- 2 Nisan 2008
- 128
- 0
- Konu Sahibi denizaslim
3 ay önce doğum yaptım ve şimdilerde. benim de saçım çok dökülmeye başladı. deneyeyim bari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar birşey sorucam Sizin suyunuzun rengı nasıl oldu benımkı acık cay gibi
kizlar burda okumustum ve denedim, SAMPUANIMIN ICIN 2 DIS SARIMSAK RENDELEDIM, bunu 2 defa yaptim ve inanin 2 yikamadan sonra bile saclarim daha az döküldü ve birden uzamaya basladi cok sasirdim gercekten faydasi var herkeze denemesini tavsiye ederim
gerçektenmi bende yapıyım ama sarımsak kokmuyomu
kizlar burda okumustum ve denedim, SAMPUANIMIN ICIN 2 DIS SARIMSAK RENDELEDIM, bunu 2 defa yaptim ve inanin 2 yikamadan sonra bile saclarim daha az döküldü ve birden uzamaya basladi cok sasirdim gercekten faydasi var herkeze denemesini tavsiye ederim[/QUO
normalde şampuanlar 700-750ml oluyor bunun tamamına mı sarımsağı rendeleyip koyacağız acaba???:26:
kizlar burda okumustum ve denedim, SAMPUANIMIN ICIN 2 DIS SARIMSAK RENDELEDIM, bunu 2 defa yaptim ve inanin 2 yikamadan sonra bile saclarim daha az döküldü ve birden uzamaya basladi cok sasirdim gercekten faydasi var herkeze denemesini tavsiye ederim[/QUO
normalde şampuanlar 700-750ml oluyor bunun tamamına mı sarımsağı rendeleyip koyacağız acaba???:26:
hayir canim, ben sacima dökecek kadar sampuani bir tabagin icine koydum, üstüne sarimsak rendeledim karistirdim banyoda dusch yaparken sacima o tabakta karistirdigim sampuani döküp sabunladim
hayir canim, ben sacima dökecek kadar sampuani bir tabagin icine koydum, üstüne sarimsak rendeledim karistirdim banyoda dusch yaparken sacima o tabakta karistirdigim sampuani döküp sabunladim
aa öylemi bende şampuanımın içine koycaktım yıkıycak kadar koyayım bende
1.5 aydır ben de sarımsaklı şampuanı uyguluyorum saçım çok hızlı uzuyo
kokusu nolcak:44:
bende işe yaramadı bu karanfilli su yine dökülüyo dibine kadar bitirdim yasaklasık 1 buçuk ayda falan bitti ama malesef dökülmeyi durdurmadı