Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar bu yöntem kesinlikle dorudur ben buna inanıyorum çok bir zaman olmadı daha gazetede bir doktordan ısrarla hanımların bu yöntemi kesinlikle denemelerini istemişti yakın bi zamanda okumuştum

hangi gasteydi ya belki nettede yaziyordur bende denedim arkadaslar inanilaz güclendiriyor saclari süper birsey ama sac cikartiyormu onu bilemem bunun sac cikardigini yani dökülenleri cikardigini gören arkaas varmi ???

bende yaptım kafanfil suyu bekliyo yarını temiz saçıma uygulamayı düşünüyorum
banyo sonrası kurutmadan önce

mrb kızlar.ben de 2 gecedir kullanıyorum,birazdan 3.defa uygulıyıcam.psikolojik midir bilmiyorum ama bnm 2 gündür saçım dökülmüyokaydirigubbakcemile2
geçen hafta dr.a da gitmiştim dökülme şikayetiyle.kan sayımı yapıldı,çok az bi demir eksikliği çıktı ama onun bu kadar dökülmeye neden olacağını sanmıyorum.saç derimde bişey olabileceğini düşündüm.forumda karanfili okuyunca net.te biraz araştırdım.karanfilin dezenfekte etme özelliği varmış.sanırım bu yüzden iyi geldi.çünkü bende biraz kaşıntı da vardı.1-2 hafta sonra tekrar yazarım sonucu.bence deneyin,hem çok da pratik ve bi yan etkisi olacağını da sanmıyorum..sevgiyle kalın..

ben bu kadarini beklemiyordum acikcasi sacimda artik dokulmuyor 4 gundur kullaniyorum . her gun kullanirim artik :)))

kaynatmadanmı uyguluyorsunuz?

canim yaklasik 1 avuc karanfili 1 litre suya atiyorsun karanlik bir yerde 2-3 bekletiyorsun sonra bunu bos kolanya sisesine dolduruyorsun saclarini durladiktan sonra güzelcene diplere yediriyorsun masagla en gec 2-3 uygulamada saclarin inanilmaz gücleniyor ve mutluluktan havaya ucuyorsun insallah:teytey:

2 3 ne günmü saatmi? gürleştiriyormu peki sende nasıl yaptı

pardon tatlim 2-3 gün taabiiki bende gürlesme garanti vermeme ama kesinlikle saclar cok kuvvetleniyor dökülmesi azaliyor ben ara ara yapiyorum benim artik cok az dökülüyor saclarim :sm_cool:

bende bu uygulamayı yaptım gerçekten saçları güçlendiriyor uzun zamandır yapmadım ama yapıcam bende küçük saçlarda çıktı gerçekten faydasını gördüm yazandan allah razı olsun. ihmallikten uzun zamandır yapamadım ama gerçekten süper ve ben sadece duşta saçıma döküyor iyice masaj yapıyor sonra şampuanlıyor ve kremliyorum yani öyle uzun süre tutumadım saçımda uzun zaman tutsam demekki daha ii olacak ama ben biraz huyluyum temiz saça uygulayıp bekletemem bana saçım psimiş gibi gelir ama banyoda bile 2-3 dk. tutmak bile bana yetti.zemuszemus

ben de uyguladım bu formülü ama bende çok kepek yaptı sonra bırakmak zorunda kaldım :KK43: açıkçası gözle görünür bi faydasını göremedim gerçi 15 gün kullandım ondan olabilir ama tekrar kullanmaya korkuyorum :KK43:

inş seyrelen yerledre yeni saclar cıkar amin:) arkadslar 4 gün uyğulamakmı gerekiyo sürekli kullanmak zarar verirmi sac derisine ve saca?

inş seyrelen yerledre yeni saclar cıkar amin:) arkadslar 4 gün uyğulamakmı gerekiyo sürekli kullanmak zarar verirmi sac derisine ve saca?

herşeyin fazlası zarar canım ya sen söylenen şekilde uygula..
bende yaptım bir ara bir arkadaşın dediği gibi saçlımda kepekler çoğladı inanılmaz bıraktım ampul sinemaki ve bademyağıyla bakım yapıyorum kepekler tabi duruyor hala..

bu formül çok güzel.

ben memnun kaldım ama değdiği yerler leke oluyor.

spreyi sıkarken etrafa damlıyor.sonra yattığımda yastık falan batıyor.en iyisi banyoda uygulayıp beklemek.

X