Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç döneri!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sevgi5845

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
61
0
296
Manisa
evet kızlar çok sinirim bozuldu artık saçımın arkasındaki döner çok belli yani saçımı salamıyorum bazen özellikle yatınca sabah kalktığımda ortadan ayrılmış oluyor saçlarım. hem zaten yağlı bir saçım var 2 gün dayandırıyorum belki şşu döner sorunu olmasa 3 gün gidicek ama olmuyor =( doktora gitmek istemiyorum utandım biraz saçma bi sorun olursa diye lütfen bildiğiniz yada duyduğunuz bişey olursa söyleyin..

bilmiyorum ya ama çok sinirim bozuluyor gerçekten hatta başımı aşağı doğru salladığımda saçlarımın arasında bile belli oluyor o yol .s

yeni oldu geçen yıl çok yağlandı saçlarım her gün yıkıyodum bu yıl da böyle bir sorun çıktı bide seboreik dermatit var ama o sadece yağlandırır yani böyle bişeyle alakası yok bence =(

bndede var o iiice tarayıp yapıştırmasan bütün gün arkam kabak gibi geziorum bide bende saç yolma hastalığı vardı trikotilamani diye yola yola bitirdim ordaki saçı iice berbat oldu 6 ay oldu yolmayalı hala saç çıkmıo sabah kalkınca dönerdeki saçlar tepemde oturuo oluo yıkanın 1-2 gün düzgün duruo geri kalan günler hep topuz yapıorum ahhh bi geri gürleşse saçlarım:Saruboceq:

benim de saçımın önünde döner olmuş çok şaşırdım sanırım bi saçı hep bi yöne doğru tarayınca öyle kalıyor artık ben saçımın önünü yan perçem kullanırdım elimle hep düzeltirdim orası yana doğru dönüyor şimdi kahkül kestirdiğimden uyuz oldum!

ama öyle bişey değil dediğini anladım o bende de oluyor benim dediğim saçı yıkıyorum mesela tamam gayet düzgün sol arka tarafımda oval bildiğiniz döner işte saçlar yatıyo orası kabak gibi çıkıyo saçlarımı salamıyorum toplaym diyorum yine belli oluyo =(

anladım belki saçlarını toplamandan yada yatış pozisyonundandır en mantıklısı saçına şekil verip sabitlemek olur sanırım sprayle

toplayışımdan olduğunu sanmıyorum aslında yatış tarzından olabilir ama mesela sol tarafıma yatınca çok belli oluyor hemen açılıyor orası normal yatınca belli oluyor ama çok az fark oluyor ne biliyim sebebini anlayamadım saçlarıma zaten hep şekil veririm ama bilemiyorum yinede teşekkür ederim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…