Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saçını sadece diplerine,köklerine gelmesine dikkat et.uçlarına sürmene gerek yok.başlamışken karışımı bitirene kadar devam et bence arkadaşım.

Tamam canim cok sagol . Herkes faydasni gormus zaten bende o yuzden kullanmak istedm sadece diplrna gzlce surersem dha iyi olcagna inaniyorum su an .)

basit bir işlem umarım işe yarar benimde yanlarda saçım seyrek ve ince telli çok canım sıkılıyor toplarken yanları çıkıyor jöle sürmek zorunda kalıyorum yanlız benim sinüzitim var saçım ıslak kalmamalı napıcam bilemedim:KK43:(((

arkadaşlar ben z.yağı,sirke,limon suyu,ve yumurta sarısını karıştırıp saçına sürüyorum ve ortalama 1 2 saat bekletiyorum özellikle diplere yedirilmesi önemli saçı gürleştiriyor ve yıkadıktan sonra koku olmuyor tavsiye ederim

bunu biraz bol yapıp duş bitince en son saçıma maşrapayla dökmeyi planlıyorum bakalım nolcek :44:

kızlar bnde karanfili denemek istiyorum ama saç rengimin açılmasını kesinlkle istemiyorum esmerim ve saçım ztn koyu kumral iyce açılırsa çingeneye dönerim :KK43: saçı açıyomu gerçekten :/

ben bir haftadır yapıyorum çok memnunum dökülmelerim oluyor ama görmezlikten gelmeye çalışıyorum çünkü mevsim geçişi ama buna rağmen karanfile devam ediyorum saçım hacimli ve ışıl ışıl oluyor faydasının olduğunu düşünüyorum... saç rengini açtığını ilk kez duyuyorum sinemaki kürü yapıyorum o açıyor gerçekten ama karanfil suyunun yaptığını duymamıştım...

bende de işe yarar mı acaba yaaa bıraz okudum ama memnun kalan var mı denıycem dıyen sonucunu yazmamıs hiç

avuc avuc dokuluyo benımdeee

bende sertelştirdiğni farketmiştö ama bunu duştan önce deniycem sık sık duş çıkışnda da ısırgan suyu dökücem saçlarıma :) denemekten zarar gelmez :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bizim ailede saç dökülmesi ve gürleşmesi için yapılan formul bellidir.Bazı dönemlerde yanlış şampuan kullanımı ya da ailede herhangi birimizde saç seyrekliği varsa bu formul uygulanır

Malzemeler;

1 avuç karantil

500ml su

Ağzı kapalı bir kaba 500 ml su ve bir avuç karanfil konulur ağzı kapatıtlır 1 gün bekletilir (nerede bekleyecek diye sormayın farketmez) saçlarınızı istediğiniz zaman bu su ile önceden ıslatın ve daha sonra tarayın haftada 4 gün kullanmanız yeterli gerçekten sonuç çok mucizevi oluyor.Malum kadınlar da kellik artık genel bir sorun eğer aranızda bu sorunu yaşayan arkadaşlarda varsa denesinler

bişey sormak istiyorum ben bunu yaptım bir gün beklettim ve çok güzel rengi çıktı karanfilin fakat iki üç gün sonra üstünde beyaz tortular oldu tamam normal ama sorum şu bu su uzun süre kalsa bişey olur mu yani kullanıyorum bitene kadar ne olur bilmem kokusuda bi tuhaf oldu :KK43:

X