bende ve eşimde de kepeklenme başladı .. bu sulardanmı nedir anlamadık .. sık sık yıkamak gerekio böyle olunca hatta hergün yıkıyorum yoksa kaşınmaktan uyuyamıyorum ..fisfisfis kepek şampuanlarıda fayda etmedi. kepekli saçlar içi sedef sabunu kullanınca geçiyormuş ben ona başladım şimdi bakalım nasıl gelicek .:sm_confused:
canım sedef sabununu denedikten sonra bizi de bilgilendirir misin?
bugune kadar hiçböyle sorun yaşamamıştım, tatile çıkmaya az kaldı hava-su değişimi belki işe yarar
kepekten ziyade kuruluk var, zeytinyağı sürdüm diplerine yumuşasın diye, daha çok kepek yapar mı ki
XXXXXXXXXXXXx
bu adresten buldum ..
Antakya defne sabununda % 20 oraninda defne yağı,% 80 oranında sofralık zeytinyağı içerir.Tamamen doğal,saf defne sabunu. Defne mucize bitki diye de anılmaktadır. Defne meyvelerinden elde edilen (garlı) çok faydalı bir yağdır. Antiseptik özelliği vardır. Bu yağdan defne sabunu yapılmaktadır. Saç dökülmesi, kepeklenmeye karşı etkilidir. Ayrıca cilde çok faydalıdır. Antiseptik özelliğinden dolayı tüm vücut parazitlerine ve mantar hastalığına karşı faydalı bir üründür.
Dermovate saç losyonu kepek ve kaşıntıdan kurtulmak için birebir.Eczanelerden temin edilebilir,doktor tavsiyesidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?