Saç Kesim Şekilleri Saç düzleştiricisi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
20200921_133443.jpg
en son 220 ama hic gerek duymadim 200 idealdi

Kız Allah seni evde kocama yapacam accık değişiklik olsun diye 😂adam hep düz saç görüyor bi ara değişiklik olsun diye perma yaptırmıştım upuzun saçlarımı şuan kulağın biraz altında kestim değişikliği görüyorsun😂
Permali nasil oluyor yaaa su eskilerde ki gibi degil dimi daha boyle su dalgali gibi mi oldu

Kız Allah seni evde kocama yapacam accık değişiklik olsun diye 😂adam hep düz saç görüyor bi ara değişiklik olsun diye perma yaptırmıştım upuzun saçlarımı şuan kulağın biraz altında kestim değişikliği görüyorsun😂
😁Allah seni napmasin ya, bırak tostu hergun git kuaföre yaptır 😁😁

Cok guzel canim ya ne kadara almıştın acaba
10 yil oldu dedigim gibi 180 tl falandi o zamanlar sanirim ama elektriklenme ya da kabarma hic olmuyor kivircik saclar icin olunca daha isine yarar diye dusundum. Birde mutlaka kalin al saclarin inatci gibi geldi bana

Evet ben ince sardırmadım yok su dalgası gibi de değildi benim amacım kabarık bonus tarzı yaptırmaktı su dalgası da değil ince de değil ortası amacım kabarık sönmüş saçlarıma hava katmak 😂
Ay varsa bi foto atsan mi. Bende degisiklik istiyorum su siralar

10 yil oldu dedigim gibi 180 tl falandi o zamanlar sanirim ama elektriklenme ya da kabarma hic olmuyor kivircik saclar icin olunca daha isine yarar diye dusundum. Birde mutlaka kalin al saclarin inatci gibi geldi bana
Senin de mi 10 yıl oldu maşallah diyelim o zaman düzleştiricilerimize benim de 10 yıl bi nazar boncuğu takayım 😂çöp kovam da 10 senedir üzerine nazar boncuğu taktım 😂

Kız ne kuaförü bir aydır kaşlarım için gitmeye korkuyorum bıyık hadi maske saklıyor siz napıyorsunuz bu dönemde risk alıp gidicem sanırım
Kendi kendimin kuaforu oldum diyelim. Biyik icin hazir agda bantlari is goruyor. Kaslarimi da biraz toparliyorum cimbizla. Etrafinda kucuk tuyler coksa yine agda bantlarini kucuk kucuk kesip onalrida aliyorum

Senin de mi 10 yıl oldu maşallah diyelim o zaman düzleştiricilerimize benim de 10 yıl bi nazar boncuğu takayım 😂çöp kovam da 10 senedir üzerine nazar boncuğu taktım 😂
Evet uni. 1. Sinifta almistim :dondurma: 4 yil hergunde kullandim nerdeyse tik demedi. Ay bundan sonra isterse bozulsun anne topuzu var artik mis gibim

Kendi kendimin kuaforu oldum diyelim. Biyik icin hazir agda bantlari is goruyor. Kaslarimi da biraz toparliyorum cimbizla. Etrafinda kucuk tuyler coksa yine agda bantlarini kucuk kucuk kesip onalrida aliyorum
Bıyıkları evet hallediyorum yok öyle çok küçük tüylerim yok fazlalıkları cımbızla alıyorum kardeşim hafiften traş makinası ile aldı bi de dedi ki tamam oldu bu iş kuaföre ne gerek var dedi aynaya baktım he dedim bu mu oldu😂

Eski tlfda kaldı o resimler ben yaptıralı çok oldu 2015 falandı sanırım yılın son günü kuafördeydim😂onun üzerine saçlar bele kadar uzadı şimdi de kulak hizasında kestim pandemide sinir geldi kestim yetti gari uzun saç deyip 😂
Yipratti mi peki. Kullanilan kimyasal mahvediyor diyorlar

Bıyıkları evet hallediyorum yok öyle çok küçük tüylerim yok fazlalıkları cımbızla alıyorum kardeşim hafiften traş makinası ile aldı bi de dedi ki tamam oldu bu iş kuaföre ne gerek var dedi aynaya baktım he dedim bu mu oldu😂
Ben hep evde kendim alirim kaslarimi ama zaten fazlaliklarim belli ince ayrinti yok o yuzden illaki kuafore gerek duymuyorum. Ama simdi kritik zaman ya ha bire kuafore gitmek geliyor icimden sanirim psikolojik

X