Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
valla ben kac ay önce baslamıştım kullanmaya 2-3 kez uyguladım 6-7 aydır dökülmüyodu saclarım şidmi yine basladı dökülmeye ben de tekrar sıkıyorum kesinlikle işe yarıyor.saçlarım da ince tellli yağlı tek sorun biraz kepek yapıyo o yuzden bn de banyodan bi kaç gün önce sıkıyorum zaten karanfil oldugu için kokusu hiç rahtsız etmiyor.bu formulu yazan arkadas teşekkür ederim:)

ben de bikaç haftadır kullanıyorum.sanki biraz fark gördüm gibi.saç dökülmesi şikayetıyle kullanıyordum
tam anlamıyla dökülmeyi kesti diyemem hala dökülüyor
ama yüzden otuz azalttı dıyebılırım.
bakalım devam etmeyı düşünyorum yeter ki dökülmeye çözüm olsun
saçları kızıl yapıyor sanırım kahküllerim kına sürmüş gibi görünüyor güneşte.ama şikayetçi değilim saçalarım siyah zaten

1 kavanozu saçınıza dökün . o zaman daha etkili olur bence . ben 1 avuc karanfili 1 hafta kullanıyorum gün aşırı yıkıyorum saçımı . aynı karanfilin suyunu alıyorum tekrar su dolduruyorum.

benim saçlarım hala seyrek dökülenler cıkmadı yani:KK43:. ama artık dökülmüyor.

canım ya ne kadar kullandın bu karanfilli suyu ben 2hafta yaptım pes ettm hemen faydası olmayınca senin günde ne kadar dökülüyordu başlamadan önce ve aniden mi başladı dökülmen acaba bu karanfilli su hangi tip dökülmelere iyi geliyor onu merak ediyorum vitamn eksikliği vs. bir sorunun var mıydı?

Ya arkadaşlar spreyli şişeye koydum karışımı. Saç diplerime sıkarken her yere sıçrıyor. Kahverengi lekeler oluşuyor. Banyoda sıkıyorum, aynı şekilde batıyor her yer. Bizim ev biraz açık renk. Siz nasıl yapıyorsunuz? Böyle bir sorun oluyor mu?

sıçrıyorsa eğer cam kavonoza koy pamukla sür saç derine ben öyle yapıyorum.. hem cam kavnz daha sağlıklı ve daha fazla zaman kullanabilirsin..

2010'un kasım ayında başladım aralık bitmeden uygulamayı bıraktım bende.. 3 telden fazla dökülmüyordu saçlarım kel kalmam an meselesiydi o da karanfil suyunu denemeden önce.. o kadar tesirli oldu bende ne denediysem kar etmiyordu oysa..
bıraktıktan 3ay sonra yine feci dökülüyor saçlarım.. yine deniycem.. bence çok yararı var arkadaşlar ben faydasını gördüm denemenizi öneririm..

bu arada dökülen saçların çıkması için bilgi isteyen arkadaşlar olmuş denediğim bir kürü yazayım sonuç çok iyi oldu bende.. zeytinyağlı, hint yağı, çörekotu yağı ve sarımsak bunları karıştırıp güneşte bekletip saç diplerinize sürün saçınız yağlı değilse gece bekletip sabah yıkayın yağlıysa 2 3 saat yeterli olur.. bana dua edersiniz.. :KK70: bunu bir kere daha paylaşmıştım çevremdende olumlu şeyler duyduğum için rahatlıkla yazıyorum size.. umarım sizde de yararı olur

Son düzenleme:
ben kullandım kızlar gerçekten etkisi var bencede önceden elimi saçıma atıp düzelttiğimde kıl gelirdi3 5 tane. bunu kulllandıktan sonra çekiyorum genede gelmiyor. öneririm :KK51:

senelerdir saçlarıma yapmadığım şey kalmadı...bu forumda ne okuduysam denedim.ne ilaçlar ne kürler ne yağlar.Allahım sayısızca.saçlarım avuç avuç dökülüyordu bunu anlatmam tarif etmem imkansız yani.duş almak, saçlarımı taramak benim için kabustu.her duştan sonra ağlıyordum.ta ki burda yazılanı uygulayıncaya kadar.konu sahibine çok çok çok teşekkür ediyorum ve onun için dua ediyorum.kronik olan saç dökülmem azaldı.Ve saçlarımın önlerinden yeni yeni bir sürü saç çıkmaya başladı.Mucize gibi birşey oldu benim için.denizaslim sana tekrardan çok teşekkür ederim...

