• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saç diplerim çok kaşınıyor

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
hanımlar iki gün önce duş aldım ama dün akşamdan beri saç diplerim çok kaşınıyor neden bu kaşıntı nasıl geçer acaba hızlı duş almıştım acelem olduğundan iyi durulamadım mı ki diyorum bi öneri lütfen şimdi saçımı yıkıcam ama şampuanlasam mı şampuanlamasam mı bilemedim şampuanımı falanda değiştirmedim ama canımı sıktı bu kaşıntı lütfen çözüm önerilerinizi benle paylaşın :26:

kepek varmı saçında oda yapar.birde şampuan değişikliği yapıncada çok oluyor.ben genelde dove kullanıyorum eşim ipek almış acayip kafam kaşındı.

bit falan yok demi
kafanin ka$inmasi olunca akla hemen bitlenme gelir ya çocuklarda falan
benimde aklima birden oyle geldi

SIKI tarakla tara bi$ey yoksa
saçini bi daha yika bari ba$ka çozum aklima gelmedi valla ..

Canım 2 günde bir saç yıkamak geç geldi bana belki ondan kaşınıyordur. Yağlanma başlamıştır diplerden benim aklıma bu geldi. Kusura bakma kaba oldum biraz ama :(

Kuru saç da kaşıntı yapar.

Saçlarınız kuru ise eczaneden evigen ampul ve bepanten ampul alın.
Bunları badem yagı ile karıştırıp saçınıza sürün. 1 saat bekletip yıkayın...

Canım 2 günde bir saç yıkamak geç geldi bana belki ondan kaşınıyordur. Yağlanma başlamıştır diplerden benim aklıma bu geldi. Kusura bakma kaba oldum biraz ama :(

canım benim saç tipim kuru üç günden önce yıkarsam çok daha kuru oluyo kuaför önerisiyle böyle yapıyorum çünkü çok ince telli kuş tüyü gibi :))

canım benim saç tipim kuru üç günden önce yıkarsam çok daha kuru oluyo kuaför önerisiyle böyle yapıyorum çünkü çok ince telli kuş tüyü gibi :))
Benimkiler pırasa tipi olduğundan 3 gün yıkamamayı benim aklım almadı sanırım :) kolay gelsin o zaman umarım geçer kaşıntın.

Back
X