- 7 Mayıs 2015
- 477
- 335
- 33
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok çektim, içmediğim maydanoz suları, yemediğim dereotları kalmadı. En sonunda yendim şu illet durumu. Arzu edersen sana doktorumu önerebilirim. Çok geçmiş olsun…Pazar gününden beri geçmek bilmeyen dakikada bir idrara çıkma , hiç geçmeyen idrar hissi mesaneye yapılan baskı sonucunda belime ve bacaklarıma vuran ağrı sebebiyle Bakırköy eğitim araştırma hastanesine gittim bugün ve kan idrar ve ultrason istedi doktor ve idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı urispas verdi ve piyoleceptly kullanıyodum bikaç gündür ona da Devam et dedi ama ilaçlar hiçbi işe yaramıyor arkadaşlar sinirden ağlamak üzereyim gece uyuyamıyorum , yürürken zorlanıyorum ve dışarı çıkamıyorum çünkü sürekli sıkışıyorum idrarı yaparken bile çok yapsam bile tamamen mesaneyi boşaltamıyorum hissi var gerçekten oturup ağladım yanı Doktor ilaç bitince gel dedi bitmesine daha 20 gün var 20 gün böyle Nasıl geçicek bilmiyorum doktora dedim ki aktif mesane olabilir mi falan dediki idrarında enfeksiyon olduğu için aktif mesane olamaz . Offf valla anlamadım yanma falan da yok saçma sapan bişey geçmeyen sıkışıklık hissi
Nasıl geçirmeyi başardınız ben tam geçti diyorum aniden tekrar başlıyor. Baş belası bir hastalık bubi ara kronikleşmişti bende. ama şimdi çok şükür olmuyor uzun zamandan beri. purinol etkili ama zaten ilaçların etki göstermesi için bi süre daha kullanacaksın. bilirim o pislik ağrıyı.. geçmiş olsun.
Tamamen geçti mi acaba ? Nasıl başardınızBen de çok çektim, içmediğim maydanoz suları, yemediğim dereotları kalmadı. En sonunda yendim şu illet durumu. Arzu edersen sana doktorumu önerebilirim. Çok geçmiş olsun…
ilaclarini sonuna kadar kullanacaksin ve bol su iceceksin.Nasıl geçirmeyi başardınız ben tam geçti diyorum aniden tekrar başlıyor. Baş belası bir hastalık bu
Yapıyorum geçiyor ama ine tekrar ediyor 1 ay falan geçtikten sonra tam kurtuldum diyorum yine başlıyorilaclarini sonuna kadar kullanacaksin ve bol su iceceksin.
Tamamen geçti çok şükür. Ben üroloğum ne derse onu yaptım aslında. Yediğinin içtiğinin önemi var ama öncesinde önemi olan yaptırdığın testi doktorun doğru okuyup, doğru ilacı uygulaması. Benimki tecrübeliydi çok şükür. Doktora gitme düşüncen varsa sana doktorumu önerebilirim. Geçmiş olsun şimdiden…Tamamen geçti mi acaba ? Nasıl başardınız
Bi zararı olmaz değil mi bir daha tekrarlamadı mıcanım benim annem yaşadı ama daha bütün vücudunda bişey gibiydi. düzeliyordu tekrar oluyordu. bi kadın Allah razı olsun pamağa viks sür çamarına koy demiş çok şükür kurtuldu