- 16 Nisan 2009
- 196
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım banyo sabunuyla yıkasakakarmı gerçekten ben saçlarımı 6 4yıldır sıah kullanıyorum ama ır yıldır boyamıyorum uclara geldı acmaya calıstım ama cok bekletmedım acıcıyıgecen yıl denedım acmayı,sımdı uclarhalakoyu ama sıyah degıl bazen sıyah gıbı gorunuyor,işe yarar mı sabun:?saçınız kızıl vaya siyahsa bu iki renk dönüşü çok zordur bu renklere bir boya yapamazsınız kızılsa ,sarı kumralda turunculuk oluyo siyahsa daha da zor o boyayı akıtmak hiç yıpratmadan sadece banyo sabunuyla [beyaz sabun]renk çok güzel akıyor saçı akıtmak için kuaföre para harcamaya da gerek yok ne kadar sık yıkarsanız saç okadar çabuk akıyor bir ay içinde istediğiniz renk daha kolay tutuyor bana bunu söyleyen kuaförümdü gerçekten sonuç alırsınız ben denedim
arkadaşlar bnmde saçlarim tarçin bakırdi. diplerim çikmiş diye gittim marketten garnierin bakır kizilini aldim .saçlarim oldu kipkirmizi. 1 gün sonra üzerine palette tarçin bakır kullandim .sonuç daha da kırmızı oldu. bn de bugün demnedim .gerçekten akıtıyor. ama ne olur beni bilgilendirin .akınca ne olacak .ben saçlarımın turuncu olmasını istiyorum ne olur yardim edin:mafoldumbenmafoldumben
kızlar kaç kere yıkamak gerek yeni boyaya hazır olacak kadar akması için. lütfen acil cevap lazım...