Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sayfaların hepsine baktım ama tam bir kullanım yazılmamış
Sıcak suyun içine mi atıyoruz karanfili kaynayan suya mı?
Ya da soğuk su da kapalı kapta mı bekletiyoruz?
Sürdüktan sonra kurutmak gerekiyor mu yoksa sadece sürüp kendisinin kurumasını mı beklemek lazım?
Banyo yaparken son suyu o şekilde kullansak olur mu?
Bu sorularımın cevabını verebilir misiniz?
Minnettar kalacağım
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

1- ister soğuk suda 1 gün bekletin isterseniz kaynar suyun içine atıp bekletin ben suyu kaynatıp o suyun içine karanfilleri atıp demlendirip kullanıyordum..
2-kurutma mak. kurutanlarda var.. ben kendi kendine kurumasını bekliyordum akşam yatmadan sürüyordum..
3-bonyoda son duş durulama suyu olarakda kullananlar var olabilir.
:KK42:

1- ister soğuk suda 1 gün bekletin isterseniz kaynar suyun içine atıp bekletin ben suyu kaynatıp o suyun içine karanfilleri atıp demlendirip kullanıyordum..
2-kurutma mak. kurutanlarda var.. ben kendi kendine kurumasını bekliyordum akşam yatmadan sürüyordum..
3-bonyoda son duş durulama suyu olarakda kullananlar var olabilir.
:KK42:

Açıklamalar için teşekkürler :)

selam herkese :KK3:
bugün başladım uygulama sıcak suyun içinde beklettim ben
ve banyo yaparken uyguladım
umarım güzel bi sonuç alırım
sizinlede buradan paylaşırım
hepimize iyi bakımlar :KK15::KK15::KK15:

Ben yaklaşık 15 20 gün kullandım gün aşırı, dökülmemi biraz azaltmıştı ve çok çabuk uzatmıştı saçlarımı, sonra okul başlayınca ilgilenemiyorum diye bıraktım, zor geldi :nazar: inşallah faydasını görürsünüz sizler de :KK3:

küçük bir parfüm şişesine yaptım,fısfıslı.
yarım avuç attım içine,suyu doldurdum bir gece beklettim.
ertesi akşam süzdüm karanfilleri su kaldı şişede.
2 gündür akşamları saçıma sıkıp bol bol tarıyorum,her yana temas etsin diye.
benim sorunum dökülmede değil artık kellik.
işe yarasa keşke çok fazla bir külfeti yok.
ama devam edicem sevdim...

saç dökülmes ile ilgili çok sorun yaşayan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirmki en kolay,en ucuz ,en kokusuz ve en çok çözüm veren yöntem..moralim düzeldi..saç dökülmem çok azaldı ben yaklaşık 3 aydır uyguluyorm..saçlarım çıkmaya başladı,dökülme bi ara tamamen durmuştu.bu ara çok yapamadğım için biraz dökülmeye başladı..ailem bile saç dökülmemin azaldığının,yeni saçlarımın çıktığının farkında..çok tş ederim tarifi veren arkadaşa..:KK8:

cumrtesi günü hazırladım. 3 gun bekletp sonra fısfıslı sısemde kullanıcam. ıns ıyı gelır. sonucu yazarım

ben de şimdi hazırladım,kavanozu da güneş ve ışık görmeyen bi yere koydum.inşallah işe yarar.konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

Saç dökülmesine yönelik kesinlikle Bioblas'ı kullanmanızı öneririm.Hem bitkisel bir ürün hemde kısa sürede olumlu saonuçlarını gözlemliyorsunuz.

ben de ciddi anlamda dökülmesi sorunu yaşıyorum yaklaşık 2 aydır. önerilerinizi deneyeceğim ve sonucu bildireceğim :KK66:

Bende de dökülme sorunu var .. Cok sey denedm sacıma ama etki etmedi :/ Bu kürden memnn olan var okudgm kadaryla deniycm ins işe yarar ..

X