rica ederim hayatım faydam dokunsun da önemli olan o :)))
Dermatolog tavsiyesi olarak 3 ay kullandım ve saç dökülmem durdu , yanında birde bitkisel şampuan vermişti ama adını imkanı yok hatırlayamıyorumEğer hatırlarsam yazarım sana a.s.
teşekkürler dids umarım hatırlarsın:)
saç için aldığın ilacı 6 ay kullanmak gerekiyormuş bende 4 ayda kaldığım için şimdi pişmanım benneyaptımkiben geçen yıl 2 ay süreyle pantogar kullandım ama hiçbi işe yaramadı.bu yıl da 4 ay falan revigen kullandım o da işe yaramadı..=( ya bnm saçta bişiler var ya da cidden işe yaramıyolar!
saç için aldığın ilacı 6 ay kullanmak gerekiyormuş bende 4 ayda kaldığım için şimdi pişmanım benneyaptımki
ama evet böbrekler için zararlı değil mi?6 ay uzun süre sanki benim de bu aralar dökülmem fazla mevsim geçişi oluyor değil mi bu ara?:)
kızlar ben çok büyük bir saç dökülmesi problemi yaşıorum çok güzel saçlarım vardı ama artık annemim tabiriyle kedi tüyü gbi kaldılarrilk doktora gtiim bana pantogar yazdı 70milyondu 1yıl önce kullandım zaten çok bayağ 90 kapsül sanırım ben çok memnun kaldım alnımın ön kısımlarından bile saç çıkmaya başladı hatta ama innaılmaz kilo yaptığını hisstttim bi kutudan baska kullanmadım ama ben etkisini grdüm denemediğim hiçbirşey kalmadı duyduklarınızı sorun yanıtlayımm tresan bioxcin bioblas plesenta şampuanlarını kullandım çamterebentin sarımsak badem ısırgan yağlarını kullandım bi ara turp dediler onu kaynatıp sürdüm tık yok bende işin ilginç yanı nedenide bilinmiyor mevsimle yada stresle alakalı deil yanii şu an ibr saraçoğlunun tarifini uyguluyorum sanki etkili gbi ama 20gün sonra belli olur diordu bakıcam dökülmem kesilecekmiifisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?