saçınız kızıl vaya siyahsa bu iki renk dönüşü çok zordur bu renklere bir boya yapamazsınız kızılsa ,sarı kumralda turunculuk oluyo siyahsa daha da zor o boyayı akıtmak hiç yıpratmadan sadece banyo sabunuyla [beyaz sabun]renk çok güzel akıyor saçı akıtmak için kuaföre para harcamaya da gerek yok ne kadar sık yıkarsanız saç okadar çabuk akıyor bir ay içinde istediğiniz renk daha kolay tutuyor bana bunu söyleyen kuaförümdü gerçekten sonuç alırsınız ben denedim
tsk arkadaslar cevaplar için. Bugun dayanamayıp renk acıcıyla saclarımı acmaya calıstım. Ama ne fayda :S yıllardır siyah olan sac banamısın demedi haliyle.
Sanırım beyaz sabuna devam edip,birazda kestirmek en dogru yol.. Oysaki yazın kahverengi olsun istiyordum saclarım:1no2:
Bu arada maskaraa senin resimlere baktım bence guzel olmus. Gule gule kullan:)
sabunla akıtsllmmm
bende de aynı dertten war ya saçım kahve küpüğüydü cok aktıı dııee sıcak çikolata rengine boyadımm dün ve cok sinir oldum siyah gbi kırmızı mor gbı entrasan bişi oldu yyaaaa bende siyah istemiodum sıcak cıklata rengyle hiiç bi alakası olmadı yıkanınca akıo dıe yıkayp duruorum sacımı beyaz sabunda akıtıomus dıolar beyaz sabunda kullndım bugun :S nasıl kurtulucam bn bu renkten yyaaaa ooofffffff baktıkca sınırım bozuluooooooooooo bı fkrı olan warssaa bna yardımcı olsunnn
benim saçlarım zaten çok kuru sabun daha da kurutur mu zeytinyağlı sabun daha iyi olursa onunla yıkayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?