Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
evet sanaydı canım yaşlanıyorum galiba yaw:KK37:

Son düzenleme:
:KK1: est. sen verdiğin bu kürle ne sevaba girdin bilsen :KK69:
dökülmemin durmasına çok seviniyorum inş.benimkilerde yavaştan çıkmaya başlar 4 ay sonra düğünüm var :KK62: dua edin bana :KK61:
bu arada sanırım çıkmaya başlarken tüy şeklinde çıkıyor demi hergün 40 kere aynada inceliyorum ama ya gözlerim kör yada umutsuz vakayım:KK19: sendede ince sarı tüy şeklinde çıkmaya başladı demi?
ayyyy çokmu soru soruyorum ne kusura bakma cnm ya:KK17:

Perpolos teyzemin saçları doğuşta seyrekmiş kararanfil suyuyla gürleşmiş.Şuan saçları gerçekten çok gür

senelerdir saçlarıma yapmadığım şey kalmadı...bu forumda ne okuduysam denedim.ne ilaçlar ne kürler ne yağlar.Allahım sayısızca.saçlarım avuç avuç dökülüyordu bunu anlatmam tarif etmem imkansız yani.duş almak, saçlarımı taramak benim için kabustu.her duştan sonra ağlıyordum.ta ki burda yazılanı uygulayıncaya kadar.konu sahibine çok çok çok teşekkür ediyorum ve onun için dua ediyorum.kronik olan saç dökülmem azaldı.Ve saçlarımın önlerinden yeni yeni bir sürü saç çıkmaya başladı.Mucize gibi birşey oldu benim için.denizaslim sana tekrardan çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Eten çok sevindim saçlarının çıkmasına,İnşallah rapunzel gibi saçların olur:)))

çok teşekkür ederim :))) inşallah bu dertten muzdarip herkesin saçları rapunzel gibi olur :)

kızlar yeniyim bu sitede. dikkatimi çekmişti bu yazı o zamanlar üye değildim. ve 2 haftadan beri bende yapıyorum çok aşırı azalma olmadı durdu diyemem dökülme için ama azaldı gercekten. gürleşmesi için sanırım bi 3 4 aya ihtiyaç var öle 10 günde gürleşmeyi beklemek mantıksızz...

burda bi arkadaşta yazmış elseve şampuan benim saçımıda acayip döktü!!!
bu formülü deniycem.
doğum kontrol hapını şampuana koyup deneyen varmı ilk defa duydum enteresan geldi bi arkadaşın bu sayede ciddi şekilde gürleşmiş saçı..

Arkadaşlar bizim ailede saç dökülmesi ve gürleşmesi için yapılan formul bellidir.Bazı dönemlerde yanlış şampuan kullanımı ya da ailede herhangi birimizde saç seyrekliği varsa bu formul uygulanır

Malzemeler;

1 avuç karantil

500ml su

Ağzı kapalı bir kaba 500 ml su ve bir avuç karanfil konulur ağzı kapatıtlır 1 gün bekletilir (nerede bekleyecek diye sormayın farketmez) saçlarınızı istediğiniz zaman bu su ile önceden ıslatın ve daha sonra tarayın haftada 4 gün kullanmanız yeterli gerçekten sonuç çok mucizevi oluyor.Malum kadınlar da kellik artık genel bir sorun eğer aranızda bu sorunu yaşayan arkadaşlarda varsa denesinler

Paylasimin icin tskler ... bende simdi yaptim bunu karanlik isik görmeyen bir dolaba kapadim :)) 2 gün bekleteyim basliycam insallah bir faydasi olur ... malüm her sacda fayda etmeyebilir ... umarim bende eder... :KK14:

ben hem maya kürü hemde karanfil suyu uyguluyorm
dökülmem azaldı gibi

burda bi arkadaşta yazmış elseve şampuan benim saçımıda acayip döktü!!!
bu formülü deniycem.
doğum kontrol hapını şampuana koyup deneyen varmı ilk defa duydum enteresan geldi bi arkadaşın bu sayede ciddi şekilde gürleşmiş saçı..

canım,ben bir ara denemiştim d.k.hapını şampuanın içinde ..işe yaramamıştı ve saçlarımı da dökmüştü..artık kafama öyle her duyduğum şeyi sürmüyorum..akıllandım valla..
yoksa kafamda saç kalmayacak :KK50::KK50::KK50:

denizaslim Allah senden razı olsun canım 2 haftadır kullanıyorum öyle faydalı oldu ki anlatamam, artık dökülmeyi kafama takmayacak kadar azaldı dökülmem. öyle ki banyodan banyoya 5-10 telle atlatıyorum artık :)))

çok teşekkür ediyorum,gerçekten de masrafsız ve yağsız kokusuz, yıkanmayan bir kür olmasaydı denemiycektim belki de.
çoook öpüyorum seni

bu yağlarla ilgili baya bişi denedim ve araştırdım yılan yağından iğrendim hiç de kullanmadım çünkü yılanın derisinden elde ediliyomuş ama akzer saç bakım yağı var karışık, aktarlarda bulabilirsiniz saçı uzatıyo besliyo gerçekten ben faydasını gördüm haftada 3 kere uygulanacak

ya arkladaşlar inanmakta güçlük çekiyorum...benim ilkokuldayken bileğim kalınlığında saçım vardı, ama çok ince telli saçlarım sanırım bu yüzden olsa gerek dış etkenlere dayanıksız döküle döküle döküle şu an 30 yaşındayım topladığımda baş parmağım kalınlığında saçım var :KK43:(( saçlarımın yeniden gürleşmesi hayal gibi geliyor ama burada yazan karanfil suyunu okudum ümitlenir gibi oldum ümitlenip ümitlenip hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım 15 yıllık bir zaman diliminde seyrelen saçın yeniden gürleşmesi mümkün mü cidden denizaslım ne dersin bu işe benim durumumdaki birine yarar mı sence yani normalde saçı gür olup da 1-2 senedir azalmış biri değilim ben saçımın gür hali en son hatırladığım ortaokul yıllarındaydı

Seli sadece dene yapması çok zor birşey değil masrafsızda emin ol ki işe yarıyor.Kullandıktan Birkaç hafta sonra saç diplerinden saç geldiğini sende göreceksin.Annem ilerlemiş yaşına bağlı olarak saç seyrelmesi yaşıyordu birkaç ay önce yine bu kürü uyguladı. Dün saçlarını toplarken farkettim saçları hem çok uzamış hemde gürleşmiş

X