pantogar 3 kutu kullandım ve komili bebe şampuanı ara arada elma sirkesiyle duruladım sadece mevsimsel dökülme var memnun kaldım
birde fiyto sarımsak şampuanı deneyeceğim.kullananlar çok memnun
fiyto kullanırsan yorum yazarmısın canım saçına nasıl geldiiği hakkında..
banada aktar övdü 5 lira bişide yanında solüsyonuda vardı
ama cesaret edemedim haberdar edersen sevinirimmm
Merhabalar bu medobiocomplex ilacını saglıkocagında kı aıle hekımı yazarsa karsılanırmı acaba. Mevsımsel dısında saclarım acayıp bır sekılde dokulmekde.Saclarımı tarasamda taramasamda elımı attıkca cıkıyo eger buna bır cozum bulamazsam sonum ne olur bılmem
Teşekkurler.
BENDE başka doktora gittim medobiocomplex k evrdi saçlarım hemen çıktı dökülmede durdu 1 ayda.
Kızlar merhaba,
Benim de aşırı saç dökülmem vardı. 1 yıla yakın devam etti. Çocuk tokaları bile büyük gelecek kadar azaldı saçlarım. Tahlillerimin hepsi normaldi, yani tek sebep stres ve depresyondu. Bir dermatolog Pantogar önerdi ve 6 ay kadar kullanmamı söyledi. Başlangıçta 2 hafta kadar kullandım ama çabucak sıkılıp kullanmayı bıraktım. Tabi saçlarım dökülmeye devam ediyordu bu arada. 2 kutu Pantogar'a 150 TL ödediğim için bari param boşa gitmesin diye bir süre sonra tekrar kullanmaya başladım. Her öğün yemekten sonra 1 tane olmak üzere günde 3 tane alınması öneriliyordu, ben sadece sabahları ve günde 1 tane kullandım. Buna rağmen saç dökülmem durdu. Şimdi yeni çıkacak saçlarımın sağlıklı olması için gün aşırı kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Aktarlarda veya eczanelerde satılan şampuanlara gereksiz yere para harcamaktansa bu ilacı veya muadili bir ilacı alıp kullanın derim. Çünkü saçlar içerden yani yiyip içtiklerinizle beslenir, dışarıdan sürülenler kalıcı çözüm yaratmaz.
ben de 1 aydır pantogar tablet ve dermalute şampuan kullanıyorum. ikisine de baya bi para bayıldım ama sonuçlar şimdilik güzel. yarıdan fazla azaldı diyebilirim.doktor her ne kadar çok fazla dökülmediğini söylese de ben çok takıyorum bu konuyu kafama. nerdeyse 3 yıldır saçlarım dökülüyor ve ince telli saçlarım olduğu için açılmaya başladı tepem. ama şunu merak ettim bu ilacı bırakınca tekrar başlıyor mu dökülme??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?