Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bekarım ama yapıcam bunu çok teşekkürler :)Kendini çok sıcak tut bi havluyu ütüyle ısıt aşağıdan kendine tut iltihap varsada eger maydanoz suyunu kaynat hergün bi.bardakiç inaşlah faydası olur ama evli.ve hamileysen maydonoz suyunu içme zarar verir
Aslında benim idrara sıkıştıktan sonra idrarı yapamama gibi bi problemim yok şakır şakır gidiyo Ama işte yinede tam boşaltamıyorum ve hemen sıkışıyorum yani tubalete giriyorum çıkıyorum yine sıkışma hissi ve baskı oluyoCnm bende çok yaşadım bu olayı idrarın geldiği anda lavaboya gitmeden önce bol bol ılık su iç ama baya iç yani sıkışacak kadar sonra idrarini yap bu seni baya rahatlatacak ama ben kesin çözümü maydanoz kürüyle buldum istersen bi dene geçmiş olsun
Tamam işte içtiğin su çıkarken enfeksiyonuda alıp götürecek hatta bunu şu anda kalk yap en az on bardak su iç sonra bekle sıkışınca git boşalt bak görürsün çok rahatlayacaksinAslında benim idrara sıkıştıktan sonra idrarı yapamama gibi bi problemim yok şakır şakır gidiyo Ama işte yinede tam boşaltamıyorum ve hemen sıkışıyorum yani tubalete giriyorum çıkıyorum yine sıkışma hissi ve baskı oluyo
Pazar gününden beri geçmek bilmeyen dakikada bir idrara çıkma , hiç geçmeyen idrar hissi mesaneye yapılan baskı sonucunda belime ve bacaklarıma vuran ağrı sebebiyle Bakırköy eğitim araştırma hastanesine gittim bugün ve kan idrar ve ultrason istedi doktor ve idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı urispas verdi ve piyoleceptly kullanıyodum bikaç gündür ona da Devam et dedi ama ilaçlar hiçbi işe yaramıyor arkadaşlar sinirden ağlamak üzereyim gece uyuyamıyorum , yürürken zorlanıyorum ve dışarı çıkamıyorum çünkü sürekli sıkışıyorum idrarı yaparken bile çok yapsam bile tamamen mesaneyi boşaltamıyorum hissi var gerçekten oturup ağladım yanı Doktor ilaç bitince gel dedi bitmesine daha 20 gün var 20 gün böyle Nasıl geçicek bilmiyorum doktora dedim ki aktif mesane olabilir mi falan dediki idrarında enfeksiyon olduğu için aktif mesane olamaz . Offf valla anlamadım yanma falan da yok saçma sapan bişey geçmeyen sıkışıklık hissi
İnşallah 6-7 hap oldu ama daha bi yararını göremedim ama bakalım inşallah geçerpiyeloseptyl çok yakında bütün o kötü durumları geçirir
bol su için
idrarda kendinizi zorlamayın
piyelosptyl e devam
3-4 haptan sonra etki ediyor
sistit bela bişeydir bende çok sık oluyor
İnşallah 6-7 hap oldu ama daha bi yararını göremedim ama bakalım inşallah geçer
Benimde idrarımda lökosit çıktı ya evet çünkü zaten günde 30 kere tuvalete gidiyorum bide su içip daha fazla mesaneyi kasmak istemiyorum ama galiba yapmalıyım ....ama okudum da su içmiyormuşsun ki
hemen 1.5 litrelik bi şişe al sürekli iç
bu lanet şey bende kronik
artık daha başlamadan önce hissedip hemen piyeloseptyl alıyorum ve su içmeye başlıyorum
son 4 hastalığı daha başlamadan böyle önledim
yoksa benim idrarımda lökosit falan çıkıyor
iğneyle ancak düzeliyorum
o aşamaya gelmeden önlemelisin
gerekirse bi kaç gün wc de yaşıycaksın
ben bi de tutamayıp yatağa ya da üstüme falan kaçırdım kaç defa
Evet kesinlikle öyle bişey yapmam kafama göre almam doktoruğun verdiği ilaçları kullanıyorum zaten tekrar çağırdı ilaçlar bittiğinde yine gel bakalım dedi o yüzden kafama göre alamam sadece acaba düzelmezsem biraz daha mı erken gitsem diye düşünmüyor değilimPurinol diye bir ilaç demiş bir sürü kişi. Sakın kafana göre ilaç alma. Bu ilacı doktoruna sor çok merak ediyorsan. Antibiyotik kafaya göre başlanıp bitirilmez, bilinçsiz içilen ilaçlar, hele de antibiyotikse, yarardan çok zarar verir. Doktoruna danışmadan ilaçlara başlayıp bitirme.
Benimde idrarımda lökosit çıktı ya evet çünkü zaten günde 30 kere tuvalete gidiyorum bide su içip daha fazla mesaneyi kasmak istemiyorum ama galiba yapmalıyım ....
t amesanene giden yolda çok sayıda zararlı bakteri vs olduğundan zaten acı çekiyosun
onları suyla mesaneden uzaklaştırman gerekiyor
ne kadar tutarsan o kadar çok ürüyolar
hani yazın sıcakta ocağın üstünde dünden kalmış yemek gibi düşün
bakteriler mikroplar ürüyor
biliyorum sanki idrar yapmıyor da dikenli tel varmış gibi
acını içimde hissediyorum çünkü wc de az ağlamadım
sakın nemli bırakma bi de orayı
bi de bu hastalığın eşilikçisi mantar
kombo olunca hiç çekilmiyo
Beni en çok yoran gece uyuyamamak kasılmaktan mesanedeki baskıdan gözüme uyku girmiyo Napıcam bilmiyorum
Sağolun inşallah geçerÇok geçmiş olsun, fitil vermedi mi doktor? İyi geliyordu ama.. Bi de bi merhem vardı o da iyiydi pomad gibi benimde olmuştu bir keresinde aman Allah'ım ne zor.. Acısı ayrı hep wcde yaşama durumu apayrı. Geçer inş. Bir an evvel bayağı uzun sürmüş.
Beni en çok yoran gece uyuyamamak kasılmaktan mesanedeki baskıdan gözüme uyku girmiyo Napıcam bilmiyorum
Sizde şey oluyomuydu gece birden kalkıp tuvalete koşmak aşırı sıkışaraksıcak su torbası doldur
bacak arana koy iyi gelecektir yani bana iyi geliyordu
Sizde şey oluyomuydu gece birden kalkıp tuvalete koşmak aşırı sıkışarak
Valla şu an bunalımlardayımSizde şey oluyomuydu gece birden kalkıp tuvalete koşmak aşırı sıkışarak