S Solmaz bulut Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2023 76 3 32 10 Mayıs 2024 Konu Sahibi Solmaz bulut #1 Merhabalar 2 haftadır sürekli saç diplerim kaşınıyor doktora gittim bit gibi bişey yok dedi. Sebebi stres olabilir dedi bu kaşıntıyı ne geçirir ?
Merhabalar 2 haftadır sürekli saç diplerim kaşınıyor doktora gittim bit gibi bişey yok dedi. Sebebi stres olabilir dedi bu kaşıntıyı ne geçirir ?
J Justjustice Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2021 2.989 4.846 34 10 Mayıs 2024 Konu Sahibi Solmaz bulut #2 kepeklenme var mı? egzama olabilir.
S Solmaz bulut Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2023 76 3 32 11 Mayıs 2024 Konu Sahibi Solmaz bulut #3 Justjustice .!.: kepeklenme var mı? egzama olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani aslında kepeklenmede yok doktor sirke vardi da görememiş olabilir mi diye düşündüm paranit bit sampuanıyla yıkadım
Justjustice .!.: kepeklenme var mı? egzama olabilir. Genişletmek için tıkla... Yani aslında kepeklenmede yok doktor sirke vardi da görememiş olabilir mi diye düşündüm paranit bit sampuanıyla yıkadım
J Justjustice Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2021 2.989 4.846 34 11 Mayıs 2024 Konu Sahibi Solmaz bulut #4 Solmaz bulut .!.: Yani aslında kepeklenmede yok doktor sirke vardi da görememiş olabilir mi diye düşündüm paranit bit sampuanıyla yıkadım Genişletmek için tıkla... Yani egzama gibi bir şeyse vichy nin dercos şampuanı iyi gelir. Ama sirke olsa görürdü bence.
Solmaz bulut .!.: Yani aslında kepeklenmede yok doktor sirke vardi da görememiş olabilir mi diye düşündüm paranit bit sampuanıyla yıkadım Genişletmek için tıkla... Yani egzama gibi bir şeyse vichy nin dercos şampuanı iyi gelir. Ama sirke olsa görürdü bence.