Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
3 ay önce doğum yaptım ve şimdilerde. benim de saçım çok dökülmeye başladı. deneyeyim bari.

allah razı olsun bu yazıyı yazandan.2 aydır yapıyorum saçıma ayrıca badem yağı faln sürüyorum saçımın önlerinde bir sürü küçük saçım çıktı.allaha şükür inşallah devam eder dökülmem ise günde 20 tane ancak önceden oluk oluktu.ama benim saçımı elseve şampuan acayip dökmüştü.bu formül süper:nazar:

bende 1 aydır yapıyorum biraz azaldı gibi saç dökülmem ama dahada azalmasını ve gürlesmesini istiyorum devam ediyorum yapmaya halada daha bitmedi ilk yaptığım bu ayda yeter o üstelik bazen gün asırı bazen 3 yada 4 günde 1 sürüyorum sprey şişeyle sıkıyorum duştan sonra mutlaka sürüyorum saçım öyle kuruyo

kizlar burda okumustum ve denedim, SAMPUANIMIN ICIN 2 DIS SARIMSAK RENDELEDIM, bunu 2 defa yaptim ve inanin 2 yikamadan sonra bile saclarim daha az döküldü ve birden uzamaya basladi cok sasirdim:KK53: gercekten faydasi var herkeze denemesini tavsiye ederim

kizlar burda okumustum ve denedim, SAMPUANIMIN ICIN 2 DIS SARIMSAK RENDELEDIM, bunu 2 defa yaptim ve inanin 2 yikamadan sonra bile saclarim daha az döküldü ve birden uzamaya basladi cok sasirdim:KK53: gercekten faydasi var herkeze denemesini tavsiye ederim

gerçektenmi bende yapıyım ama sarımsak kokmuyomu

kizlar burda okumustum ve denedim, SAMPUANIMIN ICIN 2 DIS SARIMSAK RENDELEDIM, bunu 2 defa yaptim ve inanin 2 yikamadan sonra bile saclarim daha az döküldü ve birden uzamaya basladi cok sasirdim:KK53: gercekten faydasi var herkeze denemesini tavsiye ederim[/QUO

normalde şampuanlar 700-750ml oluyor bunun tamamına mı sarımsağı rendeleyip koyacağız acaba???:26:

kizlar burda okumustum ve denedim, SAMPUANIMIN ICIN 2 DIS SARIMSAK RENDELEDIM, bunu 2 defa yaptim ve inanin 2 yikamadan sonra bile saclarim daha az döküldü ve birden uzamaya basladi cok sasirdim:KK53: gercekten faydasi var herkeze denemesini tavsiye ederim[/QUO

normalde şampuanlar 700-750ml oluyor bunun tamamına mı sarımsağı rendeleyip koyacağız acaba???:26:

hayir canim, ben sacima dökecek kadar sampuani bir tabagin icine koydum, üstüne sarimsak rendeledim karistirdim banyoda dusch yaparken sacima o tabakta karistirdigim sampuani döküp sabunladim

bn saclarımla ılgılı hıc problem yasamzken 6 ay roac. tedavısı qordum saclarım beya dokldu ole bole dııl 500 tel dokuluo sadece banyodan snr yanı doktara qttım tahlılerım temız cıktı phyto dıye bı sampuan verdı 3 uncu haftamdayım bı fark qoremedım hala:KK43: burada verılen karanfıllı su tarıfını denıyecem.. aksamları da sarımsak yutmayı dusunuorum haftaya da saclarımı bıraz kısaltıp kat attrcam ıns ıse yarar saclarım kendıne qelır bazen kas yapalım derkn qoz cıkartıoruz..:s inş ole olmaz n kısa zmnda aktarcıqıma bı uqrıcam:KK70:

kokusu nolcak:44:

arkadaşlar aman diiyim yağlardan kullanmayın,ben kullandım olan saçlarımı da döktü,dökülmeyenler de tiftik tiftik oldu.denemediğim sarımsak mı kalmaadı yağlı yumurtalı zeytinyağılı kürler mi kalmadı hepsini denedim daha kötü yapıo,ben yandım siz yanmayın,şu karanfil bnm de ilgimi çekti yapmaya başlıycam yarın gelişmelerden haberdar ederim sizi,kafaya yağ sürmeyin samimiyetle söylüyorum daha kötü yapıor:KK20:

bende işe yaramadı bu karanfilli su yine dökülüyo dibine kadar bitirdim yasaklasık 1 buçuk ayda falan bitti ama malesef dökülmeyi durdurmadı:KK50:

ben yaklasik 3aydir karanfilli suyu uyguluyorum artik saclarim dokulmuyo.saclrim gurlesti,uzadi bide bi suru sac cikti..

:KK64:

X