- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- Konu Sahibi denizaslim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende denemedim ve hiç faydasını görmedim ısırgan suyu bundan çok daha faydalı
Arkadaşlar dökülmeyi durdurdu, bu karanfilli su işe yarıyor. Çevremde bu dertten muzdarip herkese tavsiye ettim. Sadece diplerine sürüyorum.
ısırgan suyunu nasıl kullanıyorsun cnm fisfisfis
doc buradada karsılastıkben ilk kez yaptım ama sanki daha çok döktü.
saçlarım baya uzun zaten biraz zor taranır saç açıcılarla tarardım
ama karanfilli suyla iice zor oldu
başta böyle dökmesi normal mi bana mı yaramadı acaba :S
Canım biraz suyun içerisine bi tutam at bir taşım kaynat sonra altını kapat demlemeye bırak tamamen çıksın rengi su ılık olana kadar bekler fısfıslı şişeye dök saçlarına uygula sıktıkça saç diplerine yedir opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben bu karanfili kawanoza koydum ama unuttum sınavlarım vardı 1 hafta olmuştur saçıma zarar werirmi yapsambilmiyorumkismilene yapmalıyım yardım edermisinz?
yaa ben restorexsi uzun süre kullandım..ama hiç etkisini görmedim...şimdiii kızlar çok şeyler yazmışsınız...da benim durumum biraz farklı..doktora gittim.adet düzensizliğinden kaynaklanıyomuş..tedavi ol gel dedi..şimdi düzene girmesi için ilaç kullanıyorum...saçlarım çok seyreldi..çok dökülüyo..yyavaş yavaş başımda açılmalar oluyo....çok morelim bozuluyo ya....yazdıklarnız herdurumda geçerli mi???hangisini yapayım bilmem ki???ne ilaçlar fayda etti saçlarımaa ne şampuanlar...bilmiyorumkismilemafoldumbensenağlama