denizaslim Allah senden razı olsun canım 2 haftadır kullanıyorum öyle faydalı oldu ki anlatamam, artık dökülmeyi kafama takmayacak kadar azaldı dökülmem. öyle ki banyodan banyoya 5-10 telle atlatıyorum artık :)))

çok teşekkür ediyorum,gerçekten de masrafsız ve yağsız kokusuz, yıkanmayan bir kür olmasaydı denemiycektim belki de.
çoook öpüyorum seni

ya canım bişey sorucam.bende sinüzit problemi var da şu an kullanmak istiyorum ama saçlarımı öyle ıslak bırakırsam azıcak diye korkuyorum:18: acaba saçıma sürdükten sonra makineyle kurutsam bi zararı olur mu:26:

Hayır ne zararı olacak kurutabilirsin.Bende kurutuyorum

cumadan beri durmadan yapıyorum cuma günü parmaklarım saç doldu sandım hepsi döküldü sonra azaldı .dün 10 tel anca geldi şimdi baktım 3 tel geldi birazdan yıkıcam.Umarım bi işe yarar :KK43:

Ablacım inanırmısın maşşalllahh maşallaahh az önce 3 tel döküldü ki benim saçlarım avuç avuç dökülür biraz daha dökülse rahat kel kalırım diyebilirim ki 4.gün bugün yapıyorum çok ama çok mutluyum ilk yaptğımda taradıgımda avuç avuç saç döküldü heryer saç oldu bugün en fazka 5 - 10 tel dene bence herşeyi denediysen bu onlara göre çok basit miss gibide kokuyo.

bana faydası oldu:nazar:
sabredin kızlar.mayada sürdüm ben saçlarıma

öncelikle çok teşekkür ederim.. bu uygulamayı 1 haftadır hergün yapıyorum saclarımı jolelerken bile bu sudan kullanıyorum cok memnunum.. herkes sacçların uzamış demeye başladı ve cok güzel kokuyorsun parfumunun markasını ver diyenler bile oldu =))

'memnun olanlar çoğunlukta denemekte fayda var.

saç gürleştirmek için gerçekten çok basit ve sorunsuz bir yöntem gibi gözüküyor kullananlarda memnun ama bu sayfa neden diğer sayfalar gibi rağbet görmemiş anlayamadım ben dün gece bu sayfaları okurken yapmaya karar verdim karanfilimi de aldım ama tereddütlerim var acaba kullanıpta bi zara gören falan olmuş mudur bilgisi olan var mı

Arkadaşlar şimdi bir miktar karanfili 1 şişe su da bekletip saçı yıkayıp şaçta bekletmek mi gerekiyor?
Yani ondan sonra durulama yokmu saçlarım çok dökülüyor. Acil çözüm lazım kel kalcam :KK43:((

hayır durulamıyorsun canım.. zaten saçın kuruduktan sonra normal, duru saçından farksız oluyor.

Bir kavanoza dün bir avuç karanfil koydum. Sabah işe gelirken baktım simsiyah olmuş:)) Akşam gidince sürcem hemen umarım işe yarar. Saçlarım kıvırcık bukleleri belirginleşir inş:)
Sonucunu paylaşıcam. Teşekkürlerr=)

Bende şimdi pazardan geldim karanfil aldım,
0,5 pet su şişe sinin içine su doldurdum bir avuç kadar karanfil attım, şu ana kadar yaklaşık 15 dk geçti, suyun rengi kararmaya başladı.
Gece yatarken denicem, bakalım sonuçları bildiririm

X