Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi için Pantogar ilaç Kullanan Var Mı????

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
5 yıl önce 3 kutu pantogar kullandım,çok memnun kaldım.4 yıl boyunca saçımda hiç dökülme olmadı.Geçen sene tekrar dökülmeye başladı ve ben yine 3 kutu pantogar kullandım.1 yıldan beri hiç dökülme yoktu.fakat yaklaşık 1 aydan beri saçlarım aşırı dökülüyor ve ben yine pantogar kullanmayı düşünüyorum.

pantogar 3 kutu kullandım ve komili bebe şampuanı ara arada elma sirkesiyle duruladım sadece mevsimsel dökülme var memnun kaldım :21:
birde fiyto sarımsak şampuanı deneyeceğim.kullananlar çok memnun

pantogar 3 kutu kullandım ve komili bebe şampuanı ara arada elma sirkesiyle duruladım sadece mevsimsel dökülme var memnun kaldım :21:
birde fiyto sarımsak şampuanı deneyeceğim.kullananlar çok memnun

fiyto kullanırsan yorum yazarmısın canım saçına nasıl geldiiği hakkında..
banada aktar övdü 5 lira bişide yanında solüsyonuda vardı
ama cesaret edemedim haberdar edersen sevinirimmm:34:

fiyto kullanırsan yorum yazarmısın canım saçına nasıl geldiiği hakkında..
banada aktar övdü 5 lira bişide yanında solüsyonuda vardı
ama cesaret edemedim haberdar edersen sevinirimmm:34:

elbette yazarım
unutmuşum watsonsun ballı cilasını tavsiye ettiler birlikte denicemm :21:

ben dönem dönem destek olarak kullandım..

bazı dönemlerde çok faydasını gördüm.. yalnız uzun süreli kullanmanız lazım 6 ay...

destek olarak kullanmanın bi zararını görmezsiniz, ama nispeten pahalı ayda 75 kağıt..

almanyada tanıdık varsa ordan almak daha ucuz olabilir..

Merhabalar bu medobiocomplex ilacını saglıkocagında kı aıle hekımı yazarsa karsılanırmı acaba. Mevsımsel dısında saclarım acayıp bır sekılde dokulmekde.Saclarımı tarasamda taramasamda elımı attıkca cıkıyo eger buna bır cozum bulamazsam sonum ne olur bılmem :5:
Teşekkurler.

Merhabalar bu medobiocomplex ilacını saglıkocagında kı aıle hekımı yazarsa karsılanırmı acaba. Mevsımsel dısında saclarım acayıp bır sekılde dokulmekde.Saclarımı tarasamda taramasamda elımı attıkca cıkıyo eger buna bır cozum bulamazsam sonum ne olur bılmem :5:
Teşekkurler.

merhaba bu ilacı bende kullandım. ssk ilacı malesef karşılamıyor.

Ben bu ilacı kullandım.yanlız yanında vifer kapsül vitamin ve çinko hapı kullandım

sabah akşam günde 2 kere pantogar

sabah vifer 1 kere

sabah çinko hapı 1 kere

pantogar dan iki kutu bitirdim. çok sağlam saça sahip oldum. Ara ara döküldükçe bu ilaçları kullanıyorum

hazelimm anlamsiz mesajlar atmak yasakkk mesaj saiyni doldumak istiyorsan geyik bolumunde bir alan var bunun icin oraya git:47:

BENDE başka doktora gittim medobiocomplex k evrdi saçlarım hemen çıktı dökülmede durdu 1 ayda.:52::52::52:

Esmerseven merhaba,

Bende doktora gittim.
Aynı senin gibi pantogar me mediobiokompleks-K verdi. Birde fitoval şampuan.
Hepsini kullanıyorum şuanda.
Daha bir ay oldu ama tık yok :(
Biraz bilgi verir misin bana..
Saçların gürleşti mi? Ne kadar sürede faysasını gördün?

Kızlar merhaba,

Benim de aşırı saç dökülmem vardı. 1 yıla yakın devam etti. Çocuk tokaları bile büyük gelecek kadar azaldı saçlarım. Tahlillerimin hepsi normaldi, yani tek sebep stres ve depresyondu. Bir dermatolog Pantogar önerdi ve 6 ay kadar kullanmamı söyledi. Başlangıçta 2 hafta kadar kullandım ama çabucak sıkılıp kullanmayı bıraktım. Tabi saçlarım dökülmeye devam ediyordu bu arada. 2 kutu Pantogar'a 150 TL ödediğim için bari param boşa gitmesin diye bir süre sonra tekrar kullanmaya başladım. Her öğün yemekten sonra 1 tane olmak üzere günde 3 tane alınması öneriliyordu, ben sadece sabahları ve günde 1 tane kullandım. Buna rağmen saç dökülmem durdu. Şimdi yeni çıkacak saçlarımın sağlıklı olması için gün aşırı kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Aktarlarda veya eczanelerde satılan şampuanlara gereksiz yere para harcamaktansa bu ilacı veya muadili bir ilacı alıp kullanın derim. Çünkü saçlar içerden yani yiyip içtiklerinizle beslenir, dışarıdan sürülenler kalıcı çözüm yaratmaz.

