Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bizim en büyük sorunumuz kısa sürede bitkisel çözüm beklemek.Aslında en iyi çözüm bu fakat biraz sabırlı olmak gerekiyor.Uzun vadede eminim sonuç verecekdir.Ben başka şeyler kullandım uzun vadede fayda veriyor ama 1 haftada fayda beklemeyin.

umarım faydalı olur devam edecegim bakalım
dökülmem halen aynı tararken dökülüyuor en çok
ama ben asıl merakım gürleştirir mi ?

arkadaşlar bende yarın başkayacam ama bu su kahverengi ya inşallah saçımın rengini açmaz benim doğal herkesin boya mı diye sorduğu simsiyah saçlarım var çünkü kahverengiye döner mi zamanla acaba

ya kesinlikle şu fısfıslı şişelerin satıldığı yerler var mıdır?...kuaför salonlarında olanlarından olsa ii olurdu
yoksa bildiğimiz camsil şişesi ne kadar yıkasamda kullanmak istemiyorum açıkcası....şişe olmadan da çok zor oluyor....

bir milyoncularda fısfslı sıselerden varcanım:teytey:

arkadaşlar şimdi bi kavanoza 500 ml su ve bir avuç karanfil koydum. yarın bu saatlerde ilk uygulmayı yapıcam inş. yalnız kullanmadan önce bu suyu süzecek miyiz?

ben 2 defa uyguladım ama ama henüz bi kıpırtı yok yarın 3. uygulamam olacak bakalım inşallah biraz olsun faydası olur

bahar ayıyla benimde saçlarım dökülmeye başladı bende deniycem düğüne kadar saçlarımın dökülmesinin durması lazımm ...

ben bugün ilk kez yaptım tabi doğal olarak bir fark göremedim. 2 hafta içinde ne olacağı belli olur yazarım gelişmeleri arkadaşlar

sabah akşam 2 şer kaşık alıyorum 1 kaşık üzüm çekirdeği tozunu ağzıma atıyorum üzerine 1 bardak su içiyorum tekrar 2 .yi yapıyorum yani günde 4 tatlı kaşığı....

ben bunu okuyunca şok oldum neden derseniz ben son haftalarda saçlarımın çıktığını görüyorum.böyle dik dik kısa 5 cm lik saçlar..ya diyorum saçlarıma bakıma başlayalı 1 ay oldu imkanı yok ondan değil..herhalde kendi kendine çıktılar . şimdi okuyunca farkettim.ben sonbahar kış ortası dönemde her gece kara üzüm çekirdeği tozundan 2 kaşık atıp bir tabak şekerli yoğurt yiyordum :dance: :dance: :dance: alkisalkisalkis

ben 4 kere yaptım bunu ama hala dökülüyor :/
su da bitmedi hatta yarısından fazlasu duruyor.
atmıcam bu suyu haftaya yine 4 kere denicem
yine işe yaramazsa daha da gözüm görmesin karanfil falan =)))

X