Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım doktara qıdıp tahlıl fln yaptırdın mı?

yok cnm yaptırmadım zaten kansızlık olduğunu biliyorum 7 ay önce doğum yaptımdr demişti zaten kendimi bildim bileli kansızım çok üşüyorum hemileyken kan apı ve vitamin kullanırken 1 tel bile dökülmüyodu ve saçlarım çok gürleşmişti ne yaparsak yapalım içerden desteklemek gerekir hatta %100 içerden desteklersek dökülme durur ve saçımız sıklasır

ben yaklasik 3aydir karanfilli suyu uyguluyorum artik saclarim dokulmuyo.saclrim gurlesti,uzadi bide bi suru sac cikti..

:KK64:

yaaa sen nasıl yaptın cnm yoksa ben yanlışmı yaptım bi yazarmısın nasıl yaptığını nasıl uyguldığını ve hangi sıklıkta yaptığını

kızlar benım saclarım cok dökülüyor yaaaa cok uzuluyom en son agladım sinirden saten ınce tellı saclarm seyrek bıde dökulunce sımdı ııce sınırlerım bozuluyorr. 2 3 aydır böle bende pkos varmıs yenı ögrendım dökulme ondan dolayı olabılırmı napcam ben yaaaa 20 yasında kel kalcam böle gıdersee:KK59:

yaaa sen nasıl yaptın cnm yoksa ben yanlışmı yaptım bi yazarmısın nasıl yaptığını nasıl uyguldığını ve hangi sıklıkta yaptığını

kavanoza 1 avuc karanfili yarim litre suya koydum.3gun karanlikta beklettim..benher aksam yatmadan once uyguluyorum hergunde yikamiyorm saclarimi..

kavanoza 1 avuc karanfili yarim litre suya koydum.3gun karanlikta beklettim..benher aksam yatmadan once uyguluyorum hergunde yikamiyorm saclarimi..

bende öyle hazırlamıştım ama her aksam sürmedim gün asırı bazende 2,3 günde bir sürdüm sprey şişeye doldurdum fısfıslasıktıma ama soğuk sumu sıcak sumu ben soğuk su koymuştum bende şimdi her aksam sürmeye baslıycam düzenli kullanmak lazım ozaman

bn saclarımla ılgılı hıc problem yasamzken 6 ay roac. tedavısı qordum saclarım beya dokldu ole bole dııl 500 tel dokuluo sadece banyodan snr yanı doktara qttım tahlılerım temız cıktı phyto dıye bı sampuan verdı 3 uncu haftamdayım bı fark qoremedım hala:KK43: burada verılen karanfıllı su tarıfını denıyecem.. aksamları da sarımsak yutmayı dusunuorum haftaya da saclarımı bıraz kısaltıp kat attrcam ıns ıse yarar saclarım kendıne qelır bazen kas yapalım derkn qoz cıkartıoruz..:s inş ole olmaz n kısa zmnda aktarcıqıma bı uqrıcam:KK70:

arkadaşım bendede aynı sorun oldu...yan etkilerinde saçların döküldüğü ancak tedaviden sonra tekrar çıktığı yazıyordu bende dökülen saçlarımın yerine çıkmadı..ALLAH'tan saçlarım gürdü şu an çok seyrek görünmüyorlar ama eskisi gibi de değiller :KK43:
ben hem karanfili hemde sarımsağı şampuanımın içine rendeleyip kullanmayı düşünüyorum..
sonuçları yazarım...
bu arada senin tedavin bitti mi canım?

Arkadaşlar bizim ailede saç dökülmesi ve gürleşmesi için yapılan formul bellidir.Bazı dönemlerde yanlış şampuan kullanımı ya da ailede herhangi birimizde saç seyrekliği varsa bu formul uygulanır

Malzemeler;

1 avuç karantil

500ml su

Ağzı kapalı bir kaba 500 ml su ve bir avuç karanfil konulur ağzı kapatıtlır 1 gün bekletilir (nerede bekleyecek diye sormayın farketmez) saçlarınızı istediğiniz zaman bu su ile önceden ıslatın ve daha sonra tarayın haftada 4 gün kullanmanız yeterli gerçekten sonuç çok mucizevi oluyor.Malum kadınlar da kellik artık genel bir sorun eğer aranızda bu sorunu yaşayan arkadaşlarda varsa denesinler

Az önce burada gördüm u sorunu yaşayan arkadaş. Hemen ona öneriyorum. Saçlarım gür ama ne olacağı belli olmaz. Ben de tavsiyeni not alıyorum.Teşekkürler

Ben de not ediyorum arkadaşım. Evet diğer arkadaşın da dediği gibi ne olacağı belli olmaz bu hayatta. Teşekkürler

bende deneyeceğim ama birkaç soru takıldı kafama. bu uygulamadan sonra banyo yapmanınsaçı yıkamanın zararı varmıdır. bu uygulamadan sonra karışım saça ne kadar süre uygulanmalı, saçta bekletilmelimi ne kadar bekletilmeli, saçı yıkadıktan sonra uygulanırsa saçı yapış yapış veya sert yapma olasılığı varmı? :18: yardımcı olursanız çok sevirim şimdiden tesekkürler :KK23:

karanfilli karışım ne kadar işe yarar bilemiyorum ama ben burda mecit efendinin saç bakım yağından çok memnun kalan var diye ondan alıp uygulamak üzere dışarı çıktım eve geldiğimde akzer saç bakım yağına sıkı sıkı sarılmış buldum kendimi aktar beni nasıl ikna etti bilmiyorum ama sanırım bunun içinde daha fazla yağ varmış.
3 ya da 4 kez uyguladım ve ilk seferinde yağı sürüp taradıkça bi sürü saçım tarakta kalmıştı ama son seferde çok az saçımın döküldüğünü farkettim umarım işe yarar ben kendimi kandırmıyorumdur çünkü uğraşıyorum baya ama bunu da deneyeceğim inşallah işe yarar

Arkadaşlar bizim ailede saç dökülmesi ve gürleşmesi için yapılan formul bellidir.Bazı dönemlerde yanlış şampuan kullanımı ya da ailede herhangi birimizde saç seyrekliği varsa bu formul uygulanır

Malzemeler;

1 avuç karantil

500ml su

Ağzı kapalı bir kaba 500 ml su ve bir avuç karanfil konulur ağzı kapatıtlır 1 gün bekletilir (nerede bekleyecek diye sormayın farketmez) saçlarınızı istediğiniz zaman bu su ile önceden ıslatın ve daha sonra tarayın haftada 4 gün kullanmanız yeterli gerçekten sonuç çok mucizevi oluyor.Malum kadınlar da kellik artık genel bir sorun eğer aranızda bu sorunu yaşayan arkadaşlarda varsa denesinler

slm cnm..yaklaşık 2 ay önce yazını okudum haftada 4-5 gün bu kürü uyguluyorum..saç dökülmem bayağı azaldı yanlız merak ettiğim bişi var,saçların ne zaman gürleşmeye başlıyor?evt dökülme bayağı azaldı ama bu formülün saç çıkarttığı kesinmi? yaklaşık 8 aydır minoxidil kullanıyorum hiçbir etkisini göremedim henüz,moralim sıfır :KK5: saçlarımın genelinde bayağı bir seyrelme var,acaba bu kür saç seyrelmesine de yarıyor mu yoksa sadece dökülmeyi durdurmak için mi,sende nasıl bir gelişme süreci gösterdiğini ayrıntılı yazarsan sevinicem..şimdiden teşekkürler.. :KK6:

Mina bu kür sadece saç dökülmesini önlemiyor.Saç çıkmasınıda sağlıyor.Saç oluşumu bende 2 ayda başlamıştı sanırım sende de yakın zamanda başlar

Son düzenleme:
X