ben de 1 aydır pantogar tablet ve dermalute şampuan kullanıyorum. ikisine de baya bi para bayıldım ama sonuçlar şimdilik güzel. yarıdan fazla azaldı diyebilirim.doktor her ne kadar çok fazla dökülmediğini söylese de ben çok takıyorum bu konuyu kafama. nerdeyse 3 yıldır saçlarım dökülüyor ve ince telli saçlarım olduğu için açılmaya başladı tepem. ama şunu merak ettim bu ilacı bırakınca tekrar başlıyor mu dökülme??:44:

Seneler boyu saç dökülmem oldu. Pantovigar kullandığımda sadece saçımı boyayıp boyamadığımı sordular. Priorin ile de fark hissetmedim. Sonuçta sorunumun kaynağının HİPOTİROİDİ hastalığı olduğu bulundu. Tedavi olumlu sonuç verdi. Doktorum saç ve tırnak için sadece ve sadece BİOTİN verdi. Karışık tablet kullandığımda faydasını göremedim. Biyotini yalnız başına kullanınca faydasını hissettim.
Eğer kansız değilseniz, demir, çinko, kalsiyum vb. eksikliğiniz ya da tiroid rahatsızlığınız yoksa SADECE BİYOTİN...

Kızlar merhaba,

Benim de aşırı saç dökülmem vardı. 1 yıla yakın devam etti. Çocuk tokaları bile büyük gelecek kadar azaldı saçlarım. Tahlillerimin hepsi normaldi, yani tek sebep stres ve depresyondu. Bir dermatolog Pantogar önerdi ve 6 ay kadar kullanmamı söyledi. Başlangıçta 2 hafta kadar kullandım ama çabucak sıkılıp kullanmayı bıraktım. Tabi saçlarım dökülmeye devam ediyordu bu arada. 2 kutu Pantogar'a 150 TL ödediğim için bari param boşa gitmesin diye bir süre sonra tekrar kullanmaya başladım. Her öğün yemekten sonra 1 tane olmak üzere günde 3 tane alınması öneriliyordu, ben sadece sabahları ve günde 1 tane kullandım. Buna rağmen saç dökülmem durdu. Şimdi yeni çıkacak saçlarımın sağlıklı olması için gün aşırı kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Aktarlarda veya eczanelerde satılan şampuanlara gereksiz yere para harcamaktansa bu ilacı veya muadili bir ilacı alıp kullanın derim. Çünkü saçlar içerden yani yiyip içtiklerinizle beslenir, dışarıdan sürülenler kalıcı çözüm yaratmaz.

Seneler boyu saç dökülmem oldu. Pantovigar kullandığımda sadece saçımı boyayıp boyamadığımı sordular. Priorin ile de fark hissetmedim. Sonuçta sorunumun kaynağının HİPOTİROİDİ hastalığı olduğu bulundu. Tedavi olumlu sonuç verdi. Doktorum saç ve tırnak için sadece ve sadece BİOTİN verdi. Karışık tablet kullandığımda faydasını göremedim. Biyotini yalnız başına kullanınca faydasını hissettim.
Eğer kansız değilseniz, demir, çinko, kalsiyum vb. eksikliğiniz ya da tiroid rahatsızlığınız yoksa SADECE BİYOTİN...

ben de 1 aydır pantogar tablet ve dermalute şampuan kullanıyorum. ikisine de baya bi para bayıldım ama sonuçlar şimdilik güzel. yarıdan fazla azaldı diyebilirim.doktor her ne kadar çok fazla dökülmediğini söylese de ben çok takıyorum bu konuyu kafama. nerdeyse 3 yıldır saçlarım dökülüyor ve ince telli saçlarım olduğu için açılmaya başladı tepem. ama şunu merak ettim bu ilacı bırakınca tekrar başlıyor mu dökülme??:44:

Eğer kansız değilseniz, demir, çinko, kalsiyum vb. eksikliğiniz ya da tiroid rahatsızlığınız yoksa SADECE BİYOTİN...Şampuanın da en pahalısı, en zararsızıdır. Çünkü bunların tümü deterjandır aslında...

Seneler boyu saç dökülmem oldu. Pantovigar kullandığımda sadece saçımı boyayıp boyamadığımı sordular. Priorin ile de fark hissetmedim. Sonuçta sorunumun kaynağının HİPOTİROİDİ hastalığı olduğu bulundu. İLK TSH TETKİKİNDE DEĞİL, HEMEN ARKASINDAN TEKRARLANAN İKİNCİ TAHLİLDE ÇIKTI. Tedavi olumlu sonuç verdi. Doktorum saç ve tırnak için sadece ve sadece BİOTİN verdi. Karışık tablet kullandığımda faydasını göremedim. Biyotini yalnız başına kullanınca faydasını hissettim.
Eğer kansız değilseniz, demir, çinko, kalsiyum vb. eksikliğiniz ya da tiroid rahatsızlığınız yoksa SADECE BİYOTİN...Şampuanın da en pahalısı, en zararsızıdır. Çünkü bunların tümü deterjandır aslında...

Back
X