Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım valla benimkide aynı senin ki gibi oldu dipler turuncu uçlar simsiyah başladım ben 2 gün oldu beyaz sabuna bakılm inş işe yararda tipim düzelir :teytey:
yaa bu beyaz sabun dediğiniz hacı sakirin sabunları var onlardan mı?
ya bu kadar uğraşmayın alın koleston röfle setini uygulayın diplere çok sürmeden...turuncu olacak saç iyice..sonra istediğiniz renge alıp boyayın..loreal castingi tavsiye ediyorum genelde kutunun üstündeki resimle birebir sonuç oluyo..kestane şekeri yapmıştım aynı sonucu elde ettim..bugünde 2. kez koleston röfleyle açtım saçlarımın koyu kahve kısımlarını loreal castingin koyu kumralını uyguladm...sonuç bu sefer istediğim gibi oldu..
sabunu bende denemiştim saçlarımda kepek oluştu ve de semsert oldu yıprandı saç kremi kullandığım halde.. fisfisfis
Arkadaslar bende forumda beyaz sabun ve sac acma yöntemini okuyunca hemen uygulamaya başladım. Yalnız benım durumum sanırım farklı Ben son 3 yıldır saçlarımı siyah kullanıyorum. Rengını degiştirmeye karar verip diplerin cıkmasını bekledim. 2 haftadır beyaz sabunla yıkıyorum. ama faydası olmadı hiç. Sadece bu yontemi uygulayan arkadaslardan yardım bekliorum. egerki uzun suredir siyah kullanıyorsakta bi etkisi olurmu beyaz sabunun? Lütfen yardım saclarım kecelesmeye basladı :1no2: