• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları İdrar yolları enfeksiyonu

Enfeksiyonun tek çaresi günde 2 litre su içmek ilaçlar geçici bir çözüm

bu mesaja sonuna kadar katiliyorum ancak ilk olarak bol su icin. bol sudan lastim gercekten bol. kopuklu bir siseyi arindirmak gibi dusunun bu sicakta sacma ama kendinizi sicak tutun. corapsiz gezmeyin. ic camasirinizi sik degistirin pamuklu ic camasiri giyin mumkunse beyaz olsun ve utuleyin ic camasirinizi
O kadar ilaç kullandım
Yazın bile corap giyerim evde:)
Hiçbir ilaç bu ilaç kadar ii gelmedi
Çoo kötü bir rahatsızlık hakikaten

Saol canm ben o his yuzunden otobusten indigimi bilirim wc gitmek icin:)
Bide o hissin hiç geçmediğini düşün? Tuvalete gidiyosun normal bi şekilde idrarını yapıyosun ve bitirdiğin an sıkışıyosun ? Allahım belaaa napcaz yaa

İlaç işe yaramadı uzun süre çok sonra düzeldi dedin ya peki o arada ilaç kullandın mı ? Bende 2-3 gün önce ilk evin yanındaki özel bi hastaneye gittim hani çok kötü oldum artık diye oradaki doktorda tahlil yaptı mesela bugün tahlil yapan doktor dediki iltihap 3 gün öncesine kadar azalmış ama hala devam ediyo . ama benim sancılarımda hiçbi değişiklik olmadı yani Nasıl oluyo anlamadım
1 haftadan fazla surdu, tam ilaclar bitti derken sorun azaldi. Kontrolde o tozlardan var hani tek pakette ondan verdi. Sonrasında gecmisti.

Tabi tamamen degil. Yani hafif bir bitmeme hissi ve sonrasinda baski hissi vardi ama bunu sorun olarak düşünmedim ben hep usuttum, regl oncesi-sonrasi vs diye kilif buluyordum.

1 haftadan fazla surdu, tam ilaclar bitti derken sorun azaldi. Kontrolde o tozlardan var hani tek pakette ondan verdi. Sonrasında gecmisti.

Tabi tamamen degil. Yani hafif bir bitmeme hissi ve sonrasinda baski hissi vardi ama bunu sorun olarak düşünmedim ben hep usuttum, regl oncesi-sonrasi vs diye kilif buluyordum.
Anladım Canım çok geçmiş olsun .. O baskı hissini çok yoğun yaşıyorum tüm gün ya çok sıkıntı sadece idrardan Sonra olsa iyi de Gerçi o da iyi değil tabi ama. Bide araştırma hastanesi olduğu içim başka doktora gitmek istemiyorum ilaç bitene kadar bekliyim diyorum ne diyosun ?

Anladım Canım çok geçmiş olsun .. O baskı hissini çok yoğun yaşıyorum tüm gün ya çok sıkıntı sadece idrardan Sonra olsa iyi de Gerçi o da iyi değil tabi ama. Bide araştırma hastanesi olduğu içim başka doktora gitmek istemiyorum ilaç bitene kadar bekliyim diyorum ne diyosun ?

Ilac bitmeden sen urolojiye git bence.

Ilacli bir tomografi cekerler ne oldugu gorulur.

Bende bekledim ama sonuc sag bobrekte buyume oldu. Allah korudu islev kaybi falan olmadan kurtardım simdilik.

Doktorumu oneririm, Vahit Guzelburc ismi.

Gecmis olsun.

Bide o hissin hiç geçmediğini düşün? Tuvalete gidiyosun normal bi şekilde idrarını yapıyosun ve bitirdiğin an sıkışıyosun ? Allahım belaaa napcaz yaa
Canim cok iyi anliyorum seni iki senedr cekiyorum ben bu hastaligi birde 17 aylik bebegim var dusun artik

İki sene mi :( hastalığınız nedir aşırı aktif mesane mi :( bir gün Bile rahatladığını olmuyo mu hergün çok yoğun baskı mı hissediyorsunuz yoksa ara ara mı oluyor ?

