- 20 Ocak 2019
- 2.999
- 2.687
- 33
- Konu Sahibi Sevdanuroz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Permali nasil oluyor yaaa su eskilerde ki gibi degil dimi daha boyle su dalgali gibi mi olduKız Allah seni evde kocama yapacam accık değişiklik olsun diye adam hep düz saç görüyor bi ara değişiklik olsun diye perma yaptırmıştım upuzun saçlarımı şuan kulağın biraz altında kestim değişikliği görüyorsun
Allah seni napmasin ya, bırak tostu hergun git kuaföre yaptırKız Allah seni evde kocama yapacam accık değişiklik olsun diye adam hep düz saç görüyor bi ara değişiklik olsun diye perma yaptırmıştım upuzun saçlarımı şuan kulağın biraz altında kestim değişikliği görüyorsun
Cok guzel canim ya ne kadara almıştın acabaEki Görüntüle 2694070 en son 220 ama hic gerek duymadim 200 idealdi
Evet ben ince sardırmadım yok su dalgası gibi de değildi benim amacım kabarık bonus tarzı yaptırmaktı su dalgası da değil ince de değil ortası amacım kabarık sönmüş saçlarıma hava katmakPermali nasil oluyor yaaa su eskilerde ki gibi degil dimi daha boyle su dalgali gibi mi oldu
10 yil oldu dedigim gibi 180 tl falandi o zamanlar sanirim ama elektriklenme ya da kabarma hic olmuyor kivircik saclar icin olunca daha isine yarar diye dusundum. Birde mutlaka kalin al saclarin inatci gibi geldi banaCok guzel canim ya ne kadara almıştın acaba
Kız ne kuaförü bir aydır kaşlarım için gitmeye korkuyorum bıyık hadi maske saklıyor siz napıyorsunuz bu dönemde risk alıp gidicem sanırımAllah seni napmasin ya, bırak tostu hergun git kuaföre yaptır
Ay varsa bi foto atsan mi. Bende degisiklik istiyorum su siralarEvet ben ince sardırmadım yok su dalgası gibi de değildi benim amacım kabarık bonus tarzı yaptırmaktı su dalgası da değil ince de değil ortası amacım kabarık sönmüş saçlarıma hava katmak
Senin de mi 10 yıl oldu maşallah diyelim o zaman düzleştiricilerimize benim de 10 yıl bi nazar boncuğu takayım çöp kovam da 10 senedir üzerine nazar boncuğu taktım10 yil oldu dedigim gibi 180 tl falandi o zamanlar sanirim ama elektriklenme ya da kabarma hic olmuyor kivircik saclar icin olunca daha isine yarar diye dusundum. Birde mutlaka kalin al saclarin inatci gibi geldi bana
Kendi kendimin kuaforu oldum diyelim. Biyik icin hazir agda bantlari is goruyor. Kaslarimi da biraz toparliyorum cimbizla. Etrafinda kucuk tuyler coksa yine agda bantlarini kucuk kucuk kesip onalrida aliyorumKız ne kuaförü bir aydır kaşlarım için gitmeye korkuyorum bıyık hadi maske saklıyor siz napıyorsunuz bu dönemde risk alıp gidicem sanırım
Nazar edicem şimdi bak valla söylemeyin kıskandımSenin de mi 10 yıl oldu maşallah diyelim o zaman düzleştiricilerimize benim de 10 yıl bi nazar boncuğu takayım çöp kovam da 10 senedir üzerine nazar boncuğu taktım
Eski tlfda kaldı o resimler ben yaptıralı çok oldu 2015 falandı sanırım yılın son günü kuafördeydimonun üzerine saçlar bele kadar uzadı şimdi de kulak hizasında kestim pandemide sinir geldi kestim yetti gari uzun saç deyipAy varsa bi foto atsan mi. Bende degisiklik istiyorum su siralar
Evet uni. 1. Sinifta almistim 4 yil hergunde kullandim nerdeyse tik demedi. Ay bundan sonra isterse bozulsun anne topuzu var artik mis gibimSenin de mi 10 yıl oldu maşallah diyelim o zaman düzleştiricilerimize benim de 10 yıl bi nazar boncuğu takayım çöp kovam da 10 senedir üzerine nazar boncuğu taktım
Bıyıkları evet hallediyorum yok öyle çok küçük tüylerim yok fazlalıkları cımbızla alıyorum kardeşim hafiften traş makinası ile aldı bi de dedi ki tamam oldu bu iş kuaföre ne gerek var dedi aynaya baktım he dedim bu mu olduKendi kendimin kuaforu oldum diyelim. Biyik icin hazir agda bantlari is goruyor. Kaslarimi da biraz toparliyorum cimbizla. Etrafinda kucuk tuyler coksa yine agda bantlarini kucuk kucuk kesip onalrida aliyorum
Yipratti mi peki. Kullanilan kimyasal mahvediyor diyorlarEski tlfda kaldı o resimler ben yaptıralı çok oldu 2015 falandı sanırım yılın son günü kuafördeydimonun üzerine saçlar bele kadar uzadı şimdi de kulak hizasında kestim pandemide sinir geldi kestim yetti gari uzun saç deyip
Süpersin bendensin neydi her gün düzleştir öf gına geldiydi yaşlar yakın ütü yapmışsındır sen de ben gibi saçınaEvet uni. 1. Sinifta almistim 4 yil hergunde kullandim nerdeyse tik demedi. Ay bundan sonra isterse bozulsun anne topuzu var artik mis gibim
Ben hep evde kendim alirim kaslarimi ama zaten fazlaliklarim belli ince ayrinti yok o yuzden illaki kuafore gerek duymuyorum. Ama simdi kritik zaman ya ha bire kuafore gitmek geliyor icimden sanirim psikolojikBıyıkları evet hallediyorum yok öyle çok küçük tüylerim yok fazlalıkları cımbızla alıyorum kardeşim hafiften traş makinası ile aldı bi de dedi ki tamam oldu bu iş kuaföre ne gerek var dedi aynaya baktım he dedim bu mu oldu
Hayır o kesinlikle yalan belki ucuz malzeme kullanan kuaförler vardır benim aksine saçım güçlendi yaptırmaya çekinmiştim üstelik korkmuştum yıpranırsa diye yaptırdıktan sonra o diyenlerin ağzına wc terliği ile vurasım geldiYipratti mi peki. Kullanilan kimyasal mahvediyor diyorlar
Hahhayt yapmam mi??? Hatta bi kere arkadasinkini yaparken kizin tam alin yerinde buhar tusuna bastim alnini yaktim kac ay yara iziyle gezdiSüpersin bendensin neydi her gün düzleştir öf gına geldiydi yaşlar yakın ütü yapmışsındır sen de ben gibi saçına