- 23 Ocak 2016
- 32.416
- 48.692
-
- Konu Sahibi Sevdanuroz
Ekranı var hatta derecesini bile yükseltiyorum ben 230 a kadar çıkıyorWattini bilmiyorum ama ısınıyor hatta elimi yakiyo dokunamıyorum dışına düzleştiricinin ama sacimi zor yapiyo
Yok canim benimki otomatik bilmiyom ısisi da kac acabaEkranı var hatta derecesini bile yükseltiyorum ben 230 a kadar çıkıyor
Hiç bir bilgim yokYok canim benimki otomatik bilmiyom ısisi da kac acaba
Yok canim benimki otomatik bilmiyom ısisi da kac acaba
Him anladm bakalim hayırlısı araştırıyorum canim halaMaşaya bu kadar para vermeye gerek yok ya bi kuaförde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam Philips çok iyi hemen yapıyordu çok da uyguna aldığını söylemişti tam hatırlayamıyorum uzun zaman geçti üstünden benimkinden çokk çok ucuza almıştı benimkini biraz saçta bekletmek gerekiyor yapması için
Bak benim böyle o parlak yer niye öyle çıktı bilmiyorum orada derece yazıyor yanıp sönüyor ısıya geldiği zaman sabitleşiyor 130 dereceden başlıyor artarak 230 a kadar yükseliyor 10 senedir maşallah diyeyim ilk gün ki gibi 10 sene önce 2 li set 100 TL ye almıştım ama maşasından pek memnun kalmadım idare eder satış sitelerinde yorumlara bak uygun fiyata çok güzel düzleştiriciler bulabilirsinYok canim benimki otomatik bilmiyom ısisi da kac acaba
Aa çok güzel canım senin, bakalim bi araştırıyorum ınsalah uygun fiyatli guzel seninki gibi bulabilirim, sanki birazda şans işi gibi geliyor bana elektronik eşyalar ya bu arada canim benim düzleştiricim hem tost hem de düzleştirici oluyo tostu çok iyi yapıyor aynı rowenta markaliBak benim böyle o parlak yer niye öyle çıktı bilmiyorum orada derece yazıyor yanıp sönüyor ısıya geldiği zaman sabitleşiyor 130 dereceden başlıyor artarak 230 a kadar yükseliyor 10 senedir maşallah diyeyim ilk gün ki gibi 10 sene önce 2 li set 100 TL ye almıştım ama maşasından pek memnun kalmadım idare eder satış sitelerinde yorumlara bak uygun fiyata çok güzel düzleştiriciler bulabilirsin
Evet elektronik eşya şans işi gerçekten buna inanıyorum bulursun satış siteleri hepsiburada gittigidiyo da yorumlara bakıp alırsın ben alırken çok çeşitliler yoktu 10 sene tost istiyorum ben deAa çok güzel canım senin, bakalim bi araştırıyorum ınsalah uygun fiyatli guzel seninki gibi bulabilirim, sanki birazda şans işi gibi geliyor bana elektronik eşyalar ya bu arada canim benim düzleştiricim hem tost hem de düzleştirici oluyo tostu çok iyi yapıyor aynı rowenta markali
Ben de tost yapan istiyorum biliyorsun dimi seninkinde öyle başlık var mı bildiğin var mı tavsiye edebileceğin
Aynen canım, tost kullanan pek yok ama bu zamanda ya ilk zamanlar da çok insan kullanıyordu oldu bitti sevemedim saçları ekstra kabartıyor, tabi kendi düşüncemEvet elektronik eşya şans işi gerçekten buna inanıyorum bulursun satış siteleri hepsiburada gittigidiyo da yorumlara bakıp alırsın ben alırken çok çeşitliler yoktu 10 sene tost istiyorum ben de
Yok sürekli yapmak için değil arada yaparım diye eskiden tek tek örerdim kabartmak tost yapmak içinAynen canım, tost kullanan pek yok ama bu zamanda ya ilk zamanlar da çok insan kullanıyordu oldu bitti sevemedim saçları ekstra kabartıyor, tabi kendi düşünceminşallah istediğiniz gibi tost yapan bulursunuz,
Genelde tostu 15-16 yaş arası çocuklarda görüyorum bu devirde yani hiç genç kizda görmedimYok sürekli yapmak için değil arada yaparım diye eskiden tek tek örerdim kabartmak tost yapmak için
Ne güzel ya kaç derece acabaPhilips salonstraight xl kullaniyorum 10 yildir tek kelimeyle muhtesem. Kivircik sacli degilim ama daha guzel is gorutor digerlerine gore
Hemen bakip geliyorumNe güzel ya kaç derece acaba
Yok canim benimki tek düğmeli otomatikEkranı var hatta derecesini bile yükseltiyorum ben 230 a kadar çıkıyor
Kız Allah seni evde kocama yapacam accık değişiklik olsun diyeGenelde tostu 15-16 yaş arası çocuklarda görüyorum bu devirde yani hiç genç kizda görmedimvereyim benim tostu size siz yapın