Yok canm ara ara oluyo ama sık oluyo hamileligimde bile olmustu daha iki hafta once serum yedim ama bu seferde gecmezse ayrintili gorunecegim iyi bir doktora

Yok canm ara ara oluyo ama sık oluyo hamileligimde bile olmustu daha iki hafta once serum yedim ama bu seferde gecmezse ayrintili gorunecegim iyi bir doktora
Çok geçmiş olsun ben daha 20 yaşındayım ve çok mutsuzum dün gece 5te uyuyabildim ağrıdan baskıdan :( tek isteğim geçmesi :(

Boyle ilaclar hemen ayni gun icinde etki etmez zaten. Idrar yolu enfeksiyonunu bilirim, eskiden cok olurdum. Ben ki kendimi kessem aglayamayan ben, bu enfeksiyonda agridan degil ama sinirimden aglamistim evet. Bildigim en sinir bozucu hastalik. Ben hem yakalanip atlatmis, hem de hemsire olarak size tavsiyem, ilaclarinizi aksatmadan kullanin oncelikle. Ikincisi bol bol su icin. Kizilcik suyu ve limonlu su da faydalidir. Bir de idrar yolu enfeksiyonu icin ozel uretilmis agri kesiciler var, tam da o bahsettiginiz belirtileri kesiyor, o ilaclardan bakabilirsiniz, eczaneye sorun. Beni rahatlatirdi o ilaclar da.

Boyle ilaclar hemen ayni gun icinde etki etmez zaten. Idrar yolu enfeksiyonunu bilirim, eskiden cok olurdum. Ben ki kendimi kessem aglayamayan ben, bu enfeksiyonda agridan degil ama sinirimden aglamistim evet. Bildigim en sinir bozucu hastalik. Ben hem yakalanip atlatmis, hem de hemsire olarak size tavsiyem, ilaclarinizi aksatmadan kullanin oncelikle. Ikincisi bol bol su icin. Kizilcik suyu ve limonlu su da faydalidir. Bir de idrar yolu enfeksiyonu icin ozel uretilmis agri kesiciler var, tam da o bahsettiginiz belirtileri kesiyor, o ilaclardan bakabilirsiniz, eczaneye sorun. Beni rahatlatirdi o ilaclar da.
Çok teşekkür ederim yüreğime su serptiniz gerçekten ❤️

Evet hiç su içmez hale geldim korkudan ama içicem
sakin am sakin en buyuk hatayi yaparsin. suyla temizlersin ancaj.

O kadar ilaç kullandım
Yazın bile corap giyerim evde:)
Hiçbir ilaç bu ilaç kadar ii gelmedi
Çoo kötü bir rahatsızlık hakikaten
havlu coraplarim var evde giymelik. disardan gelirim hemen onlari giyerim :)))

Kesinlikle purinol bunun ilacı bi daha doktora gitmeden bunu denersin çat diye kesiyor. Ama şimdi antibiyotik kullanıyosun sanırım bikaç gün sabret olmazsa bırak purinol Al. Günde 4 litreye kadar su içmeye çalış. Kızılcık suyu çok iyi geliyor. Ben de çok çekiyorum bundan kan geliyor artık ateşim çıkıyordu sürekli. Ama bu ilaçla hallettm sorunu hafif bi belirtiyle içiyorum.

Evet hiç su içmez hale geldim korkudan ama içicem

Su içmezsen istediğin ilacı iç geçmez. Suyu normalden çok fazla içicen ki temizlensin. Bol su antibiyotikle iki güne acısı geçer

Ben cipro alıyordum ve hemen etki ediyordu. Normalde ilaç söylemem ama yaşadıklarınızın ne kadar korkunç olduğunu tahmin edebiliyorum. Oturup ağlanacak cinsten bir olay cidden.

belinizi sıcak tutun , gunluk hayatınızda bol su için ,cinsel ilişki de korunun
bi daha hasta olmamak için başlıca önlemler bunlar aklınızda bulunsun

Back