 5yıl garantili.bana oradakiler 5 yıl garantili demişti.kutusunda bile yazıyor.fabrika çıkışından öyle ama malesef biz kullanamıcaz.iş yerini aradım bir sorun olursa bize göderirsiniz biz yenisini gödeririz dedi.kim 5 yıl boyunca dediğinin arkasında durur ki bir belge yokken...

bende dün aldım 6500
güzel düzleştiriyo
ama bukle yapmayı beceremedim
9500 le çok bi fark yok sanırım onun plakaları inciymiş
birde ısı ayarı biraz dah fazla
tabi birde fiyatı

9500 alanların mutlu olmasına çok sevindim :16:
ben memnun kaldığım ürünü tavsiye ettim ister istemez bir sorumluluk oluyor insanda :40: sonuçlar güzel olunca çok sevindim
garantisine bakmak hiç aklıma gelmemişti :44: kutularını atmayın 5 yıl garanti yazan bir kutu delildir :34: ben bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum ama yinede tedbir amaçlı bir köşede saklayın

ben memnun kaldığım ürünü tavsiye ettim ister istemez bir sorumluluk oluyor insanda :40: sonuçlar güzel olunca çok sevindim
garantisine bakmak hiç aklıma gelmemişti :44: kutularını atmayın 5 yıl garanti yazan bir kutu delildir :34: ben bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum ama yinede tedbir amaçlı bir köşede saklayın
cnm özellikle sana tşk ederim aklımda pek yoktu bu model bakıyodum ama dikkate almıyodum 6500 dşünüyodum iyiki almışım diyorum :16:

Bana da çok yardımın olmuştu canım,teşekkür ederim bu yüzden cidden harika bir ürün..Ben de kullandıuktan sonra ısrarla tavsiye etmeye başladım :1:

karamel sana da teşekkür ederim.bana da çok yardımcı olmuştun.kullananların yorumu çok önemli.bilmeden almamak lazım hiçbirşeyi.dediğin gibi kutusunu atmayalım.fişinde de alım yılı yazınca satıcının dükkanını basarız tüm kadınlar kulübü olarak:1: buradan baya bir müşteri kazandılar.haberleri yok:1:

karamel sana da teşekkür ederim.bana da çok yardımcı olmuştun.kullananların yorumu çok önemli.bilmeden almamak lazım hiçbirşeyi.dediğin gibi kutusunu atmayalım.fişinde de alım yılı yazınca satıcının dükkanını basarız tüm kadınlar kulübü olarak:1: buradan baya bir müşteri kazandılar.haberleri yok:1:

hakikaten öyle oldu, atmayalım kutuları tamam, benim aklıma bakmak gelmedi..

kızlar bir şey soracağım 9500 kullananlara

karemelle az önce konuştuk dış yüzeyinin 6500 de olduğu gibi içi kadar ısındığını söyledi durum sizde de böylemi, benimki dışıda elbet ısınıyor ama iç yüzeyi kadar ddeğil

karemelle az önce konuştuk dış yüzeyinin 6500 de olduğu gibi içi kadar ısındığını söyledi durum sizde de böylemi, benimki dışıda elbet ısınıyor ama iç yüzeyi kadar ddeğil

benim de ısındı ama elimle tutulabilecek bir sıcaklıkta içi gibi değil yani.seninki gibi benimkide.ama ben 180 de yapmıştım.daha sıcakta nasıl olur bilmiyorum.daha 1 kere kullandım...

Canım s6500 kullanmadım ama s9500 de bukle yaparken uçlarından tutup çevirebiliyorum..Uçları ısınmıyor..Ama dış yüzeyi de içi kadar ısınmıyor haklısın..Dokunabiliyorsun yani..

Dimi ama :1:
Başta ben basarım valla :1:

aaaa benmkinde de öyle yazıyomuşşşşşşşşşşşş :o kullanma klavuzunda ürün garanti süresi 3 yıldır yazıyor ama garanti belgesiinnde 2 yazıyoooooooo aaaa nasıl iş bu??? kutusunu attımmmm. ama kullanma klavuzunda da yazıyo 3yl diye .
byle şey olurmu hiç??? :O

aaaa benmkinde de öyle yazıyomuşşşşşşşşşşşş :o kullanma klavuzunda ürün garanti süresi 3 yıldır yazıyor ama garanti belgesiinnde 2 yazıyoooooooo aaaa nasıl iş bu??? kutusunu attımmmm. ama kullanma klavuzunda da yazıyo 3yl diye .
byle şey olurmu hiç??? :O

iyi senin 3 yılmış.bizimki 2 yıl :(
s 9500 kullanan kızlar,kardeşim de almıştı onun ki acayip kabarmış,dalgalanmış ben görmedim.acaba havalardan mıdır:44: ben 1 gün kullandım düz.sizinde hemen bozulup kabrıyor mu?

Back