- 27 Ocak 2010
- 909
- 49
- Konu Sahibi denizaslim
Arkadaşlar bu suyun içine biraz zeytin yagı badem yagi atsak ya da bepanthan tüplerinden 1 tane koysakolur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bu suyun içine biraz zeytin yagı badem yagi atsak ya da bepanthan tüplerinden 1 tane koysakolur mu?
ama yağ koyarsan durulaman gerekicek saçı !!!
gene de sen bilirsin, ama bana en cazip gelen zorluğu olmaması, çok basit. gece yatarken sür saç diplerine ve masaj yap.
Ben dün koydum pet şişeye akşam sürücektim hadi hiç olmazsa 1 gün bekletiyim diye düşündü.
Dün gece uygulamadık, ama rengi koyu kara bi hal aldı.
Bu akşam deneme 1 :)
aynen canım bende denicem birazdan eşimi bekliyorum spreyli şişe getirecek oyle daha kolay olur
Canım 2 -3 ay kullandım. dökülmesini baya baya bi azalttı . tonlarca aldıgım kozmetiklere 10000 basar onu soyeleyeyim. ama dökülenler yerine gelmedi:s
bende arkadaşın dediğini uzun bi süredir uyguluyorum hatta tatile çıktık fısfıslı bi şişeye koydum sürekli saç diplerine püskürtüyorum bide saçlarmı çamterebentinlı şampuanla yıkıyodum benmkiler çok hızlı uzadı ki normalde saçımı boyadgmda bir sene kalır öyle saçımda boya karanfl olayına gelnce kesinlikle tavsiye ediyorum saçmı kestrmk için gittgmde kuafr sacımı yıkarken bir sürü saç çıkıyo minik minik demişti
dün şişeye suyu , karanfilleri koydum..bu akşam başlayacağım kullanmaya..inş iyi sonuç alırım.bu arada kızlar saçıma haftada bir yağ bakımı yapıyorum.durulanmayan krem ve saç ucu serumu da kullanıyorum.bugün karanfile de başlayacağım.acaba hepsi bir arada işe yaramak yerine, yorar mı saçlarımı???
yorabilir aslında ara ara devam etmek bende artık bi hafta birini bi hafta birini yapıyorum ama karanfil ve cam terebentnli şampuan yormaz onlar hafif çnku ama yağ karışımı sürekli serumlarla fln kullanmak yorabilir serum kullanıyosan yağ bakımına ara vererek yap bence saçların alışması durumu varmıs çnku alışırsa pek etki etmeyebilr
evet bir hafta birini bir hafta diğerini kullanmak mantıklı.sağol canım
çam terebentin yagı super bır iksir :) 4 ay gibi bi sure kullandım.dokulmeyi durdurmuyor ama diplerden yeni saçlar gelıyor